::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Exstasy...?
Pages (302): « First ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
sistah
01/08/2010 12:01

sai siis ka neid specialeid proovitud.. ei midagi erilist, veits nagu toimetas
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Eastsider
01/08/2010 16:55

Oleneb väga partiist, need mis me viimati saime olid kuradi lahjad, poolteist tundi midagi nagu tegi ja siis kõik, samas viimased mis sõber peale mind tellis olid suuremates kapslites ja voolisid jälle korralikult. Kvaliteet kõigub, krt. Need mis alguse poole sõin olid ikka väga julmad, 2 õhtu peale ja teisest olin suht üle ikka tavaliselt, heas mõttes :D
sistah
01/08/2010 20:12

no see oli kindlalt lambi partii jah..
Andre
02/08/2010 07:30

Õde, see oli üks esimesi partiisid, vb seistes läks sitaks :D
sistah
02/08/2010 08:41

vot ei tea :D
Eastsider
02/08/2010 12:05

Ostsin prooviks ühe party pills mediumi, kuna tundsin huvi, mis seal sees on. Pakendi peal on koostisosadeks Kola nut, guarana ja Argyreia nervosa ehk Hawaian Baby Woodrose. Ainete suhtes siis kofeiin ja LSA. Peaksid päris trippyd kapslid olema, samas HBW tekitab iiveldust, mis tähendab, et neid tuleb teha koos kanepiga (kanep elimineerib selle iivelduse). Vaatasin kapsli sisse ka - purustatud HBW seemned, pole kahtlustki.

Ehk siis, neid ärge ostke.
adapter
02/08/2010 14:48

strong pidi olema äge mind tripp,kui 2 visata
Eastsider
02/08/2010 17:45

Ei eks need on ka, LSA tripib korralikult, aga ebameeldivad efektid nagu nt korralik iiveldus kaasnevad sellega. Taim tuleb appi seal muidugi.
adapter
02/08/2010 19:07

pole au olnud lsa teha,peakski tegema :D
Eastsider
02/08/2010 21:21

Eks ta ole jah. Kui peale suitsetada, siis see võtab iivelduse koheselt ära. Muidu LSA puhul on vähemalt minu jaoks täitsa korraliku hallutsinogeeniga, samal tasemel seentega võiks öelda. Muidugi ma pole kursis, mis doos nendes party pillsides on, aga korralik LSA kogus andis mulle väga sügava ja visuaalse tripi. Majad paindusid kõveraks nagu oleks kummist ja kõik oli mustreid täis, lisaks ulmeline mindtrip sinna juurde.
adapter
03/08/2010 13:11

tra tahaks täiega KÕIKE peale kütta,aga ajust hakkab kahju :(
ainult
03/08/2010 17:17

Party Pills Storng

Registreerisin ennast praegu ainult selleks ära, et hoiatada kõiki nende kuradi party pills strongide eest! Fakk see oleks nagu riiklik tellimus selleks, et kui mingi jobu oma esimese droogikogemuse nendest saab, siis ei taha ta kunagi midagi uuesti teha.

Esimesed paar tundi oli hull väsimus peal, mõned oksendasid. Ja siis kui ma juba arvasin, et kõik möödas on ja paar tundi maganud olin, ärkasin üles (see oli umbes 6 h pärast kapsli sissevõtmist) ja hull karussell käis. Hull janu oli aga vesi ei läinud üldse alla.. oksendasin ja üritasin uuesti magama jääda. Siis aga tundus nagu käed ja jalad oleksid tsementi valatud ja kõik liigutused tundusid enneolematult rasked, samuti hingamine. Olin 50% kindel, et hommikul enam ei ärka.

Kuidas nad saavad sellist paska üldse müüa ja veel "legaalse" tegevusena. Ükski teine illegaalne droog pole mind niimoodi kunagi piinanud
agent1
13/08/2010 14:33

mis need party pills medium endast kujutavad ?
|-X-|
13/08/2010 19:15

strongi sai ise ka proovitud. specialeid ju polnud. õõ, esimesed paar tundi ütleks, et suurt midagi ei olnud, aga kui mäkketõusuna-kõnnakut sai harrastatud, siis läks tööle.
üldiselt jah, nagu räägiti - sitt hakkab tõesti. samas kohati oli veider elamus, märkimisväärselt erinev specialitest. ajutegevus oli ka üsnagi loll, ei tulnud paljude asjadega toime ei mina, ega ka sõber.

oksendamist ette ei tulnud, kuigi vahest käis selline tunne. õõ. ei rohkem ei taha.
Eastsider
13/08/2010 19:19

agent1:
mis need party pills medium endast kujutavad ?

Pasad, kui teda kui peopillina võtta, suures osas koosneb HBW seemnetest ehk toimeaineks LSA. Iiveldust tekitavad ka. Samas kui neid kui hallutsinogeeni võtta, siis koos kanepiga on suhteliselt ok.
d4ncestyle
14/08/2010 08:55

ai kurat võtaks

esiteks lugesin sealt eespoolt ja ytlen kohe et koka on kõige sünteetilisem ja ravimainete listis a klassis nr 1 kahjustavam aine.
ja siis kui hakkas elleka jutt :D:D:D ma sain ikka kõvasti naerda. ise olen asja sees olnud ja ka päris hulk minu sõpru ja me ei ole teinud 1 korra vaid ohohooo, no mina olen see nr 1 sp ma naerangi. esiteks see paberitega ja kõik kes pole enne midagi laksanud ärge krt ellekaga alustage. see ei ole mingi ülika kuttide pärusmaa. ta ise oli kiresti mõjutatav. ma olen teinud lehte nii ca 10 tk ja ei saa aru küll et oleks lollimaks või targemaks saanud/läinud. vot :D aga oleneb inimestest jah ja ma ei tea mis seal tlns lahti isegi sellised kõvad paugutajad kardavad seda lsd nagu tuld. seal on palju autosid ja kõrgeid maju ma arvan :D:D:D 1 kord panin 1 päev 1kleepsu ja lollakas tõmbasin ast ennast nii lolliks ja panin jrgmine päev 1 veel ja siis mõtlesin et miks ei toimi ja lükkasin yhe veel JA SIIS OLI NATUKENE IMELIK, aga tuleb osata teha ja kõik droogid on ilma alkoholita paremad, ALATI. me saime selle kommamisel selgeks:D
d4ncestyle
14/08/2010 09:01

ja selle alko ja narko vahe on selline et seda on märgata ainult pealinnas ja vb ka narvas või kuskil ida pool. muidu on iga nurga ja iga külapoe taga selline sumin ja lähed vaatad parme seal nii 5-20 koos. nii et vaadake oma linnaelust vhe kaugemale. ma olen igal pool eestit käinud ja alkohol on eesti probleem nr 1 aga selle vastu ei saa võidelda, nagu öeldi kunagi see on eesti ammustest aegadest rahvuskomme HAHAHA. kunagi siin oli kanepi vastanekampaania ka igal pool , aga see sumbus kuna , kõik küsitlusedlõppesid roheliste võiduga. ainuke imelik küsitlus oli rate.ee saidil kus panid 1 poolhääle ja said 3 vastuhäält :S see on pettus ja ajab meid rohelisi veel rohkem närvi (seni kuni pole suitsetanud janaerame nende haledate üle :D )
d4ncestyle
14/08/2010 09:03

ja viin lõhub perekondi :( tean oma käest, nii allapoole sugupuud kui ülesse . pahapaha.
|-X-|
14/08/2010 11:25

ja no kurat - praegu kahetseb, et täis eila kaanis end - peavalu ning sumiseb ja koliseb ja lonkab ja möliseb.
Eastsider
14/08/2010 12:38

d4ncestyle:
jutt

Hehe, jah, ise ka lugesin hiljuti kogu selle teema läbi. Linnalegende, väljamõeldisi jms asju serveeritakse tõe pähe jne. Olen ka päris palju eksperimenteerinud ja olen ikka samasugune, rohkem avatud uutele teadmistele ja kogemustele, kuid üldjoontes samasugune. Kõik oleneb muidugi inimesest, kui ei tea, mida ja kuidas teha, võivad erinevad ained väga palju halba korda saata.
Side Note
14/08/2010 16:57

khm...njah, ei väga valgustav tantsustiil, istu, aabits käes
delic
14/08/2010 17:55

Re: Party Pills Storng

ainult:
Registreerisin ennast praegu ainult selleks ära, et hoiatada kõiki nende kuradi party pills strongide eest! Fakk see oleks nagu riiklik tellimus selleks, et kui mingi jobu oma esimese droogikogemuse nendest saab, siis ei taha ta kunagi midagi uuesti teha.

Esimesed paar tundi oli hull väsimus peal, mõned oksendasid. Ja siis kui ma juba arvasin, et kõik möödas on ja paar tundi maganud olin, ärkasin üles (see oli umbes 6 h pärast kapsli sissevõtmist) ja hull karussell käis. Hull janu oli aga vesi ei läinud üldse alla.. oksendasin ja üritasin uuesti magama jääda. Siis aga tundus nagu käed ja jalad oleksid tsementi valatud ja kõik liigutused tundusid enneolematult rasked, samuti hingamine. Olin 50% kindel, et hommikul enam ei ärka.

Kuidas nad saavad sellist paska üldse müüa ja veel "legaalse" tegevusena. Ükski teine illegaalne droog pole mind niimoodi kunagi piinanud

tsekib.....
tsekib.....
tsekib.....

ment

error

error

error

error

error
sistah
15/08/2010 11:12

:D
ELECTRICO
16/08/2010 06:41

üli kõvad asjad on need party pilid, panin eile hommikul kaks tükki korraga sisse ja nagu esimest korda oleks kommi teinud, ma ei tea, kas need olid strongid või mediumid või mis need üldse olid
Katzy
16/08/2010 11:45

Re: ai kurat võtaks

d4ncestyle:
esiteks lugesin sealt eespoolt ja ytlen kohe et koka on kõige sünteetilisem ja ravimainete listis a klassis nr 1 kahjustavam aine.
ja siis kui hakkas elleka jutt :D:D:D ma sain ikka kõvasti naerda. ise olen asja sees olnud ja ka päris hulk minu sõpru ja me ei ole teinud 1 korra vaid ohohooo, no mina olen see nr 1 sp ma naerangi. esiteks see paberitega ja kõik kes pole enne midagi laksanud ärge krt ellekaga alustage. see ei ole mingi ülika kuttide pärusmaa. ta ise oli kiresti mõjutatav. ma olen teinud lehte nii ca 10 tk ja ei saa aru küll et oleks lollimaks või targemaks saanud/läinud. vot :D aga oleneb inimestest jah ja ma ei tea mis seal tlns lahti isegi sellised kõvad paugutajad kardavad seda lsd nagu tuld. seal on palju autosid ja kõrgeid maju ma arvan :D:D:D 1 kord panin 1 päev 1kleepsu ja lollakas tõmbasin ast ennast nii lolliks ja panin jrgmine päev 1 veel ja siis mõtlesin et miks ei toimi ja lükkasin yhe veel JA SIIS OLI NATUKENE IMELIK, aga tuleb osata teha ja kõik droogid on ilma alkoholita paremad, ALATI. me saime selle kommamisel selgeks:D

umm...oled sa kindel et ellekas ple sulle kuidagi mõjunud??
Eastsider
16/08/2010 14:58

ELECTRICO:
üli kõvad asjad on need party pilid, panin eile hommikul kaks tükki korraga sisse ja nagu esimest korda oleks kommi teinud, ma ei tea, kas need olid strongid või mediumid või mis need üldse olid

Sel juhul olid specialid, kui nii end tundsid. Ülejäänud ajavad kettima ja on hallutsinogeeni mõjuga.
cres
16/08/2010 15:14

tundub et mõned kamraadid on legalize.ee kõrvalt ise specialid müüki visanud.nii mõnelegi sõbrale on pakutud neid viimasel ajal kuigi peale airport jämmi on nende kodukal tühjus.
adapter
17/08/2010 07:49

Re: Re: ai kurat võtaks

Katzy:
umm...oled sa kindel et ellekas ple sulle kuidagi mõjunud??
irw,motlesin just sama >D>D
ma olen ausis perthis hetkel,ja arvake ara palju antsu gramm siin maksab >D>D>D JEPP alates 400$ ja siis arvatavasti sitt ants,junnid on head alates 60$tk v'''ga ulme ikka,tuleb vist aastane narkovoorutus kuur >P
Eastsider
17/08/2010 08:17

Uuh, tõesti päris karmid hinnad. Aga see ants seal peaks enamasti meta olema ja see toimib ulme väiksest kogusest.
adapter
18/08/2010 07:52

tavaline ants on alates 400$ ja meta hinnad hakkavad mingi 800$ kui tahad enamvahem normaalset >D mingit otsetutvust vaja siis saaks poole odavamalt kindlalt.
   Post A Reply
Pages (302): « First ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... Last »