Kuna telekast mitte midagi muud ei tule, siis hetkel jookseb NFL. Väga pinget ei paku, suurem enamus ajast on mingi paari yardi kaupa edasi nühkimine ja vahel harva on midagi vaadatavat.
kui sa juhuslikult viimased 3 aastat ronaldot mängimas pole näinud, siis elad ilmselgelt 7 aasta taguses faasis, kus ronaldo veel sportingis mängis. kui sa natuke jälgiksid, siis oleks nende manu aastate jooksul pannud tähele, et inimene püsib väga hästi jalgadel ja on kindlasti üks maailma parimaid jalgpallureid.
millegi pärast arvan, et jalgpanni trennist ja kukkumiste harjutamisest ning vigade (automaatsest) protestist, pole vist mõttet rääkida. seda peaks sa teadma küll
ELECTRICO: Teeskleb koguaeg ja põlvitab kohtuniku ees irw.
nagu ma ütlesin, vaata natuke rohkem jalkat ja siis tule rääkima kui paju seal teesklemist on. kui enamus ründavaid jalgpallureid kukub penali alas väiksemagi puudutuse peale, siis viimasel ajal on ronaldo küll väga hästi püsti seisnud ja jalad ees sisse sõitudel ja üritanud rünnakud lõpuni viia. saa sellest 7 aasta tagusest vaatenurgast üle
sul polegi midagi vaielda. kui ta diver on, siis kindlasti on sul, kui jalgapalli analüütikul, videomaterjali näiteks eelmisest saastast, kus ta ütleme, et 4 korda '"komistas". mina arvan, et ta enam ei komista, vaid üritab pigem püsti olla. aga mis ma tean, ma pole analüütik...
OKei, tõesti Realis mängides on ta vähem kukkuma hakkanud, seda panevad ka kommentaatorid tihti imeks, aga ime on see, et kegi talle kossi ei sõida ja ta näiteks komistab enda jala otsa ja siis lendab nutuse näoga pikali, ma ei salli neid Portugali sukeldujaid
huvitav, et sa leidsid mingi eriti ammuse video. jutt käib ikkagi manu ja madridi aegadest. kui ta enam ei kuku, siis kuidas sa saad teda kukkujaks nimetada? ma ei näe siin mingit loogikat
ELECTRICO: No teeme nii nagu sa soovid, sama, et kunagi Savisaar aitas kaasa IME projektile ja ma ei peaks teda enam demagoogiks ja värdjaks nimetama.
. see, et savisaar IME projektis osales, ei vabasta teda tänapäeva eksimustest, ehk tuleb vaadata inimese tegusid tänapäevas. seega vasturääkivused sinu poolelt, kuna sa elad just minevikus ja üritad tänapäevast üle rääkida.
Bayern võttis ülikindla võidu Juventuse vastu, ei jõudnudki ära imestada, et 4 itaalia klubi edasi võivad pääseda. Ronaldo karistuslöök oli väga viisakas, 11 mänguga 12 väravat so far, pole paha (tont on ta ikkagi obv). Oweni hat-trick ja Manu kaitseliinita seitsmenda koosseisu võit on väga meeldiv tulemus.