eelmisel aastal, kui elus esimest korda sai käidud, oli meil see pilt kaasas, aga ikkagi korjasime valesid
ja märksõnaks sai HELEDUS (mida rohkem päikest, seda heledamad)
meil olid väga sarnased, aga tumedad, mis ei ole õiged
ja see terav tipp on ka oluline
aga kui vaadata seda pilti, siis enamus seal on täiskasvanud purikad, mida on teistest raske eristada, aga vaata kõige parempoolset, enamus senksid, mis leidsime, olid just sellesarnased kõige rohkem
ja 20 sõime kõik, mis oli nii rets, et midagi hullu
muidugi kärpsekad on ka hea valik mida süüa. samahästi võiks bensiini nuusutada. sõbra õde sõi kunagi neid ja siis oli 2 tundi järjest liikumisvõimetu + pime, aga kuulis kõike ja tajus, mis ümberringi toimub. head mugimist
no ma ei küsinud kui palju, sest mind väga ei kottinud kellegi üledoosi heietused. vbl liitri, husnous. samas on alati tsääns, et talle lihtsalt ei sobinud see asi ja mõjus lihtsalt rängemalt
njura: ei ole:D
see on nii õrn niit jah
ok, kui sa mu emalt küsiks, siis ta oleks sinu poolt nt.
samas, sessuhtes, et mmh... damn, see jutt mis ma siia paneks kirja läheks nüüd vist hoolitsemise aeda tglt, a.. ikkagi noh.D
njura: nii
sessuhtes, et hoolima ja hoolitsema, heeh
ses suhtes, et hoolitsen enda eest, kuid nüüd ma vabsee jäin mõttesse, kuda mõistet hoolima üldse defineerida
igal köiel on 2 otsa. kui sa endast ei hooli, ei saa samas ka väga hoolitseda. saad aru? ma ise arvan, et kui juba hoolitsed, siis ka hoolid. või on sul mingi ajutine depressiivsusehoog peal, sest seda ma ei taha ometi uskuda, et tegu on puberteediikka jõudnud plikakesega ja tema hoolimatu ellusuhtumisega.
njura: haha mul on terve elu puberteet tõusude ja mõõnadega peal olnud
a hoolitsen ma enese eest küll, sessuhtes, et varbaküüsi ikka lõikan ja kulme kitkun ja pesen ka ennast:D
a samas, hoolin.. eiteakah, ehk ei hooligi.