::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > R2 Aastahitt 2008
Pages (4): « 1 2 3 [4]    
Author
Thread    Post A Reply
GillBates21
13/12/2008 15:17

phibbs:
25ka eest olen nõus iga suvalise loo toppi hääletama... Muideks 100 krooni võib kahh mulle kanda.. siis saate lihtsalt 4 häält...

jõudu aasta hiti valimisel :)

Foorumiturg:
SUPER ERIPAKKUMINE
Kui tellite phibbsilt korraga 10 häält, siis saate komplekti uskumatu 200 eekiga... säästate tervelt 20%. Tähelepanu see eripakkumine kehtib ainult selle nädala lõpuni.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
GillBates21
13/12/2008 15:23

Conflict:
n1 mark

enne kui hääletama agiteerite, kontrollige ikka asjad üle..
pealegi kui mingi dnb pala sinna niimoodi ka sisse pressitakse siis mida see näitab? et eestis leidub mõnisada kergesti mõjutatavat inimest, kel pole isiklikku muusikamaitset? või tuleb hea tunne, et sai r2 tabel nö üle kavaldatud?

Tegelikult oleks see minu arvates siiski varjatud promo... väike kuid siiski... top 40-s mingi dnb loo kuulmine võib mõne valgustamata noore dnb radadele juhatada... või on selle tõenäosus 0?
GillBates21
13/12/2008 15:26

balticstorm:
ma just mõtlesin kas nad ka seeaasta korraldavad seda!
Loogish et oleks selle siis ennem siia postinud.

järgmisel aastal läheb ehk paremini, kui keegi topicu tegemisega sinust ette ei jõua
GillBates21
13/12/2008 15:29

kle balticstorm, äkki annab topicu nimeks panna "R2 Aastahitt 2008 + DNB parimad 2008!" ???
phibbs
13/12/2008 15:29

kuna asjad on mu ajus niivõrd kaugele arenend siis ma ei suvatsegi hakata mõtlema mis pooletoobise näkase alati mingi defektiga raja keegi jälle kuskil maailma või eesti nurgas leiutand on ja veel vähem seda kuulama hakata. parem siis juba naudin vaikust kui mingit vigast või siis lükkan peale oma perfecto raja mida ma teile ei suvatsegi kuulata anda sest te ajud ei ole niikuinii arenend nõnda kaugele et selle muusikapala sisust aru saada millest praegu rääkisin...
GillBates21
13/12/2008 15:37

phibbs:
kuna asjad on mu ajus niivõrd kaugele arenend siis ma ei suvatsegi hakata mõtlema mis pooletoobise näkase alati mingi defektiga raja keegi jälle kuskil maailma või eesti nurgas leiutand on ja veel vähem seda kuulama hakata. parem siis juba naudin vaikust kui mingit vigast või siis lükkan peale oma perfecto raja mida ma teile ei suvatsegi kuulata anda sest te ajud ei ole niikuinii arenend nõnda kaugele et selle muusikapala sisust aru saada millest praegu rääkisin...

Sinu perfecto lugu võidab raudselt siis kui teised ajuarengus sinu praegusele tasemele jõuavad... Aga sinna läheb ikka sitaks palju aastaid... niiet äkki saad peale surma kuulsaks? visionääride teema.
phibbs
13/12/2008 15:40

jahh aga ma ei saa kahjuks avalikustada rada, sest mu ajus kehtib ka reegel:

kui oled veendund et su vastvalminud uus lugu on sinu parim, siis ära avalikusta seda.
säti lugu hoopis teele ette juhuslikele kuulajatele, ntx ilmu väiksemat sorti kõlariga või valjude klappidega ühistransporti ja vaata kuidas kaasreisijad reageerivad; või poeta pala mängima kuskil töökoha magnetofonil (kui keegi kysib, mis lugu see on: siis ära ytle et see on sinu pala vaid säti pala tollele kuulajale veelkord kuskil situatsioonis aeg ajalt letti)
kui oled valmistanud taas uue vastvalminud loo mida arvad et see on kindlalt sinu parim, siis avalikusta endine parim lugu, ning korda eel loetletatud tsenaariumit uue sinu parima vastvalmind muusikapala puhul.
tuleb kasuks.

niiet pean uue parima loo tegema siis sel juhul :D
GillBates21
13/12/2008 15:46

phibbs:
jahh aga ma ei saa kahjuks avalikustada rada, sest mu ajus kehtib ka reegel:

kui oled veendund et su vastvalminud uus lugu on sinu parim, siis ära avalikusta seda.
säti lugu hoopis teele ette juhuslikele kuulajatele, ntx ilmu väiksemat sorti kõlariga või valjude klappidega ühistransporti ja vaata kuidas kaasreisijad reageerivad; või poeta pala mängima kuskil töökoha magnetofonil (kui keegi kysib, mis lugu see on: siis ära ytle et see on sinu pala vaid säti pala tollele kuulajale veelkord kuskil situatsioonis aeg ajalt letti)
kui oled valmistanud taas uue vastvalminud loo mida arvad et see on kindlalt sinu parim, siis avalikusta endine parim lugu, ning korda eel loetletatud tsenaariumit uue sinu parima vastvalmind muusikapala puhul.
tuleb kasuks.

niiet pean uue parima loo tegema siis sel juhul :D

asjalik loogika...
oma kõige parima loo ainuomamine teeb kindlalt endale palju südameröömu!
Taurus
13/12/2008 15:58

päris head ancu liigub, ma loen:D
phibbs
13/12/2008 16:00

paljalt antsuga ei tee siin tänapäeval enam midagi ära irw...
Taurus
13/12/2008 16:00

:D

muidugi, vahepeal peab ju lihtsalt lugusid ka tegema
phibbs
13/12/2008 16:03

mingit lambikat ma ei viitsi tegema hakata ...
kui midagi teha siis peavad kõik vahendid majas olema.. absoluutselt..
Taurus
13/12/2008 16:09

seda küll
alati mõtled, et pole mõtet jälle neidsamu sämpleid ja helisid hakata kokku panema
tahaks midagi uut, aga pole enam uusi helisid:S
phibbs
13/12/2008 16:20

aga saab ju uued sämplid teha
phibbs
13/12/2008 16:22

jah,
nii see lihtsalt on
Taurus
13/12/2008 18:18

helistik on ikka sama
balticstorm
13/12/2008 18:31

Re: Re: R2 Aastahitt 2008 !

GillBates21:
RESPECT MAN, tänud promo eest... hea et ma alles selle topicu avastasin... hea et keegi rasketel aegadel sedasi abiks on.

no probleemo
phibbs
14/12/2008 00:20

aga minul on parim helistik :)

muideks samplid võivad olla ka suht tavalised aga samplite järjestuse deep'sus või sämplite järjestuse deep'suse aegajalt deebilt muutmine võib teinekord väga palju tähendada

Taurus:
helistik on ikka sama
kristjan
14/12/2008 08:43

winny puhh!
balticstorm
20/12/2008 15:15

nonoh
phibbs
24/12/2008 11:43

kes võitis siis .. või kelle valisite
drum
24/12/2008 11:46

sinu
Taurus
03/01/2009 21:00

1. Kerli - Walking On Air
Side Note
03/01/2009 21:14

ma ei tea miks ma arvasin, et noh ok R2 aastahiti saadet võiks vaadata ikka...nomaeitea oleks võinud sky+ aastahitt olla samaästi...mind rumalukest
Taurus
03/01/2009 21:18

mõttetu oli jah üldjoones
jyrta
04/01/2009 08:49

kohapeal oli tore myrgel
   Post A Reply
Pages (4): « 1 2 3 [4]