Taurus: Nafta hind on ka maailmas viimasel ajal pidevalt langenud, aga meie riigis ei räägita sellest kusagil:D
Üsna mõnus nussimine käib :)
tegelt täitsa nii ikka ei ole. aasta 2007 tõusis nata hind 50 dollarilt 90 peale. tõepoolest langes see mõni kuu mõne dollari võrra, aga järgmine kuu tõusis topelt tagasi. viimase 6 aastaga on nafta hind rohkem kui nelja kordistunud
Iseasi on see, kaua jõuavad naftakartellid kinni hoida juba kasutusel olevat uue ajastu tehnikat ning selle levikut.
Mingist hetkest on see pidurdamatu protsess
loomulikult, nt vesiniktehnoloogial põhinevad autod juba sõidavad, aga paraku on see praegu nii kallis lõbu, kui see odavamaks läheb, siis algab massiline protsess pihta.
loomulikult teevad naftafirmad kõik selleks, et seda ei juhtuks.
Lisaks energiavarude lõpujärgule on järjest suurenev probleem ka söögivarude vähesus kõikjal
ma ei tea, kas ma olen paranoiku või mis, a see oli küll inetu, et mingi lampi suvaliste sõnade üle pearaputamine käis publikumi sees koguaeg. enamjaolt sellised K valijate mordad olid need, kel pilgud käisid vasakule-paremale koguaeg ja ootasid märguannet, et siis käega lüüa või nägusid teha täiesti sellistel kohtadel, kus seda tegema ei peaks.
aga edu.
minu hääl on juba antud.
ei ole paranoiku, nii ongi... spetsiaalelt istutakse selle isiku taha, keda soovitakse maha teha. Igal erakonnal on õigus mingi 14 inimest sinna publikusse võtta ja nii nad ennast sinna sätivadki..
Jap, valitsev erakond on väga hästi hakkama saanud ja kindlasti tuleb nad valida ka järgmiseks perioodiks.
On tehtud valusaid otsuseid ja ühiskonna nõrgemad kihid on palju kannatanud, aga laias laastus on meil kõik hästi :)
Peamine, et riiki ei müüdud IMF-le orjaks, nagu osad euroopa riigid on sunnitud end müüma.