::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Pepper La Bijou
11/12/2008 19:01

sistah:
tahaks haput :D

k6ik on otsas tallinnas vist :D tahtsin kah aga ei 6nnestunud
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Side Note
11/12/2008 19:02

:D wtf
farmakoloog
11/12/2008 19:20

vahel on tunne et julge enam õldse psüühhet teha... kriisid, kliimasoojenemised, jää sulamine küik on nii depresiivne...
sõber mul trippis mõned korad ayahuascat ja rääkis oma visioonidest, nägi ette inimkonna väljasuremist, sõda etc... ja krdi ma isegi ei kahtle tema visooonides, isegi ei tea miks.
kutt nägi samal päeval trippides muide ka gruusia-venemaa sõja algust (mingil veidral moel, ürginimesed vehkisid nuiadega jne ), pärast lehest luges mis samal ajal toimus...
Taurus
11/12/2008 19:29

Jah, ega teadmatus on ikka õnnistus
kuid samas on hea teada ka :)
adapter
12/12/2008 10:08

Taurus:
kaugel sellest :)
tagantjärgi mõeldes polegi bad trip nii bad,aga hetkel kui koged sda on ikka pääris jube.been there done that muide :D
Taurus
12/12/2008 10:44

jep, alul ei saa aru, mis juhtus
hiljem paned killud kokku ja mõistad, et oled mitme teadmise võrra rikkam hoopis :)

neid teravpaljakuid võib ju aastas paar korda prae kõrvale süüa, aga selliseid võõramaiseid senkse rohkem süüa ei tahagi, puudub lihtsalt mõte
o-ver
12/12/2008 12:13

minu esimene seenekogemus Dam-is oli kah kohe ülelaks. Enam täitsa täpselt ei mäletagi, aga seenteks olid vist Hawaikad ja karp läks neid sisse kohe. Igastahes järgmised 5 tundi umbes sai täiesti kivistunult MTV Amsterdami vahitud oma sürride reklaamidega. Isegi peldikusse ei suutnud minna kuna lihtsalt ei suutnud, viitsinud, jõudnud, julgenud midaiganes. Teine asi oli see, et kogu selle aja sai passitud käsipõsakil voodi peal passitud telekat ja grusiitatud mingit paari parakamõtet mis lihtsalt luupisid mingite pooletunniste vahedega. Vahepeal mõtled pingsalt millegi üle, siis paar mintsi mõtled, et mis sitta ma nüüd peast läbi ajan, et täitsa mõttetu ja siis hakkab kogu ring uuesti pihta ja nii 5 tundi järjest.
Lõpuks ma juba ei suutnud, ma tundsin, et olen näost higine ja roheline või hallikas ja, et midagi on vaja ette võtta. Läksin siis õue üksi, sõbrad jäid edasi hotelli. Õues oli kohe nats parem, jahe tuuleke ja värske õhk. Ja siis meenus, et sama õhtu on Dam Squarel tsunaamiohvritele tasuta kontsert, kus pidi ka kohalik poja Tiesto mängima.
Hotell oli kohe väljaku kõrval kah ja nii ma kõmpisin kohale ja avastasin, et kogu väljak on umbselt nagu reivil rahvast täis ja kõik tänavad, mis platsile suunduvad(ja neid ikka on) on umbes paarisaja meetri ulatuses samuti umbselt rahvast täis. Tiesto oligi peal ja lasi kohe Trafficut kah :P Ja vot siis oli alles korralik tripp. Üksi tuhandete inimeste vahel, ümberringi igast rahvast, noored, vanad, mudilased, pensionärid, muidu reivarid neoonkollases, isad väikeste lastega, endal silmad nagu tõllarattad. Ja kõik see kesklinnas umbes nagu Raekoja platsil
Ühesõnaga see oli päris sürreaalne kogemus. Algas nagu bad trip, kuigi samas ei olnud kah. Puhtalt enda ajus kinni, et võitlesin selle vastu. Aga ju esimese korra kohta oli terve karp neid asju vist natuke palju. Igastahes asi lõppes ühe huvitavama kogemusega mu elus. Amsterdam is the place!
sistah
12/12/2008 12:54

vabsee hea kui seenetripp veel tiestoga kulmineerub
o-ver
12/12/2008 14:20

no Traffic tõmbas küll kogu platsi kenasti huilgama. Niimoodi tasuta keset Amsterdami võib Tiestot kuulata küll :DD
Taurus
12/12/2008 14:35

miks ka mitte, kui päris out of body pole :)
phibbs
12/12/2008 18:45

ma ei asa aru miks enamikele vasardab ajus madalmaade sõna kuuldes kohe esimene pähe tulev asi: seened, kanep.

miks kuradi pärast ei võiks meist keegi näiteks ükski kord vähemalt sõita hollandisse ntx tulpe vaatama, kas tõesti sellist hollandit me siis tahtsimegi ? ma siiralt loodan et ma ei ole siiski ainuke , kes bioloogilistest taimedest ja sortimendist väärtustab teisigi liike peale kanepi, kokapõõsaste ning psilotsybiiniseeneisendite.
ELECTRICO
12/12/2008 19:08

Sest kanep ja seened on lähemal meie tarbimisharjumusele kui tulbid ja omavad suuremat väärtust põhjarahvaste silmis.
Upo110
12/12/2008 19:09

ning dnb on siiski eelkõige narkomuusika, mitte loodusemuusika
Taurus
12/12/2008 19:21

ELECTRICO:
Sest kanep ja seened on lähemal meie tarbimisharjumusele kui tulbid ja omavad suuremat väärtust põhjarahvaste silmis.

eev
13/12/2008 03:35

see 3D saab isegi päris psyhodeelne film olema :D
ELECTRICO
13/12/2008 09:38

Mida sa sonid igas topicus sellest 3D filmist? :D
Taurus
13/12/2008 15:34

see film lasti juba alla:D
phibbs
13/12/2008 16:21

nii see on
Demie
15/12/2008 19:06

helireportaažh tauruse ringreisist, vahendab interfax

Taurus
15/12/2008 19:11

hästi tabatud
phibbs
15/12/2008 19:40

sellest tauruse reisist on ikka juba niivõrd palju räägitud et tüüp on vist päris palju feimi oma hollandis käigga endale ajand

aa eniveis tahtsin kahh märkida et ma olen kahh hollandis käind
Taurus
15/12/2008 19:54

no aga miks sa siis ei räägi meile sellest tripist:D
phibbs
15/12/2008 20:02

mis seal ikka tavaline reis oli:

sõitsin bussiga ilusti sinna, lootsin et saan sedasi oma sõltuvustest vabaks kui mööda euroopat tiirutan... jõudsin siis sinna tõmbasin mõned maffid ostsin veits cocat, aa krt rsk siuuke ancu isu lendas siis peale ja seda sealt osta kahh nagu ei õnnestund... viskas jahh siukse isu peale et lõpuks ei suutnud enam ja tõmbasin poole tripi pealt esimese lennukiga minema... lennujaamas veel viskasin kogu coca pudelisse ja kulistasin alla ning müüsin oma savu asjad seal maha et ei peaks tollis hakkama vabandama et miks mul see asi kaasas on ja too... siia koju j6udes esimene asi, korralikud triibud nina ette letti ja ei aidand see ringreis mul saada lahti sellest pahest tollal, tänaseks ma muidugi olen suuremaks saand ja egas need ancu asjad enam ka niiväga ei huvita... aa jahh kui noor olin siis sai ikka kõvasti sisse müristatud...

ei tegelikult ma olen isegi 4 korda seal hollandis käind aga need ylejäänud olid juba täitsa siuksed süva keskkonnas ja loodusuuringutega seotud reisid ... :)
Taurus
15/12/2008 20:38

eks ta müristas jah kunagi:D
o-ver
17/12/2008 12:13

phibbs:
ei tegelikult ma olen isegi 4 korda seal hollandis käind aga need ylejäänud olid juba täitsa siuksed süva keskkonnas ja loodusuuringutega seotud reisid ... :)

hähää
phibbs
17/12/2008 12:55

mis sa ü-le naeratad siiin nii hullult :)

o-ver:
hähää
o-ver
19/12/2008 10:37

süvakeskkonnas loodusuuringud :D Operaator Kõps
Touzani
27/12/2008 15:00

http://www.youtube.com/watch?v=-Ris...043463F&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=xT4W...043463F&index=6
http://www.youtube.com/watch?v=j-Ps...re=channel_page
Side Note
28/12/2008 10:56

Taurus
28/12/2008 12:28

see oli küll mõnus video :)
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... Last »