| Author |
| Thread |
|
 |
|
Katzy
12/11/2004 16:52
|
tegelt on see õige jutt Heategija...sest viimane kord kui ma suga absinthi jõin oli mul küll hullem energia
|

|
conzu
12/11/2004 16:56
|
Katzy:
[QUOTE]conzu:
[B]loomulikult mitte nad ja candyraverid ei ole kunagi ilma droogideta reivinud selle järgi lihtsalt.
seda ma kül ei ütleks.....nii kommiga või kommita...on reivitud...
puhtsüdamlik ülestunnistus
Ja kuidas siis parem oli?
|

|
Katzy
12/11/2004 16:58
|
kusjuures emm...see kommiga teema oli suht kaua aega tagasi... nii et ma ei oska enam võrdlust tuua...aga samas nüüd ma lähen ka muusikat kuulama ja pidu nautimaka hoopis teistmoodi pidudele..kui varem...nii et viimased peod olen ma vapse ilma alkoholitagi läbi ajanud:)
|

|
Katzy
12/11/2004 16:59
|
krt siin vahepeal jooksis asi juhtmesse...:S
|

|
Taurus
12/11/2004 17:18
|
seda ma kül ei ütleks.....nii kommiga või kommita...on reivitud...
puhtsüdamlik ülestunnistus
vt sellega on nii, et täiesti oleneb päevast, kuuseisust ja kurat teab veel, millest, mõnikord keerab peo peppu , aga mõnikord jälle annb sellele i le täpi nagu peale, aga kõige hullem on siis, kui sa ikka tõsiselt purjus oled, siis on minu meelest eriti jama nagu--siis dnb pidu
|

|
Katzy
12/11/2004 17:20
|
vot ...tegelt see kaldub tegelt nii olema... mul näiteks kaob see alkoholi joove väga ruttu selle steppamisega ära nii et ei jõuagi oma joobe astet stabiilsena hoida:)
|

|
Taurus
12/11/2004 19:06
|
Stabiilne olekski jama ! Sõuke mõnus surin tõusude ja mõõnadega on way vägevam ju ja alati saab ju jooki juurde manustada või siis midagi muud :)
|

|
conzu
12/11/2004 20:04
|
MIna ei tea kuidas teiega on, aga alkot tarbides ei kõla trummpass nii hästi, ise olen ka kuidagi loid. Aga peale steppamist üks külm õlle ära juua on väga viis mu meelest.
|

|
Taurus
12/11/2004 20:56
|
Just- just conzu :)
|

|
eQ
17/11/2004 00:05
|
eriti hull on siis kui vaatad enda ymber c.a. poolt tuhandet keemiast higistavat dude kes on ydini õnnelikud tänu muusikale mida laseb deejott ja bassist mida tekitavad suppakad, olles ise selge ja tunda ennast vabalt selles supi sees, kuna tead et e's inimesed ei ole kunagi pahatahtlikud vaid naudivad seda yritust vbolla isegi rohkem kui ilma draagideta..
igal reivil on õhus keemiat... see on nagu armastus:D
ja alko keerab mõistuse sassi... siis on suht suva mis kõlaritest tuleb... ja pärast on shit pohmakas ka peal...
anyways...
...main discuss inna estonian dnb massive scene go back inna top:D
|

|
eQ
17/11/2004 00:10
|
fck.. mõnele meeldib ikka igalpool "inna top" olla...
laske tabletid möllama esikohale!
|

|
Heategija
17/11/2004 00:13
|
kusjuures ma naudin kaa täiega seda momenti kui ma olen peol, kus minu ümber on tohutult kommis inimesi ja ma ise olen ainult joonud. ma naeran nende inimeste üle ja tunnen nagu oleks ma neist kõigist tugevam ja parem kuna mul pole vaja peo nautimiseks keemiat.
a selle teemaga, et alko all on suva, mis kõlaritest tuleb ma ei nõustu. kui just päris mällis pole siis jagab kõlaritest tulevat teemat palju paremini kui kettas peaga. kettaga on põhieesmärk, et ketas hästi töötaks - alkoga on põhieesmärk, et kõlaritest võimalikult head kraami tuleks ja ma püüan iga hinna eest maksimaalselt seda kõlaritest tulevat kraami nautida, et olla samal tasemel nagu kettamehed, kes väsimatult ringi kargavad ja võidu nägusi teevad :D
|

|
Taurus
17/11/2004 09:27
|
eino, siin on ju ka mitu varianti, mina jälle ei nõustu sellega, et kettaga on põhieesmärk, et ketas töötaks, muidugi enamusel on see nii, keegi siin kunagi mainis kuldsed sõnad, et lihtsalt niipalju, et hommikuni vastu peaks, sest mine tea, äkki tuleb just kõige lõpus väga head mussi (Dillinjal see nii oligi mu meelest).
Loomulikult on peo põhieesmärk, et kõllidest võimalikult head kraami tuleks, mida ma sinna üldse siis lähen???
Me teame kõik, kes sinna ketast nautima lähevad, seda pole vaja enam üle korrata, sest absoluutselt iga kord, peale pidu, on keegi kuskil seda mainind, ära juba tyytab tglt, sest jah kalbassivaba pole tänapäeval enam tõesti isegi juuksurisalong(kellegi teise lause on see), peost rääkimata
|

|
sistah
17/11/2004 10:29
|
kettaga ei ole põhieesmärk et ketas paremini töötax :S ok, vähemalt mul mitte.. see annab ikka muusikale palju juurde ja kõik tundub ju nii hea ja veel parem noh.. kettas peaga on ju kõik asjad paremad :P
ja mina ajan siiski viimasel ajal energiat taga :D niiet komm mkm ..
|

|
Taurus
17/11/2004 10:32
|
nõus
ja kui ikka muusika sitt on, siis ei tööta sul ikka mitte midagi ja kõik on väga jama, niih siis :)
|

|
Demie
17/11/2004 11:25
|
sistah:
kettas peaga on ju kõik asjad paremad
ei nõustu
|

|
sistah
17/11/2004 11:26
|
mis siis parem ei ole? :P ok söök ei ole hea jne
|

|
Demie
17/11/2004 11:29
|
ilma kommita on kõik parem
|

|
sistah
17/11/2004 11:29
|
mhh ära aja nyyd :D
|

|
Taurus
17/11/2004 12:18
|
emm ,Demiel võib õigus olla, tunnen õige mitut tyypi, kes sama väidavad, et siis kui on kettas, siis nad ei saa mitte midagi aru, kus nad on või mis nad teevad ja järgmine päev ei mäleta anyway midagi---siis on jah tõesti mõttetu
|

|
rosco
17/11/2004 12:19
|
Ketas või mitte,aga õnnitlus topicule juubeli puhul,juba 100 lk täis narkot. :D
|

|
Demie
17/11/2004 12:25
|
täpselt nii taurus
|

|
Taurus
17/11/2004 12:30
|
rosco:
Ketas või mitte,aga õnnitlus topicule juubeli puhul,juba 100 lk täis narkot. :D
Õnnitlused ka minu poolt !!!
Vene foorumis siis sama teema, aga pisut rohkem lehekülgi - 2794 :D
|

|
sistah
17/11/2004 13:40
|
irw ex neil jah rohkem rääkida, neil ple seal siuxeid pidureid :P
ja mis mõte siis yldse teha kui sellest midagi head ei saa? @Demie siis... ja ma ei taha sellist vastust et "aga ma ju ei teegi".. u know what i mean :D
|

|
Demie
17/11/2004 13:47
|
ma ei teegi ju :S mida ma vastama pean siis
|

|
sistah
17/11/2004 14:05
|
oeh...
|

|
Taurus
17/11/2004 14:06
|
TEEMA :D
|

|
unkind
17/11/2004 18:01
|
ketas on kahtlane asi...... :S
kui kõva energy see on siis hea aga ,kui liiga ära sõidad siis veits jama ,siis ei jaga jah suuremat muusikast ega midagi üldse.
vahest ketas annab hoogu juurde aga vahest tõmbab ikka siukse piduri peale....... :S
ja alkoga on jah nii ,et kui väga kooma ei ole jagab paremini välja muusikast ja olukorrast aga nii väsimatult ei jõua ringi vehkida ,kui hea ketta raundiga. :S
|

|
Kapuuts
17/11/2004 18:37
|
alkot ja antsu !!!:P
|

|
Taurus
17/11/2004 18:43
|
krdi imelik jah, aga nii ta on
ja siinkohal mõjub hullult esmamulje peost ja see, mis muss tuleb, kui pead ikka mingit jama 2 tundi alguses kuulama, siis tõmbab kõik tujud väga alla :(
Dieselboy le minnes sai mingi tequila laks sisse lastud alguses. Muss läks 10 minutiga kohe nii heaks ja lõpuni välja oli väga mõnsa, aga jah, kahjuks ei saa öelda seda iga suurema peo kohta
|

|
|
|