Katzy: piu pau..:D vääääga hull...ei jõua enam oodata...sussid juba viksitud ja uued tallad alla pandud:D
pAREM JUBA katz SEBI KOGU UUS KOMPLEKT.. POLYMERI REIVI KOMBO:d PUHTALT UUTEST TALDAdEST EI PIISA KALLIKE ,MA ARVan, et sinna ikka tuleb jalka puutsadega kohale varvast nipsutama minna :D:D ;)
Ee...see ei ole eriti naljakas minu meelest. Kui te ootate peole selliseid inimesi, kes 9 krooni pärast piletilevisse jooksevad, siis jätab see kontingent küll soovida.
võiks teha nii, et esimene pilet on 1 kroon, teine 2 krooni, kolmas 3 krooni... ja nii edasi..
ja siis läheme kõik koos ja vaatame kuidas rahvas jookseb..
diienndii: võiks teha nii, et esimene pilet on 1 kroon, teine 2 krooni, kolmas 3 krooni... ja nii edasi..
ja siis läheme kõik koos ja vaatame kuidas rahvas jookseb..
võiks teha ka nii, et esinemise eest esimene DJ saab 1 kroon, teine 2 krooni, kolmas 3 krooni ja nii edasi..
ja siis äheme kõik koos ja vaatame millise entusiasmiga nad m2ngivad ;]
Meinhard: nalja teete või, kammoon me ei ootagi et keegi jookseks peale nüüd
täiesti perse kui ei tehta mingisugust alet siis vingutakse miks ja kui tehakse siis ikka vingutakse miks ? :o
No tõesti, kas ei ole siis natuke imelik või? See 99.- ongi juba nagu masu hind (muidu samalaadsetel pidudel veel aasta tagasi oli ikka 125.-). Need, kes selle hinnaga vinguvad, vinguvad alati ja jäävadki vinguma, ükskõik, mis sa hinnaks paned. Need on erilise tingija loomuga inimesed.
ELECTRICO: No tõesti, kas ei ole siis natuke imelik või? See 99.- ongi juba nagu masu hind (muidu samalaadsetel pidudel veel aasta tagasi oli ikka 125.-). Need, kes selle hinnaga vinguvad, vinguvad alati ja jäävadki vinguma, ükskõik, mis sa hinnaks paned. Need on erilise tingija loomuga inimesed.
Täiesti nõus sinuga, kusjuures ma arvan, et pileks peaks kõrgema hinnaga olema sellisel üritusel. Aga hea oleks veel hinna sisse saada tervitusjoogi. :P