Chelsea nüpeldab Villat päris korralikult, mõni minut enne lõppu 6-1.
Ja nüüd 7-1.
Arsenal võtab ka vist hilise väravaga võidu ära.
Siiski mitte, lasid endale viigi ära lüüa. Enne oli neil seis suht hea, sest allesjäänud graafik oli märksa lihtsam kui Chelseal/Manul.
Manu tänane mäng on muidugi veel tulekul, aga hooaja tähtsaim mäng on siiski täpselt nädala pärast Old Traffordil.
Peab tunnistama, et the fail is epic. Kas keegi seletaks mulle ära miks Manu teine värav ei lugend? Või ma kujutasin seda tõesti täielikus deliiriumis ette?
Edit: kuigi see mängu lõpp lasti nii käest ära, siis seis tegelt ei ole väga katastroof.
Mul pole aimugi, vb ma mõtlesin selle välja. Kui lõpuvile kõlas, siis ma arvasin, et seis on 2-2. Neandertaallaseks joond obv.
Ainuke asi, mida ma sellest mängust mäletan on see, et Rooney lonkas minema mängu lõpus. See ei ole eriti hea. Chelseat on vaja võita ja siis on tiitel kotis.
Vaatan kokkuvõtet, see Rooney 5m pealt väravavahile süllelöök on suht kole.
Ma ei ütleks, et päris pathetic. Neil on kvaliteeti, aga nibin-nabin jääb puudu lihtsalt. Janoh kõige olulisem on siiski see, et Manu või/ja Chelsea võitmiseks on vaja ideaalne hooaeg teha. Murjamitel ei ole selle jaoks sisu.
Kurat, et kuskilt minu telelevist Arsenal-Barcelona mängu üle ei kandnud. Oleks tahtnus seda väga näha. Imekspandav tulemus 2-2, samas Barcal piisab nüüd kodus sellest, et puur puhtana hoida ja selles olen ma kindel, et ise nad lammutavad küll mõned kollid.
Kohtunikutöö oli ikka päris hale pask, aga vähemalt oli võrdselt pask. Rooneyst jäi kahjuks puudu nagu eeldada oli. Park ja Berbatov ei suutnud seda palli kuidagi sisse puterdada nagu tavaliselt. Aus tulemus samas. Nüüd tuleb ainult loota, et Liverpool või Tottenham ära päästavad.
tsekkisin siin seria A mängu juve vs udinese ja juva sai 3-0 kella, kuttide mäng on ikka üsna hullusti liimist lahti, kaitse nagu peata kanad ja rünnak oli ka yks paras pudistamine. päris ränk humiliation teist mängu sellise skooriga põske saada, fullhamile allajäämine 4-1 oli ka päris valus ämber.
Spewmonkey: Mul pole aimugi, vb ma mõtlesin selle välja. Kui lõpuvile kõlas, siis ma arvasin, et seis on 2-2. Neandertaallaseks joond obv.
Ainuke asi, mida ma sellest mängust mäletan on see, et Rooney lonkas minema mängu lõpus. See ei ole eriti hea. Chelseat on vaja võita ja siis on tiitel kotis.
Vaatan kokkuvõtet, see Rooney 5m pealt väravavahile süllelöök on suht kole.