| Author |
| Thread |
|
 |
|
balticstorm
17/04/2008 14:51
|
ELECTRICO:
Mul on mingi probleem vist, aga ma ei viitsi enam vapsee seda foorumit lugeda. Idealist nagu ma olen, tahan alati kõik postid läbi lugeda, aga siin on nii, et kui paar päeva foorumisse ei jõua, siis enam mitte vittugi aru ei saa.
mhmh.. mul tihti nii :D
|

|
kain
17/04/2008 15:05
|
kallistasin kodutud, mism8ttes?;p
|

|
kain
17/04/2008 15:12
|
"Ma olen suur kodutute fänn. Nad on rõõmsad sellid. Sõitsimegi Ragnega trammis kui üks nunnu kurb kergelt korisev ja haisev koduta mees trammi kolis. Tal olid kaasa lahedad kotid - sees pudelid. Uskumatu - nad on tõelised metsasanitarid, koguvad pudeleid, mis muidu jääkski kogumata. Ragnel tekkis hää mõte teda kallistada, mina kui meie paari keskkonnavanem kallistasingi teda ja tänasin hea töö eest."
- nuff said
|

|
DeeJott
17/04/2008 16:12
|
Taurus:
Tere Ragne :)
taurus kutsus oma tibu foorumisse või?
|

|
balticstorm
17/04/2008 17:16
|
VÄGA SOBILIK SIIA:
www.freetibet.org
|

|
Eastsider
18/04/2008 09:37
|
"Igüks teab, et kui kevadel on juba lumering kasepuu ümbert ära sulanud, on aeg kasemahla koguma hakata. Läksimegi sõbranna Ragnega tema vanaisa juurde Tartusse rongiga külla. Vanaisa puuris meile puu sisse augu ja meie kükitasime sinna kõrvale, et vaadata kuidas mahl purki jookseb. Jõime täpselt nii palju kui janu oli, sest loodusest ei tohi rohkem võtta, kui vaja läheb. Ülejäänud mahla kallas vanaisa auto klaaasipesu vedeliku paaki. See on väga keskkonnasõbralik, sest nii ei satu kemikaalid loodusesse kui vanaisa klaasi peale vett laseb. Üldse me peaksime vanu inimesi rohkem kuulama, sest nemad oskavad loodusega käsikäes elada."
" Eile saime Ragnega kokku ja Ragne oli täiesti näost ära ja esimesed sõnad, mis ta suust tulid, olid, et ta vanaisa on seniilne pervert. Pärast pikka arutelu ja mitmeid möödarääkimisi, seletasin Ragnele lõpuks ära, et väljend “kätt enda külge panema” ei tähenda onaneerimist, vaid enesetappu."
|

|
ELECTRICO
18/04/2008 10:57
|
Genialissimo!:D
|

|
Qlimaxhardstyle
19/04/2008 20:25
|
Eastsider:
"Igüks teab, et kui kevadel on juba lumering kasepuu ümbert ära sulanud, on aeg kasemahla koguma hakata. Läksimegi sõbranna Ragnega tema vanaisa juurde Tartusse rongiga külla. Vanaisa puuris meile puu sisse augu ja meie kükitasime sinna kõrvale, et vaadata kuidas mahl purki jookseb. Jõime täpselt nii palju kui janu oli, sest loodusest ei tohi rohkem võtta, kui vaja läheb. Ülejäänud mahla kallas vanaisa auto klaaasipesu vedeliku paaki. See on väga keskkonnasõbralik, sest nii ei satu kemikaalid loodusesse kui vanaisa klaasi peale vett laseb. Üldse me peaksime vanu inimesi rohkem kuulama, sest nemad oskavad loodusega käsikäes elada."
" Eile saime Ragnega kokku ja Ragne oli täiesti näost ära ja esimesed sõnad, mis ta suust tulid, olid, et ta vanaisa on seniilne pervert. Pärast pikka arutelu ja mitmeid möödarääkimisi, seletasin Ragnele lõpuks ära, et väljend “kätt enda külge panema” ei tähenda onaneerimist, vaid enesetappu."
no kust sellised kyll tulevadXD
|

|
balticstorm
19/04/2008 20:35
|
täitsa lahe topic saanud sellest :D
lausa lust on teiste lollusi lugeda :DDD
|

|
GillBates21
19/04/2008 20:46
|
Eastsider:
meeldivalt rikutud mõtlemisega naughty girl see Ragne...
vähemalt selles olukorras
|

|
Taurus
20/04/2008 08:56
|
hhaha mõned on ikka irooniast ka aru saanud
väga lahedalt igal juhul kirjutet Ragne :)
|

|
kristjan
20/04/2008 08:58
|
“kätt enda külge panema” ei tähenda onaneerimist, vaid enesetappu."
:D
|

|
Ragne
03/10/2008 09:47
|
http://kummelitee.wordpress.com/
bump
|

|
Katzy
03/10/2008 10:19
|
oh õudust
|

|
Side Note
03/10/2008 11:27
|
:D
|

|
DeeJott
03/10/2008 12:44
|
|

|
unkind
05/10/2008 21:38
|
wtf topic see selline on, mingi anu lambi special w?
|

|
|
|