powermaastik on kõva see-eest
ja ega dnb koha pealt ei saa ka nuriseda, paljud kuulsamad tyybid siit läbi käinud
viimasel ajal on kohtade koha pealt küll suretamist näha:S
Katrin Siska on üldsusele tuntud kui tüdrukutebändi Vanilla Ninja liige. Lisaks rajule muusikale lähevad Siskal põlved nõrgaks võimsate autode ja ägedate velgede peale.
....
Mis muusikat või raadiojaama autos kuulate?
Kuidas kunagi, neid artiste on palju, kelle plaate kuulan: Linkin Park, Faithless, Chemical Brothers, Cafe del Mar, Soil, Korn, Limp Bizkit, P.O.D., James Brown, DMX, Manu Chao, Le Tigre jne. Vahel võib autos mängida isegi raadiojaam Energy FM, kui sealt mõne hea diskori d’n’b erisaade tuleb.
...gõu laivil karjus see krdi vanilla ninja leena vist... mikrisse "YO , YO RAHVAS YEEE KÜTTTTEEE KÜTTEEE... " no tra ma läksin närvi.. karjusin vastu kust kuradi kohast julged sina võta suhu sõna küte.... hooor.. tra ma olin närvis
Mõtled mister roosapusa venda?=D see sai küll väljaelamisega suurepäraselt hakkama:D
Ma Marikese esitluse ajal ei julgeks nii raha eest ka teha, mu tuttavad naeraks mind maa alla, kui üldse nii teeksin siis 2 sekundit ja väga jubeda grimassiga, et naljakam oleks teistel=D
balticstorm: Tule kylasta vahepeal siis Audio Surgeryt. Meil on suht tihti drummi 6htud! Ja mitte kehvad mehed ei mängi!
Tulemas on järjest paremad artistid ning ka muusikavalik on siiamaani väga paljudele meeldinud kes kohal on käinud!
VXNile meeldis meie yritus väga!
Ja mitte kehvad mehed ei mängi!
selle all sa mõtled sven mind ja saifferit muidugi eks..:P sitt ego pauk:))))
ei loomalikult on tglt endalegi see riff täiesti teise lehe keeranud.. koht ju kena ja all on väga mõnus bailata ja mängida ... mulle istub ja ega ausalt teistel päevadel ma sinna oma nina ei topi.. kui power hit möllab jne
kristjan: NII SIIN SIIS SEE VIDEO... SELLEST HULLUST...kui on midagui aru saada siis mees kargab taga seal päris hullult
See sama vend lasi samamoodi aasta tagasi sundance'il drummi telgis esimesel päeval, kuskil olen teda veel näinud. Tundub, et vend on koguaeg täitsa kaine ja eesmärk ongi show'd teha.
ok. julmad soovid... kui plaadikohvrid ikka suured siis tuleb sealt igast kytet nii nagu pidu lubab ja hetkel emotsioon on jne jne understund duuds.. aga nu põhi teemad vb---jah välja tuua vms:P
Panen selle lingi siia, kuna roolijoodikud ja muud maanteehullud on ka meil valus teema.
Need pildid on eriti võikad koos ajude ja soolikatega teedel.
Tegu siis liiklusõnnetustega.
Nõrganärvilised - ärge vaadake
Liiiga hullult külma närviga peavad ikka need päästjad olema, omfg, mis pildid ikka.