| Author |
| Thread |
|
 |
|
Kapuuts
26/03/2008 12:35
|
aastas korra-kaks võib mafitada muidu vastu
|

|
phibbs
26/03/2008 12:37
|
ma ei nõustu su väitega minumeelest on kyll igapäev mõnus savu teha ja ancu ja kommi ;xD
Taurus:
Ma olen Eastsideriga nõus, ei pea ikka iga päev kakkuma küll
|

|
fooptool
26/03/2008 12:50
|
hehe...
hemm...eks see skiso tekib ikka nii et esialgu on psühhoose jne jne...ja siis on skiso valm...ja noh nääd ikka psühhoos tekib ka inimesel kelle mental on tiba nõrgem vms...siis ehk ikka võib öölda et tal on see kergem tekkima...mitte siis eel...aga suurem soodumus...
kasvatamisel kasut boostereid.../väetised nimeta kuidas tahad...jah krisatalli rohkem siis kõike rohkem...
aga see et just nii ongi et need stuffid mida just palju liigub...tänaval..on enamasti ju need asjad mis on toataimed...sordid/mai räägi sativa v indica...hybrid...
ja konkreetsetl aretatakse asju sinnapoole et oleks just palju THC ja muid asju/kannabinoide vähem...aga THC on nendest kannabinoididest just seesama mis kõige rohkem võib kutsuda esile parasid ja psühhoose(justnagu sa ütlesid et THC on suht kõige psühhedeelsem neist/kahjuks ei oska ma sulle mingit eriti täpset seletust anda ja mis ained just on täpselt need mis pigem rahustavad jne ja ei luba esile kerkida...aga seda infot kuulsin/nägin saates...mis nüüd ei olnud sugugi kiwi vastu vms...vaid täitsa neutraalselt rääkisid inimesed ja teadlased...ja need tüübid kes siis istuvad laborites ja uurivad...just ütlesidki et needsamad hübriidid/mis ju enamasti ongi see mis lendab ringi meie keskkonnas/ on just liiga THCrikkad ja muujamavaesed...ja siis natuke lugesin ka selle kohta...sry mate aga mu mälu ei ole enam ea ja mai saa sulle öölda kust ma juurde lugesin...jällegi oli see teksti ka neutraalne ja ei old vastu ega midagi aga seletas just ilusti miks tekivad psühhoosid ja skiso ja just 1 suur põhus ongi et need hübriidid on suht segi keeratud kannabinoidide kontsentratsiooni kohapealt...erinevad kannabinoidid ju ongi erineva mõjuga...mis rahustab.mis on psühhedeelne.mõni mõjub ka valuvaigistavalt ja mida veel...THC btw huukib kõige kõvemini ka...ja nii ongi..litsalt too much THC on 1 major problem sellest teemas et katus minema lohiseb...
midagi sarnast...et see ple mingi mööda teema...päris ausalt
ja sõltub ikka kuidas kasvatatud ju...on ikka vahe sees kas on päikese käes püssind lill naturaalne siis...v mingi kapis väetist täispumbatud hübriid...mõtle loogiliselt kumb mõjub halvemini all-in-all/sai taha ju väita et need boosterid/ehk siis igast sorti väetised/ on naturaalsed vms?...võibolla 'võimalikult naturaalne keemia' vms
=)
mudugi see et ma neid allikaid enam ei mäleta on ka ju minu enda süü ja noh seda raskem on sul uskuda sest mai suuda sulle mingit kindlat 'tõestust' näidata vms
aga nii on 4 real
=)
|

|
fooptool
26/03/2008 12:52
|
noo plastmassi täis veri käib su kehas ja ajus ringi kuidas see siis ajule ei hakka...
|

|
fooptool
26/03/2008 12:54
|
eino fakit eniveis...
mari on tore
ja selles olen ma kindel et mari ple kurjast...
|

|
Taurus
26/03/2008 12:56
|
Ma ei sega kunagi tööd ja vaba aega omavahel.
Nädalalõppudel on hea lasta maitsta :)
suvel on muidugi teine teema, siis nagu väljas kogu aeg + mõnusalt sportida kuni pimedani, suve nädalalõppudel on juba intensiivsemad värgid kuskil ringi reisides :)
|

|
squt
26/03/2008 12:59
|
Kapuuts:
aastas korra-kaks võib mafitada muidu vastu
...ja iga nädalavahetus - kõva aklopidu, eks ole?! :D
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 13:12
|
sordid jagunevadki ju laias laastus sativaks, indicaks ja hübriidideks.. on 100% sativa ja 100% indica sordid ja on hübriidid stiilis 50/50 sativa/indica, 40/60 jne.. see tuleneb sellest kuidas vastav sort on aretatud, kui ristad ntx puhta cannabis sativa puhta cannabis indicaga, siis saad 50/50 hübriidi.. vms, ma botaanikaga nii täpselt ei ole kursis, igatahes on igas sordis kindel fikseeritud erinevate kannabinoidide mix ja sellest kuidas sa kasvatad, mis väetisi kasutad jne, ei sõltu midagi peale selle kui palju kogu taimes/taime osas (nt õies) protsentuaalselt neid kannabinoide on
seda mida need teadlased räägivad ei maksa ka 100% kullana võtta, harva võib nendes saadetes näha inimesi kes selle alaga nii täpselt kursis on, osade asjadega nad panevad ikka suht puusse nii palju kui mina selliseid asju näinud olen.. palju usaldusväärsemad allikad on minu arust kõiksugu artiklid ja uurimused mida võib leida selle teemaga seotud erialalisest kirjandusest, kaeva veits internetis ja võid leida palju harivat lugemist kui viitsid süveneda/oskad otsida
ja skisofreenia ei ole selline asi mis stiilis "küpseb valmis" erinevate psühhootiliste episoodide tulemusena, skisofreenia on kompleksne vaimuhaigus, mille olemust ei oska teadlased siiani täpselt seletada, aga selle peamiseks sümptomiks on korduvad psühhootilised episoodid.. mis on vägagi erinev teema lihtsalt kanepi- (või mõne muu aine) psühhoosist (mis on ühekordne spetsiifiline episood).. skisofreenia on haigus, mis on reeglina päritav, ja mis istub vaikselt peidus kuni mingi asi (olgu see siis negatiivne psühhedeelne tripp või mõni muu traumaatiline kogemus) selle aktiveerib, ja taganemisteed siis enam ei ole.. ntx kanepipsühhoosist aga tuleb inimene teatud aja jooksul välja ja tagasi see iseenesest ei tule
selles suhtes sul on õigus, et rohkem sativa poole kalduvad sordid võivad kergemini psühhoosi esile kutsuda kuna sisaldavad rohkem THC-d ja on seega psühhedeelsema mõjuga.. aga see ei sõltu absoluutselt sellest kuidas taim on kasvatatud ja milliseid väetisi ja kui palju on kasutatud, vaid pigem sellest kui palju ja millise perioodi jooksul subjekt suitsetab.. ka indica sisaldab THC'd, lihtsalt seda on seal teiste kannabinoididega võrreldes vähem, seega tuleb lihtsalt tarbida suurem kogus et saavutada sama psühhedeelne level mis sama "kange" sativa tarbimisel
|

|
Kapuuts
26/03/2008 13:15
|
squt:
...ja iga nädalavahetus - kõva aklopidu, eks ole?! :D
ennem alko kui narko jah
|

|
squt
26/03/2008 13:24
|
alko on kurjem kui gaas...ja hangoverid ja veel 100 asju, mis suitsetamise pärast ei ole...;) Miks siis pigem alko??? :)
|

|
fooptool
26/03/2008 13:25
|
aga väetised ju ikka mõjutavad...ja enamasti on ikka keemia see...ehk siis lill ple ju enam naturaalne...
ja ses mõttes et seda olengi nlugend erinevast kirjandusest na netist...1 kord sai isegi viljandi raamatukogus midagi sellist loetud...ja ega ma võtagi 100%mida 'teadlased' räägivad sest ega ei tia kas nad üldse ise smokenud ongi =P...
aga litsalt too saade oli väga neutraalne...ja ei olnud et paha ja paha jne...
ja seda ka nagu vist et võimsus saavutatakse ju vist nagu näit jah..ristavad..ja siis mõni põlvkond sedasama asja laksitakse kasvada ja siis on alles mingi mai tia 3 põlvkond kloone jumala äge püss..aga nende boosterite kohta litsalt lugesin...et nendega annab mõjutada konkreetselt erinevate kannabinoidide tasakaalu...ehk siis oleneb ka palju millist väetist kasutad...nii sain aru...
mudugi ma ple ka botaanik...ja suurt ei tia väetamisest ja ristamisest...
aga see on u sama et fakin tomatid tjuuniti ära nii et raisad enam u e mädane ja on punasemad ja ümaramad ka =P
et ses suhtes on ka ristamistel ja aretamisetel konkreetselt pandud käsi külgse sinna nö sissepoole ja mõjutatud konkreetselt erinevate ainete suhet...
ses mõttes nagu...ja erinevad väetised siis mis ainult ei mõjuta seal kõiki korraga aga näit just rohkem töötavad THC sisalduse kasvule nagu vms...
aga vbolla lugesin mingit bullshitti ka
=P
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 13:33
|
no aretamisel ei olene ju väetisest midagi, aretamine on puhas ristamine kloonimine jne.. pmst geneetika.. väetised jah teatud juhtudel võivad mõjutada alkaloidide tasakaalu kuna väetised sisaldavad toormaterjali mida siis taimes sisalduvad ensüümid edasi sünteesivad ja kui on väga spetsiifiline väetis siis võib tõesti olla nii, et annab reguleerida just ühe või teise alkaloidi sisaldust.. aga kanepi puhul ma küll täpselt ei tea aga kahtlen kas nii spetsiifiliselt annab reguleerida, pigem annab reguleerida seda kui palju kannabinoide kokku tekib.. ei tahaks uskuda et on olemas ntx spetsiaalne väetis mille tulemusena kasvab THC osakaal taimes ja muude kannabinoidide oma mitte
|

|
Kapuuts
26/03/2008 13:36
|
squt:
alko on kurjem kui gaas...ja hangoverid ja veel 100 asju, mis suitsetamise pärast ei ole...;) Miks siis pigem alko??? :)
esiteks olen ma üleüldiselt mittesuitsetaja ja teiseks mul on see protsent kõvasti väiksem, kanepi suitsetamiste juures, kui mul sellest hea tuju on olnud.Väga palju on ülce mitte pähe hakanud ja või lihtsalt sitt hakanud.Väga võimalik muidugi et olen ka mingit sitta vahepeal saanud aga jah ennem sõpradega laua ääres väike viinapits hapukurgi,heeringa,sibulli ja leivaga kui väike mahv
|

|
Matt P
26/03/2008 13:38
|
kui muu ABC selge on siis teate, et kohas kus palju udu on öösiti, on hea taime lõpp-produkt samaväärne kultuurkanepiga, kuna õhuniiskus tömbab temast õige teema välja...sellega olevat dudidel päris palju saake perse läinud... =P
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 13:41
|
eestis on outdoor growing suht pointless enivei, kõige mõttekam ja paremaid tulemusi andev on ikkagi hüdropoonne indoor kasvandus, kui tehnika on hästi käpas muidugi
|

|
fooptool
26/03/2008 13:46
|
hehe jah...no vbolla
tõesti plegi nii spetsi asja olemas...
aga noh nii nagu sain aru et u on võimalik muuta neid asju
ja tehakse ka...aga hui ivo znajet...
marijuana,marijuana,dont ya wanna,give me love when i put my flame on ya...
|

|
Matt P
26/03/2008 14:02
|
teadkyllkes:
eestis on outdoor growing suht pointless enivei, kõige mõttekam ja paremaid tulemusi andev on ikkagi hüdropoonne indoor kasvandus, kui tehnika on hästi käpas muidugi
Kurat tehnika on suht kallis ikka tegelt...
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 14:12
|
tehnika all pidasin silmas pigem töötamisviisi (technique) kui varustust :) aga ega see varustus odavate killast vist ei ole jah, ökonoomsem on ilmselt alustada siiski pinnases ja vaikselt hüdropoonika jaoks varustuse jaoks kopikas kokku koguda :)
|

|
Matt P
26/03/2008 14:13
|
...mhmh...kusjuures botaaniku kogemus ongi IMHO raskem, kui mingi mehaaniline vidin üles seada jne..nii, et nõustun 100% =)
|

|
Taurus
26/03/2008 15:01
|
teadkyllkes:
eesti kliimas ei saagi muudmoodi eriti.
sõber kasvatas nii väljas kui ka kasvukas, õues ei saanud mitte midagi, ei tulnud õisi, vähe valgust, päikest , soojust
see-eest kasvukas olnud 2 taime andsid kumbki 400 geed õit:)))
|

|
Eastsider
26/03/2008 15:05
|
400g 0_0
0_o
0_o
Märga?
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 15:08
|
pole paha
ta mingeid lampe ka kasutas alguses või päiksevalguse abil kõik? mingi suvise pööripäeva paiku peaks vist viimasel juhul siis alustama
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 15:10
|
eks outdooris (ja kasvukas) kasvatades saab muidugi parema saagi kuna energiat saab ju päikesest ikka sitaks rohkem kui näkastest lampidest
|

|
teadkyllkes
26/03/2008 15:13
|
ma ei tea kui suure osa taime massist keskmiselt õis moodustab, aga olen lugenud isegi sellistest tulemustest väljas kasvatades nagu 3.5 POUNDS :S per plant, aga selline asi on juba päris haruldane ja väga osav botaanik peab ilmselt olema et sellist tulemust saavutada
|

|
phibbs
26/03/2008 15:14
|
kui siin juba ainetest jääkida siis mulle on meeldind mõnikord ka anffi ja shroome koos teha ... et et eri mõnus nagu keevitad paar päeva ja võtad mõned seenejunnid kõrvale lisaks :D
|

|
Taurus
26/03/2008 15:16
|
eks ta ole, sügis varsti käe:D
|

|
phibbs
26/03/2008 15:17
|
praegu on kõige rohkem antisügis üldse...
kirjade ja dokumendite järgi nagu oleks kevad aga
hanged pressivad tuppa! :)
|

|
Taurus
26/03/2008 16:08
|
kuidas sügisel need ennustajaonud rääkisidki, tuleb pikk ja külm talv:D:D
|

|
gnz
27/03/2008 15:08
|
Victory!!!
|

|
Taurus
27/03/2008 15:11
|
Tahame me või ei taha, aga täna lihtsalt on Sativa ilm ja seda kohe tegema lähemegi :))))
ja siis mõnusalt pinksi mängima:P
|

|
|
|