irw, see gay teema koos pastoriga on erikoom.
Pastor suudab aint vastata küsimustele stiilis: raamat ütleb nii ja raamat ütleb naa, ma ei saa aru kuidas inimesed viitsivad elada niimoodi.
Uue õlle Cuba reklaam ütleb ikka eriti tabavalt:
Ära allu nõmedusele, MÕTLE OMA PEAGA !
Mitu päeva te juba võtnud olete?
Mismoodi te kohe nii küsite?
Et noh, mitu päeva nüüd on möödunud?
Eile jõin ja täna jõin ja ega hommegi midagi teha pole.
Geenius kõnnib mööda teed ja näeb, et trepi peal istub kanepisuitsetaja, just parajalt pilves.
Geenius: Kuule mängime ühte mängu! Mina küsin sinult ühe küsimuse ja kui sa vastust ei tea annad sa mulle 5 krooni, siis küsid sa minult ühe küsimuse ja kui mina vastust ei tea annan ma sulle 50 krooni!
Potisuitsetaja: Hea Küll !
Geenius: Okei. Kui kaugel on päike maast?
Potisuitsetaja: Võta 5 krooni!
Geenius: Hea küll, sinu küsimus.
Potisuitsetaja: Mis on kolme jalaga ja läheb trepist üles?
Geenius: No kurat! Ei teagi kohe. Okei võta 50 krooni. Minu küsimus. Aga oota ütle ennem mis see vastus on
Potisuitsetaja: Võta 5 krooni
Ma ei tea, kui paljud teist teevad oma sisseoste supermarketites, aga mõtlesin, et hoiatan teid, et teiega ei juhtuks see, mis juhtus minuga.
Nimelt sattusin osavalt planeeritud pettuse osaliseks Sikupilli Prismas, mille ohvriteks on sageli pahaaimamatud shoppajad. Räägin teile, kuidas pettus toimib.
Kui oled peale poeskäimist autoparklas oma asju autosse panemas, ilmuvad 2 tõesti hea välimusega kahekümnendates neidu, kes esitlevad ennast kõrvalasuva pesula töötajatena ja hakkavad lappide ja seebiveega pesema su auto esiklaasi. Nende rinnad tunduvad iga hetk kitsastest t-särkidest välja hüppavat. On täiesti võimatu olla vaatamata või keelata neil pesta sinu autot. Kui püüad maksta neile pesu eest, keelduvad nad ja paluvad sul viia nad hoopis koju. Muidugi oled nõus ja tüdrukud hüppavad tagaistmele. Sõidu ajal hakkavad nad omavahel tagaistmel seksima. Veidi aja pärast ronib üks neidudest esiistmele ja juhib sinu tähelepanu kõrvale maailmaklassi suuseksiga. Samal ajal varastab tagaistmele jäänud neiu sinu rahakoti.
Asi tundub olevat organiseeritud ja laialt levinud. Minugi rahakott varastati kolmapäeval, reedel, kaks korda laupäeval, eile ja ilmselt varastatakse ka täna.
a taurus, kui ma nagu the real thingi tahan näha, kuhu ma siis minema peaks, on soovitusi? et kas ufonägemis hooaeg on juba peale hakanud pärnus või mitte?
ma ei viici nii lollidele küsimustele vastata
no ma võiks ju ükskõik, millise asja siia üles panna koos ükskõik millega, rudebwoy ütleks ikka, et feik.
ei ole võimalik nagu midagi näidata, kui sellest mingit tolku pole ja pole ka suht pointi