|
| Author |
| Thread |
|
 |
|
Kapuuts
10/09/2006 13:19
|
poliitikutele kuul pähe....
ei krt see oleks neile liiga lerge saatus
|

|
Unt
10/09/2006 13:25
|
Kivirähk kirjutas hästi, et me elame siin nagu okupeeritud Pariis Vichy valitsuse aegu.
|

|
Taurus
10/09/2006 14:59
|
:(
|

|
Taurus
10/09/2006 15:05
|
Ajakirjanduse kultuurihaardes komberdavad nüüdisühiskonnad pimesi ühest kriisist või õnnetusest teise illusoorses veendumuses, et nad teavad, mida tehakse, kuhu minnakse, kuidas ellu jäädakse, kes valitseb ning miks kõik toimub või ei toimu nõnda, nagu see peaks olema. Säärased alateadlikult võimenduvad fantaasiad tegelikult ohustavad ellujäämist.
Wilson Bryan Key raamatust "Ajasilmus" David Icke
no lihtsalt nii hästi öeldud!
või siis:
NORM: Te ei tohi kunagi uimasteid kasutada !
LOLLUS: Nagu normide puhul ikka, nii on kõik must ja valge. Kas on uimasteid, millest tuleks hoiduda? Kahtlemata on. Ent on teisigi, mida on tarvitatud õiges ümbruses koos kogenud inimestega, ning need võivad kanda teid imedemaale ja näidata illusiooni maailmast, milles arvate ennast elavat. Naljakas, et just need on ained, mida võimud kõige sagedamini ründavad. Kunst on jõuda teistesse reaalsustesse uimastite abita, kuid mõistlikul kasutamisel võivad olla astmeteks sel teel. Ja kui preparaadid teevad teile halba, siis miks neelame neid nagu kompvekke, kui illuminaatide farmaatsiakartelli teenistuses olevad arstid neid meile jagavad? Need preparaadid teenivad tegevuskava, aga illusioone paljastavad ained ei tee seda, muud ei midagi.
Uimastid iseenesest pole head ega halvad, õiged ega väärad, kõik sõltub sellest, mis ainetega on tegu ja missuguses olukorras neid kasutatakse.
|

|
Unt
10/09/2006 15:31
|
Väga tolerantne lähenemine.
|

|
Neurowobble
10/09/2006 15:31
|
aa David Icke :) ma olen juba pikemat aega mõnda ta raamatut tahtnud laenutada, sõbrad on 'Matrixi lapsed' soovitanud
|

|
Taurus
10/09/2006 16:04
|
Ajasilmus isegi parem, paremini ära seletatud koos kindlate faktidega ja läbi näidete, mis tegelikult toimub meie ümber. Ega Icke raamatuid nõrgavärvilistele ei soovita, ehk ei oska hiljem enam siin elada või sõidab katus liiga ära.
toon ühe näite veel, päris hirmus teine:S
Rääkigem siis ajust, sellest arvutitaolisest liidesest mõistuse ja 5 meele (kuulmine, nägemine, haistmine, maitsmine, kompamine) holograafilise "keha" vahel. Aju pole mõistus, see on arvuti, mida mõistus kasutab, ning teadlased pole veel kunagi tuvastanud, kuskohas ajus mõistus õieti peitub. Ja see ei õnnestu neil iilagi, sest seda polegi seal. Meie mõtted ei tule ajust, vaid me mõtleme aju ja reaalsuse 5 meele tasandi kaudu. Teaduse koorekiht ei ole samuti osanud tuvastada ajupiirkonda, milles peitub mälu, sest mälu (arvuti kõvaketas) eksisteerib kogu ajus. Muidugi on see nõnda, sest aju on hologramm ning iga selle osa sisaldab tervikut (ühes spermakoguses on sisse kodeeritud terve inimese kokkupanekuks vajalik informatsioon!)
|

|
unkind
11/09/2006 21:57
|
http://www.ilvespresidendiks.net/
|

|
Taurus
12/09/2006 07:59
|
mis vahet seal on, rahva hääl ei tähenda kesk-ja rahaparteidele mitte midagi.
näiliselt loeb, aga sublimaate on liiga palju, et see tõsi oleks
|

|
TruePlaya
14/09/2006 12:25
|
v?ga poh***
|

|
Taurus
19/09/2006 15:48
|
http://www.delfi.ee/news/paevauudis...php?id=13887119
Lihtsalt suurepärane artikkel ja kahjuks ka tõde:S:S
Orwell on geniaalne !!
|

|
Taurus
22/09/2006 18:22
|
neid olukordi nimetatakse valimisteks
|

|
Katzy
22/09/2006 18:29
|
homme laulma keegi:D?
|

|
Taurus
22/09/2006 18:33
|
ma laulan Tartus:D
Mis siin enam laulda, Savika artiklitest on ilmselge välja lugeda viimase hetke äng, ta on juba kaotanud ja loomulikult Eesti sellega võitnud :)
issand, kuidas ma tahan Villu nägu näha pärast tulemuste kokkulugemist:D Ilmselt on see samasugune hullus, kui Laari nägu pärast Ryytli valituks saamist:D
|

|
Demie
23/09/2006 10:58
|
täna siis tõe hetk loodetavasti.......veel mõnikümmend minutit !!!
|

|
delic
23/09/2006 12:13
|
president ilves
|

|
skyzer
23/09/2006 12:14
|
delic:
president ilves
yep
|

|
o-ver
23/09/2006 15:27
|
oh yes, vähemalt midagi on õigesti tehtud :)
|

|
Katzy
23/09/2006 16:23
|
jummala lahe oli täna tammsaare pargis:) uhke ja hää:D
|

|
Unt
23/09/2006 17:56
|
oli küll,, kahju, et ma sind ei näinud!!!!
|

|
Katzy
23/09/2006 18:30
|
ja just:S ma kuulsin ka hiljem et sa seal olid....:(
|

|
Side Note
23/09/2006 22:00
|
Ilvese võit!
|

|
Taurus
24/09/2006 11:41
|
:)))))))))))) vaatasin Zum-zumis Laivis seda, rahvas karjus kõik.
Hiljem kuskil Tartu maakonnas teed ühe vanamehe käest küsides, ütles too: "Täna on ju pidupäev, ma pole mitu aastat napsu võtnud, kuid täna tegin ðampuse lahti".
Ma siis, et jah on küll, kuna Ilves võitis. siis ma ütsin veel, et tore, et ka vanemad inimesed nii mõtlevad. ja siis see vastus, mis ta ütles, panebki kõik paika tegeliku olukorra. ta ütles: selleks peab lihtsalt natuke ajusid olema !
väga tabavalt!
parrrrrras krdi faking ahvikarjale eesotsas villu tilluga!!!!!!"!
|

|
unkind
24/09/2006 20:50
|
fakjeee
arukus vist eksisteerib ikkagilt eesti vabariigis.
|

|
dr3xl
25/09/2006 01:15
|
Taurus:
ma laulan Tartus:D
Mis siin enam laulda, Savika artiklitest on ilmselge välja lugeda viimase hetke äng, ta on juba kaotanud ja loomulikult Eesti sellega võitnud :)
issand, kuidas ma tahan Villu nägu näha pärast tulemuste kokkulugemist:D Ilmselt on see samasugune hullus, kui Laari nägu pärast Ryytli valituks saamist:D
no see nägu oli küll ROFLMAO. ja tsitaadid veel paremad. pärle lendas sinna ja tänna a la "palju õnne valimiskogule", "partner vedas alt", "tahate valitsusse tulla vä", ...
ega ets ka palju alla ei jäänud, "teil on selline ilvese toetaja nägu peas". muhhahahah. ei, tegelt etsist kahju, nagu keegi delfi kommentaaris kirjutas - tervis sitt, naine lööb üle aisa, nüüd veel ka bläkk presidendivalimistega.
aa, ja respekk rüütlile tõusis paar pügalat, selle eest, et oskas väärikalt kaotada. kahju ainult, et kesikud ja rasvaliitlased tast tola tegid.
|

|
Taurus
25/09/2006 08:41
|
word
|

|
Unt
25/09/2006 11:37
|
Mis asi on ROFLMAO?