| Author |
| Thread |
|
 |
|
Kapuuts
21/09/2007 07:17
|
umbkeelseid koguaeg võetud
nendega sai ikka kõvasti nalja:D
|

|
Street J
24/09/2007 07:34
|
Umbkeelsete pärast peavad eesti posisd rohkem vaeva nägema tihtipeale...
Antakse käsk! vastus: "eissaanud arru". Tulemus: Võllid ei viitsi jampsida vaid käsk antakse edasi selele kes saab aru.
See mitte aru saamine mitte millestki muutub haiguslikuks...kui toas tüüpidega juttu räägid ilmaelust, siis arusaamisega probleeme pole...nii minu kogemus räägib.
Aga üldiselt kommentaariks selle 8 kuu kohta mis seal hiljuti veetsin...
Varustamine alla poole arvestust... Olin katlameeskonna ülem ja info ja varustuse saamiseks pidi ikka läbi ussi m'i pugema. Kõige raskem aeg oli minu jaoks algus. Kui o9led naisega koos elanud pea 5 aastat, siis siukene eraldatus paneb suhte tõsiselt proovile... Sinna minnes oli mu vanuseks 25 ja elu kõik käis täie hooga (abieluplaanid, töö, laenud jne)ning siis tõmmati järsult "kässar" peale... Ole nüüd 8 kuud sõdur ja mine siis ela oma elu edasi....
Kui seda sõduripalka poleks suurendatud, siis oleksin välja tulles olnud täielikult laostunud ja enda ülestöötamine oleks võtnud tõenäoliselt paar aastat...nagu juhtu paari sõbraga ennem mind...
Füüsiliselt polnud midagi ületamatut...umbes kuu ajaga harjud füüsilise režiimiga ja palju raskemaks peale seda enam ei lähe. See oligi muide üks siukeseid asju, mis mind närvi ajas. Kurat...sõjavägi peaks ikka proovile panema nii vaimselt kui füüsiliselt! Täielik lasteaed ja kilplaste kari. Mõnikord ajas nii vihale...naku kuradima tohletanud puukoore ajud on seal mõned. Räägid 3 korda kuidas mingi teema saaks palju kiiremini ja effektiivsemalt lahendatud....tulemus 0. "Meie oleme sedasi juba aastaid edukalt toiminud..." Mida V***u!? Selleks see asi longabki...bunghoul!
Vabandage mu vihapurske pärast...
Ja see presidendi lossi valvamine...tsirkus mis tsirkus...1 korra tegin seda kaasa ja edaspidi ütlesin, et kui panete siis võtan omale kohe kuni lõpuni vabastuse...
Kui peate minema kindlat siis katsuge vältida Vahipataljoni, sest selle nõnda nimetatud "esinduspataljoni" varustatus ja eluolu on eestis kõige kehvem!!!
|

|
Demie
24/09/2007 15:40
|
hui on ;D vahipat rules da nation ;P
|

|
swompy
24/09/2007 15:48
|
Endal õnneks käidud, seega muret ei ole.
|

|
unkind
24/09/2007 15:56
|
seal kus lõppeb mõistus algab kaitsevägi!
|

|
Taurus
24/09/2007 16:07
|
ah, ma ei ütle midagi parem:D
|

|
unkind
24/09/2007 16:17
|
ütle ütle, sa ju tahad öelda mis sul meelel.
|

|
Taurus
24/09/2007 16:19
|
no sa tead vastust
|

|
unkind
24/09/2007 16:34
|
kas vastus on: "õige"
|

|
Taurus
24/09/2007 16:45
|
vt. eelmine post
|

|
unkind
24/09/2007 16:46
|
:D ok
|

|
balticstorm
25/09/2007 06:30
|
Escape to the legion
|

|
Demie
29/09/2007 19:38
|
http://www.delfi.ee/news/paevauudis...php?id=17040830
iiirwww
|

|
DeeJott
29/09/2007 20:41
|
kurat, mul ka siinsamas üks mobiilimast, mille otsa ma plaanin ronida :D
|

|
Meinhard
30/09/2007 06:48
|
Street J:
Umbkeelsete pärast peavad eesti posisd rohkem vaeva nägema tihtipeale...
Antakse käsk! vastus: "eissaanud arru". Tulemus: Võllid ei viitsi jampsida vaid käsk antakse edasi selele kes saab aru.
See mitte aru saamine mitte millestki muutub haiguslikuks...kui toas tüüpidega juttu räägid ilmaelust, siis arusaamisega probleeme pole...nii minu kogemus räägib.
Aga üldiselt kommentaariks selle 8 kuu kohta mis seal hiljuti veetsin...
Varustamine alla poole arvestust... Olin katlameeskonna ülem ja info ja varustuse saamiseks pidi ikka läbi ussi m'i pugema. Kõige raskem aeg oli minu jaoks algus. Kui o9led naisega koos elanud pea 5 aastat, siis siukene eraldatus paneb suhte tõsiselt proovile... Sinna minnes oli mu vanuseks 25 ja elu kõik käis täie hooga (abieluplaanid, töö, laenud jne)ning siis tõmmati järsult "kässar" peale... Ole nüüd 8 kuud sõdur ja mine siis ela oma elu edasi....
Kui seda sõduripalka poleks suurendatud, siis oleksin välja tulles olnud täielikult laostunud ja enda ülestöötamine oleks võtnud tõenäoliselt paar aastat...nagu juhtu paari sõbraga ennem mind...
Füüsiliselt polnud midagi ületamatut...umbes kuu ajaga harjud füüsilise režiimiga ja palju raskemaks peale seda enam ei lähe. See oligi muide üks siukeseid asju, mis mind närvi ajas. Kurat...sõjavägi peaks ikka proovile panema nii vaimselt kui füüsiliselt! Täielik lasteaed ja kilplaste kari. Mõnikord ajas nii vihale...naku kuradima tohletanud puukoore ajud on seal mõned. Räägid 3 korda kuidas mingi teema saaks palju kiiremini ja effektiivsemalt lahendatud....tulemus 0. "Meie oleme sedasi juba aastaid edukalt toiminud..." Mida V***u!? Selleks see asi longabki...bunghoul!
Vabandage mu vihapurske pärast...
Ja see presidendi lossi valvamine...tsirkus mis tsirkus...1 korra tegin seda kaasa ja edaspidi ütlesin, et kui panete siis võtan omale kohe kuni lõpuni vabastuse...
Kui peate minema kindlat siis katsuge vältida Vahipataljoni, sest selle nõnda nimetatud "esinduspataljoni" varustatus ja eluolu on eestis kõige kehvem!!!
päris halenaljakas
kui meil sellist "ei saa aru" nalja tehti siis lihtsal läksime täis varustuses (telliskivid, gustavid, ja muu rootsi raud) jooksma ja tegime seda niikaua kui kõik hakkasid aru saama.
Sai narva-jõesuus käidud
füüsilise ja vaimse koormusega probleeme polnud
|

|
karu
30/09/2007 11:29
|
sõber peab homme sõjaväkke minema ja alles reedel taipasime et võiks psühholoogi jutule minna, et ära saada. siiski veidi kasu oli küll. käisime paldiski maanteel psühhiaatriahaiglas kus sai psühhiaatrile veidi hullu juttu aetud (unehäired, keskkendumishäired, allumatus jne) - tulemuseks kirjutati mingid rohud ja pandi kaks arsti aega kinni, üks homme esmaspäeval ning teine 15 okt.
kas ongi siis reaalne võimalus ära saada ? sõber on valmis enne kaks nädalat hullaris istuma kui 8 kuud väes
|

|
kristjan
30/09/2007 11:42
|
MINGE JA SÕDIGE... kuulid pähe ja kirkad jalga..rusikaga näkku ja jalaga persse :D
|

|
Taurus
30/09/2007 11:46
|
Kasvatada Hitleri vuntsid ette endale.
Ja siis kui tuleb sõjaväe kutse, lähed oma suure koeraga sinna ja ütled esimese lausena: Das Ist Mein Hunt
|

|
kristjan
30/09/2007 11:49
|
ih liibe killing SKUM
|

|
unkind
01/10/2007 14:40
|
hahahahaha, homme kroonus siis, zaibiiiz. xxaxa :D
eijah ciao tüdrukud ja poisid, karvased ja sulelised, ma lähen riiki kaitsma. :S
|

|
DeeJott
01/10/2007 14:41
|
jep, nukuvabariik vajab kaitset
|

|
Taurus
01/10/2007 14:41
|
suurt keni oleks hädasti vaja yees
aga jah, kahju, et unkind lahkub:S
|

|
unkind
01/10/2007 15:53
|
tapale jah.
|

|
Catastroфиck
01/10/2007 16:40
|
It was nice knowing you mate.
|

|
jyrta
01/10/2007 17:04
|
chill out
|

|
swompy
01/10/2007 17:57
|
Jäta meelde, et ära kunagi ole esimene, viimane ega vabatahtlik :D
|

|
Feral
02/10/2007 07:19
|
hah.. reporteris näitas kuidas poisid läksid. näitas ühte purjus tyypi ka, see oli mu endine kursakaaslane :D tyyp pole vist kunagi kaine.
|

|
ELECTRICO
02/10/2007 07:21
|
Mina ei saa aru, kas see on üldse mainimist väärt või? Vene ajal roomati sõjaväkke ilma, et midagi üldse silm seletaks või aju arutaks.
|

|
ELECTRICO
03/10/2007 08:15
|
http://www.delfi.ee/news/paevauudis...php?id=17063727
|

|
Taurus
03/10/2007 08:16
|
ilmselgelt ülepingutatud numbrid