::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Sport
Pages (62): « First ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
o-ver
16/02/2010 16:03

:D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
delic
16/02/2010 17:03

päris tsürr on kuulata neid "suusajutte". 2 päeva tagasi kõvad spetsid rääkisid, et kiku ei too ühtegi medalit, sest tal pole vormi. nüüd juba kõik pasandavad, et kuidas see ei jää viimaseks. ainult selle pärast, et pärast saaks vinguda, kui rohkem ei tule
Taurus
16/02/2010 17:08

kle siin rahvas kaotas kümneid tonne, ma kuulsin
kihlvedudega
sest, et keegi ei pakkunud eriti medalit
nu sellepärast ei pakutudki, et pappi tuleb:D

samas kõik ei peaks jah raha olema
see hõbe tähendab ikka midagi muud ja see on palju olulisem rahast.
delic
16/02/2010 17:30

selliste võistlustega kaotavad inimesed alati. ma eile ennem võistlust ütlesin ka, et midagi ei ole kindel ennem, kui kell kinni pannakse. kui sul võistlevad favoriidid ja teisejärgulised suusatajad, siis pole seal favoriitidele ennem võistluse algust medaleid kaela riputada. esimesed 10 on teada, aga järjestus mitte.
Spewmonkey
16/02/2010 21:20

OI kui illos. 1-1 seis oli suht õnnelik, 2-1 peal oli Milanist veits kahju juba. Õigluse huvides ootasin, et lüüakse 2-2 ära. Aga noh vaadates hetkel mängupilti ja seda kuidas lasti lihtsalt Rooneyl 3-1 ära lüüa on nad selles ise süüdi.
Haha, tehti mängu lõpp normaalselt pingeliseks vähemalt. Ilus värav Milanilt ja natukene lootust järgmiseks mänguks, õiglane kah. Lisaks üliohtlikud võimalused viigistamiseks. Carricku punane oli küll pisike tõrvatilk meepotti, aga saab ka ilma temata järgmise mängu hakkama. Eeldusel, et sama pilt kõikjale maailmasse läheb, oli kaameratöö küll täna täielik pask. Pidevalt aeti mängijaid ja subtiitreid segi ning ülipalju kordi oli pall lihtsalt kaadrist väljas, ei jaksatud kaamerat piisavalt kiiresti liigutada. Ma magasin kahjuks punase olukorra maha, aga peale punast näidati korduses Evra viga, äkki keegi kommenteerib. Kas tuli vea eest ikka või vaidlemise/segamise?

A ja Ronaldinho koondisest (vähemalt esialgu) välja jätmine on küll väga imelik lüke.

Lisaks Lyoni 1-0 võit ja peaaegu ideaalne mängudeõhtu.
delic
16/02/2010 21:39

Spewmonkey:

Lisaks Lyoni 1-0 eduseis ja hetkel on ideaalne mängudeõhtu.

mine perse
Spewmonkey
16/02/2010 21:45

delic:
mine perse

Kui sa tahad öelda, et sa Reali pooldaja ükskõik mis liigas oled, siis ma võin sind sponsoreerida Statoili stardikaga. Annad kontonumbri või saadan postiga?
Lisaks minor detail, et esimesel poolajal ei olnud neil ühtegi normaalset väravaolukorda. Delgado postilöök oli päris ilus sooritus, kahe sellise väravaga Reali ära omamine oleks tõeline kirss tordi peal olnud. Värav ise oli omaette pärl juba.
kemal1
16/02/2010 21:48

seedorfilt ilus "kannakas" aga no scholes´ilt tõeline iluvärav!!(tahtis tabada palli paremaga aga pall põrkas vastu vasakut)
kyll real kodus ära võidab lyoni
delic
16/02/2010 21:49

jah, ma olen reali pooldaja ja seda juba viimased 18 aastat. lemmikvõistkond on ja jääb
Spewmonkey
16/02/2010 21:53

Siis jääd stardikast ilma. Eeldasin, et oled õline Gloryhunter, kes toksib Ronaldo ja Kaka postrite peale kodus seent. Mybad.
unkind
16/02/2010 22:13

hahaaa vanameister scholesilt hea trikk tõesti. :P
delic
17/02/2010 05:42

höähöähähähähäähäää

Kuuldes, et MK-sarja liider poolatar Justyna Kowalczyk, jäädes Vancouveri olümpia 10 km vabatehnikasõidus viiendaks, kurtis liiga lihtsat rada, põrutas Kristina Šmigun-Vähi: «Ärgu hädaldagu, vaid sõitku kiiremini!»

Kanada ajakirjanikud kuulasid Kowalczyki itku, et liiga lihtne rada röövib temalt medalivõimalused, kirjutab Õhtuleht Online.
«Kui esmakordselt siin trenni tegin, hakkasin peaaegu nutma, sest rada on nii lihtne. See rada pole olümpiamänge väärt,» hädaldas Kowalczyk, millele vastas Šmign-Vähi. «Ta ütleb, et see on lihtne rada? Miks ta siis kiiremini ei sõitnud?»
Taurus
17/02/2010 06:47

aii mis värav Lyonilt oli
kõmm ja olemas
nauditav mäng oli, kogu aeg midagi toimus
Kapuuts
17/02/2010 07:10

delic:
höähöähähähähäähäää

Kuuldes, et MK-sarja liider poolatar Justyna Kowalczyk, jäädes Vancouveri olümpia 10 km vabatehnikasõidus viiendaks, kurtis liiga lihtsat rada, põrutas Kristina Šmigun-Vähi: «Ärgu hädaldagu, vaid sõitku kiiremini!»

Kanada ajakirjanikud kuulasid Kowalczyki itku, et liiga lihtne rada röövib temalt medalivõimalused, kirjutab Õhtuleht Online.
«Kui esmakordselt siin trenni tegin, hakkasin peaaegu nutma, sest rada on nii lihtne. See rada pole olümpiamänge väärt,» hädaldas Kowalczyk, millele vastas Šmign-Vähi. «Ta ütleb, et see on lihtne rada? Miks ta siis kiiremini ei sõitnud?»

haha poola tädike ei oska väärikalt kaotada
delic
17/02/2010 08:17

täiesti loogikavastane jutt ju. kui see lihtne on, siis tõesta seda ja võida see ära. see pole eriline argument, et ta on tõusuderohkes sõidus tugevam.
ELECTRICO
17/02/2010 09:54

Väga mõnus oli vaadata, kuidas ManU Milanil puuri täis lõi. Samas Milani vastu midagi eriti pole, nii et hea meel ka nende kahe värava üle. Kordusmäng Olf Traffordil saab põnev olema.

Eriti hea meel oli selle üle, et Real peksa sai.

Carrick sai siiski teise vea eest teise kollase kaardi.
kemal1
17/02/2010 16:27

bayern võidab täna fiorentinat ja porto arsenali
o-ver
17/02/2010 17:33

ELECTRICO:
Väga mõnus oli vaadata, kuidas ManU Milanil puuri täis lõi. Samas Milani vastu midagi eriti pole, nii et hea meel ka nende kahe värava üle. Kordusmäng Olf Traffordil saab põnev olema.

Eriti hea meel oli selle üle, et Real peksa sai.

Carrick sai siiski teise vea eest teise kollase kaardi.

Carrick sai teise kollase selle eest, et lõi palli minema peale Evra tehtud viga.
Kapuuts
17/02/2010 18:57

ooh ebaõnne 2-l eesti vennal sprindi kvalifikatsioonis kukkumine
ELECTRICO
17/02/2010 20:40

kemal1:
bayern võidab täna fiorentinat ja porto arsenali

Imelik, et olen Fiorentina poolt, kuigi Bayernil on üle pika aja väga sümpaatne mansaft koos.
käpik
17/02/2010 20:48

hetke mänguga ei võida porto isegi florat..
delic
17/02/2010 21:11

huvitavad otsused kohtunikult
kemal1
17/02/2010 22:23

käpik:
hetke mänguga ei võida porto isegi florat..

no ma ei tahaks öelda, kes keda võitis
arsenal sai lutti ja flora sai brondbylt tappa
ELECTRICO
18/02/2010 12:43

Bayern-Fiorentina mängu kohtunik pani küll oma otsustega puusse. Esiteks jättis Robbeni värava lugemata ja teiseks andis väga kaheldava väärtusega punase Gobbile.
delic
18/02/2010 13:23

ma seda bayerni mängu ei näinud, aga porto - arsenali oma tegi ka huvitavaid lükkeid. porto teine värav oli ehe näide. campell mängis väravahile tagasi, kas siis tahtlikult või mitte, igatahes see võttis palli kätte. järgnes arusaadavalt vabalöök kastis, mille kohtunik lasi koheselt lahti mängida. kaitses ei olnud peale campelli kedagi. kiire lahtimäng ja 2-1. siis võiks rääkida veel päris palju kaartidest, mis andmata jäeti. porto oleks pidanud vähemalt 3 või 4 kollast saama. fabregas ka kindlasti ühe mängu seisaku ajal, kui porto mängija otsajoone taga lihtsalt pikali lükkas

ma olin pigem porto poolt, aga arsenal mängis kindlasti paremini
käpik
25/02/2010 07:23

uhoh venemaa v kanada , jõõhker andmine käis hokis...
kanada ownis suht kuivalt ...7:3
Andre
25/02/2010 08:00

Teatesuusk eile, eesti pwnis täioega - 14/14 ja võitjale +6 min.
Talk about skiing country ;)
moose
25/02/2010 09:04

delic:
ma seda bayerni mängu ei näinud, aga porto - arsenali oma tegi ka huvitavaid lükkeid. porto teine värav oli ehe näide. campell mängis väravahile tagasi, kas siis tahtlikult või mitte, igatahes see võttis palli kätte. järgnes arusaadavalt vabalöök kastis, mille kohtunik lasi koheselt lahti mängida. kaitses ei olnud peale campelli kedagi. kiire lahtimäng ja 2-1. siis võiks rääkida veel päris palju kaartidest, mis andmata jäeti. porto oleks pidanud vähemalt 3 või 4 kollast saama. fabregas ka kindlasti ühe mängu seisaku ajal, kui porto mängija otsajoone taga lihtsalt pikali lükkas

ma olin pigem porto poolt, aga arsenal mängis kindlasti paremini

kohe kindlasti ei olnud teine värav õige! kordusest oli näha, et pall mängiti lahti enne kui kohtunik oli jõudnud isegi kätt tõsta!

seda arvan ma muidugi kui igavene Arsenali fänn :P
phibbs
26/02/2010 00:11

huvitav kas estonia koondis kunagi hokis kahh medali võidab :D
delic
26/02/2010 05:19

kanada - vene hoki oli päris hea. ärkasin öösel mingi aeg ülesse ja tsekkisin natuke. karp jäi lahti kui seisu nägin. teise kolmandiku vaatasin ära, siis kobisin magama tagasi. meeldis
   Post A Reply
Pages (62): « First ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... Last »