mis sa mõtled selle all ,et VALESTI ? Asjadest millest tänapäevaks populaarteaduslikud faktid saanud või asjadest mis "iseenesest mõistetavad" näit. meie kultuuriruumis või globaalselt tunnustatud on -neist muidugi juba räägitud ajastuid tagasi erinevatel viisidel - nagu ütlesid ka ju ,et kõik tuleneb -mis se tulenemine ikka muud ,kui mingite teooriate või faktide tuletamiste ahel ,eelnevate teadmistega seostamine.
Aga jah ,selles suhtes "valesti" on ehk see ,et tänapäeval valitsevaks teaduslikuks verstapostiks on kõigi teooriate ja uute avastuste n.ö."käega katsutavus" ,numbriteks ja molekulideks taandamise range "kord" ,kõike vaadeldakse läbi rangete raamide ,mis teadus tänaseks loonud on - kõrvale on jäetud inimeste tunnetuslikkus ja vähe on ruumi jäetud "ülemeelelistele" teadustele,teadmistele -seda muidugi üldtunnustatud valitsevas teadusprismas -"alternatiivteadusi" nagu alkeemiat näit. harrastatakse vähesel määral siiani ,aga võibolla nende aeg on ka "läbi" -asjad mis REAALSEID tulemusi ja uuendusi enam ei anna vahetuvad uute rohkem "kasu toovate" meetoodikate vastu välja -kasu toovate siis nii rahaliselt kui tulemuslikult. :)
*aaa okei :) mõistsin nüüd ,et vist selles suhtes mõtlesid valesti ,et lääneteadus ei tunnista muistseid ja traditsionaalkultuuride teadmisi asjadest ja võtab ignorantse ülbusega kogu au endale? Tõsi!
irww no ma lähen homme sõbrale soolaleivapeole tlna ja too rafas on suht poptränakola rahvas.mis mul muud üle jääb kui end pildituks kammida ja nendega sinna kaasa minna.jumal hoidku et sealt midagi ei mäletaks
Kapuuts: irww no ma lähen homme sõbrale soolaleivapeole tlna ja too rafas on suht poptränakola rahvas.mis mul muud üle jääb kui end pildituks kammida ja nendega sinna kaasa minna.jumal hoidku et sealt midagi ei mäletaks
igakord kui ma seal käin siis see lõppeb kohutava mällariga ja kaklustega.. irww
koju jõudsin ikka hiljem ,kell 11 panin minema ,pool h ehk istusin mingi suht lambist sattunult seal :) ,ma ei teagi palju rahvast ,aga see õhkkond oli rusuv ,halenaljakas kohati ja lõpuks tulid ikka siuksed "hitid" ka ära ükseteise võidu ,et lennuk