| Author |
| Thread |
|
 |
|
phibbs
30/11/2008 10:10
|
eesti võiks nüüd shroomid ära legaliseerida, sest meie riigist on prantsusmaa kaugemal ja väiksed sillalt jõkke hüppavad tüdrukud ei tüki siia seenele ja hüppele nii kergelt
|

|
Taurus
02/12/2008 15:49
|
enam ma neid mehhiko sruume ei tee mitte kunagi
joppas, terve elu kais silme eest labi
hommikul argates oli siiski koik korras :)
|

|
ELECTRICO
02/12/2008 16:01
|
Nii et kaua oodatud seenereis oli siis Taurusele halb?
|

|
Street J
02/12/2008 19:10
|
Taurus:
enam ma neid mehhiko sruume ei tee mitte kunagi
joppas, terve elu kais silme eest labi
hommikul argates oli siiski koik korras :)
Mul käis havaikatega elu silme eest läbi...üldse pole julgenud peale neid shroomida...:-(
|

|
skyzer
02/12/2008 19:44
|
ma imestan kuidas taurus üldse said sellise laksu kätte, kui oled niikuinii lugenud tohutult kirjandust selle kohta, arvestanud ümbruskonnaga ja muid asjaolusid, et bad trippi ei esineks, aga ikkagi tuli see ära
|

|
ELECTRICO
02/12/2008 20:14
|
Võibolla selles just oligi asi.
|

|
Street J
02/12/2008 20:55
|
mõtles üle...
|

|
Side Note
03/12/2008 08:22
|
hmnoh Taurus- trip report!
*ja ega siis se n.n `bad trip` alati ei tähenda läbinisti halba...give it sum time
|

|
sistah
03/12/2008 09:17
|
second that
|

|
Touzani
03/12/2008 21:34
|
Tauru, bad tripp on väga hea asi, see näitab sulle su vead kätte, see kõik tuleb sinu seest, higher self.
|

|
Taurus
06/12/2008 13:21
|
Side Note:
hmnoh Taurus- trip report!
*ja ega siis se n.n `bad trip` alati ei tähenda läbinisti halba...give it sum time
polndki bab
ja mitte mehhiko polnd need, vaid equadori mingid
see report tuleb, kuid hetkel pean mingi paar päeva magama rahulikult :)
Touzani:
Tauru, bad tripp on väga hea asi, see näitab sulle su vead kätte, see kõik tuleb sinu seest, higher self.
nii see on, sain nii mõnedki vastused
|

|
Taurus
06/12/2008 13:46
|
ning lisaks:
Kas kellegil on kogemusi Ayahuasca´ga.
Kuidas seda valmis keeta?
|

|
Eastsider
06/12/2008 14:10
|
Kogemus puudub aga:
http://www.drugs-forum.co.uk/forum/...read.php?t=3523
Make it simple your fist time. Go with Mimosa Hostils. Soak in 8-12 grams in 30% lemon juice 70% water over night. Drain liquid (Save)and then place in a pot with more of the same solution bring to a boil for 20-25 mins drain water again (Save). Repete on more time. Take all the saved liquid and heat at low temp untill you have an amount you can drink in one or two gulps. Use Syrian Rue 4.5 gram or either seed or extract 10 mins prior to drinking the flow mimosa brew. Then sit back and ride it out.
|

|
Taurus
08/12/2008 20:03
|
ok , ma leidsin juba Ayahuasca foorumi, saan sealt head infot :)
|

|
phibbs
08/12/2008 20:17
|
ära siit foorumist siis ära kao hehe, pärast hakkadki seal ainult käima
|

|
Taurus
08/12/2008 20:22
|
Et jah, nüüd on saanud mõned päevad mõelda selle reisi peale, mis Equadorian Cubensised tegid.
Selle suhtes sai ise tehtud vead sisse ka algul: juhid olid täiesti magamata üle 30 tunni ja teised ka unised, esimeses poes kohe saime valida, kus oli 1-4 valikut (lahjemast kangemaks). Kõige kengemad olid Hawai seened, aga neid ei julgenud võtta.
Tegime otsused segamini ja võtsime kõik kanguselt 2-3 astmed.
Terve karp sai kohe ära söödud ja siis läks 20 minutit:
Meeletu naer, a mitte krampnaer, vaid selline smooth südamlik naer, ükskõik, keda kuulad või keda vaatad, ajas täiega naerma :)
See võis kesta kuskil tund vabalt.
Kummaline oli see, et mingit mustrite teemat polndki (nagu semilanceatade puhul). (ja just paljakute moodi trippi ootas tegelikult rahvas) [paljakud sisaldavad aint psilotsübiini, aga need, mis me sõime, lisaks sellele ainele ka psilotsiini]
##
Järgmisel päeval alles saime teada, et olime kogemata ja rapsakalt võtnud seened, mis olid Very Strong märkega ning milledega meil kogemusi polnud
##
Ja siis läks asi sügavamaks, kohe palju sügavamaks.
Õnneks ei olnud mitte kellegil halb olla kordagi :)
Aga see paanika, mis paljusid valdas...
Tõenäoliselt ma kogesin ära selle hetke, kuidas ma kunagi suren.
Õnneks olin väga rahulik ja kõik ümbrus oli samuti rahulik ja vaikne, olin paremal pool keha ennast pööranud ning tõmbanud ennast kerra- jalad ja käed.
Oli väga rahulik....
Alguses oli tglt õudne hirm, kuid nüüd tagantjärele mõeldes, mis selles ikka nii hirmsat siis on? Me kõik sureme ju kunagi.
Kuid see ei olnud veel kõik...
Mingist vähimastki liigutamisest juttu ei olnud, lihtsalt lebad voodis, silmad kinni.
Mingi teema hakkas mul peas ripiitima ja see ei jäänudki enam järgi ega läinud ka edasi, lihtsalt üks tavaline hetk elust ja see jäigi korduma.
See oli samuti päris hirmus, kuna tekkis kerge paanika, et see nii jääbki...
Mingi hääl minus kordas ikka aeg-ajalt, et kõik on korras tegelikult, kuid siis jälle hakkas pihta....
See läheb veel edasi...
Mingi hetkel ma hakkasin mõtlema, et miks mul see teema ära ei lähe peast ja siis jõudsin vist kõige hullemale tasemele-
Ma mõtlesin, et kõik mu elu, kõik mu sõbrad, kogu Universum on ainult minu enda väljamõeldis ja neid asju (kõiki asju) ei ole mitte kunagi mujal kui minu mõtetes olemas olnudki:S
ripiit oligi selline:
pole olemas olnudki ja siis jälle tagasi mõtte algusesse ning lõpuks, mis auto, seda pole ju olemas ja pole kunagi olemas olnudki.
Siis tuli jälle see vaikne hetk, kui ma tõmbasin end kerra ja tahtsin uinuda, sest ma teadsin, et ma tahan, et mu viimased hetked oleks rahulikud :)
Hommikul ärgates oli kõik korras, aga osad sõbrad ehmusid ikka kõvasti ära.
|

|
Eastsider
08/12/2008 20:33
|
Sebi hapet mees, seentega tuleb väga paljudel sellist teemat ette, et suremine jms.
Väga klassikaline lause:
Ma mõtlesin, et kõik mu elu, kõik mu sõbrad, kogu Universum on ainult minu enda väljamõeldis ja neid asju (kõiki asju) ei ole mitte kunagi mujal kui minu mõtetes olemas olnudki:S
Mul oli happe all ükskord samuti, et mingi aeg ma isegi ei näinud enam seda ruumi kus ma asun. Täielik blackout, reaalsus puudus, mõtlesin, et ma polegi kunagi eksisteerinud vaid olen lihtsalt mingi mõte, tolmukübe või muu kaduvväike asi. Siis kuulsin korraks sõbra naeru ja hakkasin ka ise naerma lausudes "Faaaaaak kui hea hape see on mees" :D Ning tundsin rõõmu oma hullumeelsusest.
Fakk, tahaks :D
|

|
Taurus
08/12/2008 20:36
|
mõte, tolmukübe või muu kaduvväike asi
no aga äkki ongi nii
meeldiv sellisel juhul vähemalt teada seda :)
see hetk näitabki ju, kui pisikesed kübekesed me suures Universumis oleme, algul muidugi ehmatab see, sest pole ju varem nii tundnud
|

|
Side Note
09/12/2008 08:15
|
"Our life is shaped by our mind; we become what we think."
|

|
kain
09/12/2008 08:29
|
when 2 become 1 uuuuooouuuoooeeeeeooo jeeejeebeibeeee
|

|
Side Note
09/12/2008 08:35
|
baby spice become sporty spice ....yeah
|

|
sistah
09/12/2008 09:12
|
tahaks haput :D
|

|
Katzy
09/12/2008 10:01
|
noo krt..ma sain nendest punastest iksidest endale ka siuke repiidi pähe et appii..
|

|
Taurus
09/12/2008 10:04
|
Ma tegin sellest järeldused, kuna selles repiidis oli konkreetselt ka sees 1 inimene, kellega ma väga hea meelega läbi ei käiks.
Ja kui nüüd veelgi mõelda, siis seesama inimene on põhjustanud väga suuri probleeme ka teistele headele tuttavatele.
Nii, et alati tasub mõelda enne, kellega trippida...
|

|
Katzy
09/12/2008 11:11
|
mul oli lihtsalt mingi hääl mis kahtlaselt sarnanes selle one night in hanckney(või kuidas iganes seda kirjutatigi) laulja häälega..nii et oska kommenteeida..aga igaljuhul suutis ta iga mu mõtte ümber lükata väitega: aga kõik mõtlevad niimoodi:D
|

|
Taurus
09/12/2008 11:48
|
jajah, no eks ma võtsin seda kogemust kui enda Tõehetkena :)
sain Ayahuasca foorumist südamerahuks vastuse, et tegelikult on kõik korras :)
this may not jive with a compassionate shamanic approach, however i have an agreement with a couple friends that if someone gets to the
" OMG am i gonna die?" thing we just say, " yep. just not right now"
and that usually chills them out real quick.
also if they 'see' death incarnate in a dream, we just tell them, " yep thats the reaper allright. scary huh? good thing he doesnt want you right now!" and this often results in wild laughter from the person
its happened that someone is so wound up they cant be satiated - in this case a good thing is to suggest they " let it out". their fear that is. only in a situation where noone will hear somebody screaming that is. they will wail a bit. then pause. and you can say ' did you get it all out?" and they might just be panting and say 'no... i .... awwoooooooo! " or whatever.
they usually feel thankful you gave them permission to let ' it' out.
|

|
adapter
10/12/2008 15:26
|
Street J:
Mul käis havaikatega elu silme eest läbi...üldse pole julgenud peale neid shroomida...:-( mul hawaikaega koige positiivsem tripp olnud,see nv tegin ka seeni,aga rattad kaalusid ikka tugevalt seene üle :P
|

|
Taurus
11/12/2008 10:15
|
swompy, vt see video, mis saatsid
mul tuleb nüüd veel see ka meelde, et ma tõmbasin ennast loote asendisse automaatselt, enne kui uinusin
:)))
seepärast mul läheb ka kõik hästi, et ma olen täiesti kindel, et ma suhtlen Kõikvõimsusega :))
|

|
adapter
11/12/2008 11:28
|
gratz on bad trip taurus !
|

|
Taurus
11/12/2008 18:24
|
kaugel sellest :)