| Author |
| Thread |
|
 |
|
dr3xl
11/01/2007 13:33
|
ei ole nad tegelikult ühti nii iseseisvad, see spetsialiseerumine on natuke nüri ja lõpeb iseenda kordamisega; lisaks sellele täiesti ajuvaba. see on umbes nagu tere piim vastandab end alma piimale. viimasest aastast muidu ere näide unknown error horizons musicu alt, technical itch CIA alt, tc liquid v alt, marcus intalex ja concord dawn metalheadzi alt, perpetuum colours audio alt, ...
|

|
Side Note
11/01/2007 13:39
|
lzy:
Et mingi progehausi mees läheb ütleb Jazzanovale, et kule eriti jama saundi mängid vms!
Võib-olla ongi nii juhtumas dnbga, et lihtsalt alaliigid on nii iseseisvad, et ei suuda ühise nimetaja alla enam jääda või tekitavad erimeelsusi
Õigus. Just nii viimasel ajal suunad tunduvad minevat :) .
Ja selles suhtes ei tahtnud ennast selle progehausi tüübina Jazzanoval näidata -"peeru" väljendi kasutus oli loomulikult üldistus ja huumoriga võetav väljend ainult minu isiklikest eelistustest lähtuvalt. Olen ka päri selle limewaxi ja tech-itchi kordava "ketravusega" (kui huvitab siis pole selline "küte" kunagi peale läinud ja isegi Phace viimane toodang üksluiseks ja rahamaitseliseks ära läinud)-lihtsalt nii ei saa tõeline loominguline areng enam toimuda.
|

|
Taurus
11/01/2007 13:51
|
Kumb on parem, kas eesel või lehm?
"Ma arvan, et lehm, kuna tema annab piima!"
Aga mina ei joo üldse piima, mulle meeldib eesel rohkem, selline triibuline kabjaline
|

|
Side Note
11/01/2007 13:56
|
mulle meeldib aga sebra enim ,eesli triibud on rõvedalt kontrasted oma valgel taustal.
*jah Taurus me kõik teame et asi seisab maitse taga ja kogu see teema ümber keerutamine on ja on olnud mõttetu ajast aega .
|

|
Kapuuts
11/01/2007 14:01
|
käpik:
ahah aasta peod ajavad naerma :D
eehm mind küll mitte
|

|
Taurus
11/01/2007 14:02
|
muidugi on mõttetu, sinna tahtsin ka jõuda
|

|
dr3xl
11/01/2007 14:02
|
isegi mitte maitse enda, vaid tahtmatuse taga aktsepteerida teiste inimeste maitset
|

|
Taurus
11/01/2007 14:05
|
just nimelt, oma eelistused on meil kõigil, aga arukas inimene aksepteerib ka teise arvamust ja ei ütle otse välja (kuigi mõtleb nii)
Kuskil foorumis oli hea lause:
Teeks nii, et mina ei tule ütlema sulle, mida sa peaksid oma arvutiga tegema ja sina ei tule ütlema mulle, kuhu ma oma m...i topin !
|

|
dr3xl
11/01/2007 14:07
|
... ütles Jüri enne saekaatri penetreerimist
|

|
Taurus
11/01/2007 14:07
|
hehee:D
mhmh
|

|
Side Note
11/01/2007 14:13
|
nja - te olete nii õilsad ,arvestavad ja arukad ,et silm läheb märjaks. Kui isegi kord nii kõrgele levelile tõuseks...ohjaaa. Aga noh lähen peksan oma spanjelit nüd vastu seina kuna mulle ei meeldi et ta sitt Pedigree asemel Chapit sööb seal.
|

|
lzy
11/01/2007 14:27
|
head ja õilsad ikka:P
|

|
inZtance
11/01/2007 14:48
|
hehe suured t2nud ka paari tabelikoha eest, kuigi see njuukomer dj v2rk on ikka eriti naljakas, sest ma see aasta pole isegi plaate m2nginud kordagi:D aga mu meelest oli t2itsa ok tabel, polnud midagi niiv2ga "peerune" vms. see muusika, nii palju, kui ma kuulasin, oli ysna seinast seina.
iksdee
|

|
kain
11/01/2007 16:59
|
lzy:
ei aga tõsiselt rääkides, võiks kasvõi teha siis eraldi topiku- et mille järge te klassifitseerite muusikat sitaks või mitte sitaks.
Analüüsides siis - et paljud need k.a mina, kes ei saa võib-olla mõnele asjale pihta, ka aru saaks - äkki seletate lahti?. Ma saan aru, et technoidsem küte misiganes vägasuurte trance ja techno ja hardcore mõjutustega ning minimal dnb on nö see "eliit"
misasja?:P sa ise saad ka kunagi aru millest sa räägid?
ja noo kui vaadata seda tabelit siis on ikka väga yhe kyljeline (mida arvata oligi)
kui ei viitsi hääletada kuna teadagi mis tulemused on siis "ei ole midagi ära teinud"? btw, minu isiklikud lemmikud elavad ära ilma ca aastavadevar tiitlita, ma olen selles ysna veendunud:)
haha, villem jess...njuukomer tiskijukka on päris teemas, näha jah kui palju need hääletanud inimesed asjast jagavad, irw
eero: sa lähed ise nii pingesse lambi asjade pärast...kui kellegile ei meeldi see muss mis sulle meeldib siis sa eeldad, et ta arvab et see on pask, tglt kui te nii arusaajad inimesed kõik seal olete siis peaks ju aru saama, et maitsed on erinevad...minu jaoks on aint wobble täielik pask, ma lihtsalt ei leia sellest värgist mitte midagi enda jaoks, sorri
"nja - te olete nii õilsad ,arvestavad ja arukad ,et silm läheb märjaks. Kui isegi kord nii kõrgele levelile tõuseks...ohjaaa. Aga noh lähen peksan oma spanjelit nüd vastu seina kuna mulle ei meeldi et ta sitt Pedigree asemel Chapit sööb seal." - haha, naiss1
|

|
lzy
11/01/2007 17:30
|
kain, ca küsitlus ei olegi sulle mõeldud
ja see elab ka ilma sinuta väga hästi ära
ma saan aru, et sul on ikka mingi okas kuskil, kui sa iga jumala kord pead kommenteerima negatiivselt, kui jutt läheb clubarena teemadele ....
ja mis puutub sellesse et instanze oli pandud newcomer djks on minu viga, kuna tegin kopi paast, sest ta oli jah ainukene, keda oli nimetatud rohkem kui teisi (ja see number oli 2), tegelt raadiosaates me ka seda mainisime.
sulle teadmiseks, kain, ka sind pakuti nii mõnelgi korra AASTA djks - mitte piisavalt paljudel kordadel kahjuks ehk siis tõesti, see näitab nii mõndagi nende inimeste teadlikkusest.
yo!
|

|
Unt
11/01/2007 17:39
|
kainuuuuuuuuu :)
|

|
kain
11/01/2007 17:42
|
lzy:
kain, ca küsitlus ei olegi sulle mõeldud
ja see elab ka ilma sinuta väga hästi ära
ma saan aru, et sul on ikka mingi okas kuskil, kui sa iga jumala kord pead kommenteerima negatiivselt, kui jutt läheb clubarena teemadele ....
ja mis puutub sellesse et instanze oli pandud newcomer djks on minu viga, kuna tegin kopi paast, sest ta oli jah ainukene, keda oli nimetatud rohkem kui teisi (ja see number oli 2), tegelt raadiosaates me ka seda mainisime.
sulle teadmiseks, kain, ka sind pakuti nii mõnelgi korra AASTA djks - mitte piisavalt paljudel kordadel kahjuks ehk siis tõesti, see näitab nii mõndagi nende inimeste teadlikkusest.
yo!
owww...nyyd sa hurtisid mu fiilingseid lzy, ise peaks te kõigest aru saama ja kõige tolerantsemad olema ja siis vajutad nõnda noa mulle selga ja teatad, et ca kysitlus pole mulle mõeldud, nuux
eino kamoon, kui sa räägid nii segast juttu technoidsema kytte kohta (ja enamvähem kõige muu) siis ajab naerma lihtsalt ja see "õilsad ja arukad" teema läks kyll väga kymppi side notel...ei ole mingit okast ju, lissalt väga mitteyllatavad tulemused on nende aasta topidega teil:P aga nagu näha on siis inimestele läheb peale see värk, rohkem powerit neile
ezz
|

|
lzy
11/01/2007 17:55
|
no mida iganes, sinule ei ole ega olnud see mõeldud, kuna sinu reaktsioon osade inimeste tegevusele on juba ette teada.
ja sa kindlasti tead kõikidest asjadest rohkem kui mina, eriti, mis puutub technoidi ja muusikat. i accept that. Ja küünilisuse koha pealt annad veel paljudele teistelegi silmad ette!
|

|
skyzer
11/01/2007 18:02
|
huvitav kui suur hääletähtsus oli tune-ini likviidsel meeskonnal?
|

|
inZtance
11/01/2007 18:03
|
nothing is nicer than a funky dose of drama on a thursday evening
|

|
Taurus
11/01/2007 18:06
|
mulle meeldivad nii L-Eazy kui ka kain, sest nad mõlemad on suutnud mind mitmel korral rõõmustada ja nad teevad seda ka edaspidi :P
|

|
lzy
|
kamoon, kui lamedaks annab enam minna, ah!
see oli mõeldud siis mr skaiserile.
vat ma ei tahaks üldse mingit draamat või kellegagi kakelda, aga ma ei suuda ka pealt vaadata pidevalt mingi jama ajamist nagu osad inimesed teeksid kogu aeg midagi valesti ja osad on need õiged ja ajavad aint õiget asja.
|

|
inZtance
|
skyzer:
huvitav kui suur hääletähtsus oli tune-ini likviidsel meeskonnal?
likviidsel meeskonnal? et siis kui nende settides iga teine tr2kk spori oma pole, siis on kohe rosolje ja bassi diskorid? wtf? ma saan nagu mingist maitse eelistuse jutust siin aru, aga no likviidseks meeskonnaks clubarena kruud kutsuda.. sa skyzer oled ka ikka arukas laps ma vaatan. istu, viis.
|

|
skyzer
11/01/2007 18:16
|
inZtance:
likviidsel meeskonnal? et siis kui nende settides iga teine tr2kk spori oma pole, siis on kohe rosolje ja bassi diskorid? wtf? ma saan nagu mingist maitse eelistuse jutust siin aru, aga no likviidseks meeskonnaks clubarena kruud kutsuda.. sa skyzer oled ka ikka arukas laps ma vaatan. istu, viis.
ma teadsin et seda sõna pannakse tähele:D ega ma seda 100% tõsidusega ei mõelnud
kas lihtsalt hääletab vähe rahvast või edetabeli koostajate hääl on väga suure tähtsusega... ei saa ju nii, et peaaegu terve topp koosneb ühest dnbosast...
vaadates teiste riikide toppe, siis seal tundub asi rohkem vikerkaare moodi=)
|

|
inZtance
11/01/2007 18:31
|
no siis kui ei ole rahul selliste h22letustulemustega, pead m6tlema, kuidas j2rgmine aasta oma lemmiklugu/produtsenti paremini tabelisse kindlustada, r22kida sarnase muusikamaitsega s6pradele, et nad h22letaks, lykkaks foorumitesse vms netisaitidele yles info ja lingi, kus h22letada saab jne. p2rast h22letust vinguda, et v2he rahvast h22letab, on ju pointless... ainuke asi, mis sa sellega saavutad, on negatiivse emotsiooni tekke inimestes. selle asemel v6iks r66mus olla, et keegi eestis sellega tegeleda viitsib.
my 8,5 cents
|

|
Kapuuts
11/01/2007 18:43
|
jaa keda huvitab teiste riikide top?
me elame Eestis,meil on on top
|

|
Side Note
11/01/2007 18:47
|
ja meil on "top productioN" saadetesari ,nii et ei nuta üldse.
*edit: yea! tegelt eesti scene mulle ikka meeldib SITAKS
|

|
dr3xl
11/01/2007 19:08
|
tähendab, mina saan siit mõnede meeste jutust aru nii :
*niuniuniuniuniuniuniu needsmoreküte niuniuniuniuniuniu*
ja siis on meeeeeeletult solvunud, kui suurema osa inimeste maitse ei kattu nende omaga :) wtg. järgmine kord peaks mõnele siit ühe hääle asemel automaatselt äkki 10 andma, sest nende arvamus on no kohe silmnähtavalt teiste omast adekvaatsem.
DOAs rokib subtitles, siinne (loe drumandbass.ee) edetabel ka ilmselt erineks tjuun in-i omast... nii et palun, laske käia, tehke siin küsitlus ja pidage seda kõige õigemaks maailmas. siis vähemalt oleks seda nutmist müütilise "wobble" ja "peeru" teemadel vähem.
|

|
Side Note
11/01/2007 19:15
|
niu-nuux
|

|
dr3xl
11/01/2007 19:18
|
skyzer:
vaadates teiste riikide toppe, siis seal tundub asi rohkem vikerkaare moodi=)
vikerkaar as in gay pride parade? :D
|

|
|
|