::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > it meeste raju läbu
Pages (29): « First ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 »    
Author
Thread    Post A Reply
Taurus
26/09/2011 06:40

mingi lambi spy on jah masinas
Edit/Delete Message Reply w/Quote
delic
26/09/2011 07:06

spy bot või adaware peaks selle asja eemaldama. sooovitavalt safe modes. kuigi vabavarana saadav sbybot võist ei läinud safe modes tööle, kui õigesti mäletan
Andre
26/09/2011 07:27

spybot on minuarust vähe vanaks jäänud ja ei abista enam eriti, kasuta pigem MBAM-i
Malware Bytes Anti Malware
ELECTRICO
26/09/2011 16:29

http://search.jzip.com/

Selle lehe paneb. Tegemist on siis mingi winzipi alternatiiviga, mille ma tõmbasin, sest oli ühele filmile kiirelt subtiitreid vaja ja mul oli winzipi evaluation period läbi. Kas peaks selle programmi kustutama ja siis mida tegema?
delic
26/09/2011 17:23

You have to do the following:
1. go to C:/Program Files (86) /Windows jZip Toolbar
2. in the folder there is a uninstall file for the toolbar execute it
3. delete the folder
4. open Firefox and type in the address bar "about:config"
5. say you will be careful
6. type “jzip” in the filter bar
7. "reinitialize" (right click on and then reset) all the values with "jzip" that are shown
8. close Firefox and restart => no more jzip startup page
ELECTRICO
26/09/2011 19:23

Suur aitäh, aga ma igaks juhuks kustutasin selle programmi ära ja tegin seda Spyboti värki ja nüüd on vist korras. Enam seda lehte esiküljeks ei paku.
fungus
25/10/2011 14:33

BSOD ja STOP: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x000000000, 0x000000000)

Täiesti tühja koha pealt arvuti freezes, nupukombinatsioonidele enam ei reageerinud, hiirele samuti mitte. Lükkasin nupust kinni arvuti ja nüüd siis selline error. Loodan, et kõvaketas on terve - muu nagu polegi tähtis kui see, et sealt sisuliselt kogu enda elu kätte saada - kool, töö jne.

Safe modega samuti ei boodi Windowsi üles, tuleb sama veateade, samuti mitte mingisuguse muu variandiga - näiteks 640x480 resoga.

Arvutile on installitud Windows 7, tiritud mingi aastajagu tagasi TPB´st. Windows pole tegelikult algusest peale ka mu CD-ROMi tuvastanud, kuigi BIOSe järgi peaks see väidetavalt töökorras olema.

EDIT: System Recovery ei aita.

Mida soovitate proovida?
fungus
25/10/2011 14:45

Nonii, sain Windowsi üles booditud ja tegin most urgent backupid ära.
BIOSest muutsin kõvaketta toimimise Enhanced pealt Compatibility peale ja bootis ilusti üles. Endiselt ootaks ideid ja ettepanekuid, mis täpsemalt juhtus ja milles viga võis olla. Endale tundub, et peaks Windowsi puhta installi ära tegema millalgi.
phibbs
16/11/2011 14:28

hmm see tülitas natuke et öösel arvuti hakkas undama ja piuksuma täiega ja kui mõtlesin,
et panen ta siis kinni üldse, tuli piuks ja teade et installitakse uptadesid ja kiri, et ärge arvutit kinni pange...
samaaegselt ventilaatori undamine aina kasvas..
aa noh, kuna see on niikuinii mingi saast pentium 4 siis mõtlesin et annab otsad
siis annab.. peale pingelist veerand tundi, kartuses, et ventilaatori propelleriga pikki
laupa saan, lõpuks siiski lakkas ja sain edasi magama
minna, kokku vaatasin et kõvaketast oli kärbitud uptatemisega ligi 0,5 GB... ma ei mõista nagu
mis krdi uptaded need on ja mille jaoks .. ei ole mingi eriline häker kah et jagaks matsu
välja mis on mis
GillBates21
31/01/2012 21:06

GillBates21
05/02/2012 10:17

hcxx
05/02/2012 16:42

ei saa üldse aru miks te seda bill gates grappi kasutate. 9 kuud juba linuxi peal olnud ning ning enam ei vaata windowsi poole ka, ja pole olnud never bsod ning kokku pole jooksnud mai tea mis ajast. kõik avd spywared jne 9 kuu tagune teema.

http://www.biznix.org/whylinux/windows/
delic
05/02/2012 17:33

tore
kristjan
06/02/2012 10:15

linux pole värdjas v?
Side Note
07/02/2012 07:27

et mis poest / netipoest oleks kõige mõistlikum endale soodne (aga hea) läpakas osta? :)
Side Note
07/02/2012 08:57

kuidas see tundub?

http://www.1a.ee/special/pakkumised/?aid=9906781
delic
07/02/2012 16:19

tseki hv foorumit. seal on tihtipeale mingi vend juba seda kasutanud ja oskab sulle plussid ja miinused välja tuua
GillBates21
07/02/2012 17:46

kle see tundub täitsa rets, aga ma arvan et ka see video vajab samamoodi game'ides jahutust nagu minu 8735G mudelil
+ mul on see mingi veits üle aasta olnud ja üks kõll on läbi, aga sul on vist suured kõllid olemas ja siis eriti läppari kõlle ei kasuta.
ja aku on ka läbi, aga muidu igati püss

saad kindlalt end vigaseks game-ida selle masinaga
phibbs
11/02/2012 01:50

vaata Elioni leiunurgast

veeb: http://leiunurk.elion.ee/

aga kohapeal seal kuskil sõle tänaval Sõle 14 on ikka rohkem arvuteid ja ka ntx kuvareid...
ise ostsin ntx lauaarvuti 90 euriga Pentium 4. 3,6 GHZ, 1GB ram.. ja kuvar 25 euri

seal aeg ajalt see kaup ikka vahetub kah...

Side Note:
et mis poest / netipoest oleks kõige mõistlikum endale soodne (aga hea) läpakas osta? :)

ma ostaks lauaarvuti,
ostangi vist ühe veel.. see on hea rikas tunne kui mitu lehma nurgas surisevad...
sest et see on horror kui sul on 1 arvuti ja see peaks üles ütlema...
mul on küll endal 2 arvutit +1 putsis arvuti aga igastahes: kaks tükki võivad kahh korraga üles
ütelda, nagu mul ntx sügisel oli: 2 klaviatuuri läksid praktiliselt üheaegselt prse, yhel hyppas
valge pikk nupp minema ja teisel oli lihtsalt mingi unknown error
morphact
30/05/2012 14:26

küsimus:

mis kõige taskukohasem .. okei parim.. mis on parim serverduse pakkuja eestis?
dünaamiline sait vajab. ma väga ei jaga matsu nende terminitega.
aga data liigub kasutajate poolt sisse-välja jne?
morphact
30/05/2012 16:32

+ kui palju küsivad oskajad "arhitektid" palka visioonide elluviimise eest?
Andre
31/05/2012 05:58

Visioonid ca 1k€ alates, oleneb kui asjalikku tahad.
Saidid mõnest eurost kuus alatest ja domeen mingi 15 euri aasta ümmarguselt (oleneb millist tahad).
morphact
31/05/2012 06:16

asjalikku, muidu pole mõtet. :D

mm.. teenusepakkujaid muidu mõtlesin.
selline suurema vooluga ja koormuse all olev sait, kommertsilistel eesmärkidel, mis kannataks näiteks 2000 korraga-uudistavat kasutajat (laest number, alguseks liiga palju loodetud, aga siiski, parem varuga) ära, kus ei ole tigulaadimist ja kus ei oleks eriti piiranguid peal erienvatele funktsioonidele, et oleks ruumi katsetamiseks ja edasi arenedamiseks jne.

mingi "tick"-laadimine võib ise-enesest olla mingitel korrapärastel x-aegadel, kus server mingit väärtust uuendab korraga.
+ adminid jne võiksid tegutseda saidisiseselt, mitte läbi ussimnnide. aga see juba vist programmeerimise teema, mitte serverdus. :D
Andre
31/05/2012 19:16

2000 korraga RSS feedi lugevat kasutajat võid oma 2 megase koduneti pealt ära serveerida.

10 HD video striimijaga jääda aga hätta.

Päris karmide asjade jaoks pead võtma gigase võrguühenduse ja sellise 1U racki hind hakkas vist 38-st eurist kuus (mingite piirangutega). See ei sisalda endas serverit vaid ainult racki renti. Lisaks siis vaja serverit, litsentse ja näiteks suurema mahuläbilaske puhul mahupiirangu tasusid.
Siis on vaja veel ka domeenitasusid aga selliste kulutuste juures on see marginaalne...
Seejärel oleks kena palka maksta oma töötajatele igakuiselt :D

...but then again, beta lehe tegemine siiski mingi 1kiloeur, hostida võid alustuseks kuskil päravittus (starman XL) ja siis vastavalt ambitsioonidele kangemale asjale üle minna...

edit:
Arendamiseks lükkad püsti mingi virtuaalhosti, kuhu peale paned dev servereid niipalju, kui raud lubab (20-30-80 VM-i) ja arendad kohalikus gigabit võrgus - no problemos.
jaa no muidugi, kuni betast väljas pole, siis jookseb ka production sealsamas virtuaalhostis koduühenduse taga :D
Tasulisena peaks olema majutatud siiski vaid production environment.
morphact
31/05/2012 22:16

põhimõtteliselt, kui oleks 3k olemas, oleks letsgo davai, jah?
Andre
01/06/2012 05:38

no pmst ma usun küll, tasub muidugi mõne arendajaga konsulteerida täpsemalt :D
GillBates21
02/06/2012 22:24

lihtsat custom disainiga lehtemõne firma käest tellides naljalt juba alla 1000+ € ei saa.
ma ei teagi kas "selliseid oskajaid arhitekte" on sul lihtne leida.
üldiselt vist on nii, et disainer on nö arhitekt ja siis kodeerijad püüavad siis disaini järgi selle valmis nikerdada. ja kogu seda jama kamandab mingi projektijuht, kes tahab ka ropult plekki selle eest, et tiimi tööle pani, seega kõigepealt mõtle, kas sa tahad tiimile maksta või tahad sa otsida 1-2 võimekat inimest, kes suudaks su projekti realiseerida...
ja oskadad veebiehitajad küsivad vahemikus 30-50 €/h

btw morphact, check pm
GillBates21
02/06/2012 22:34

fyi, zone.ee virtuaalserverite teenust ma ei võtaks... arvatavasti on seal sinu idee arendajatele jaoks ligipääsemiseks vaja mingeid võimalusi ja nende saamine käib mingi x ussimunnibürokraatia süsteemiga
morphact
02/06/2012 22:46

disaini ma tegelikult oskaks ise ka teha, see lihtne, lihtsalt veab kaste jne. :D
GillBates21
03/06/2012 10:10

morphact:
disaini ma tegelikult oskaks ise ka teha, see lihtne, lihtsalt veab kaste jne. :D
no siis saad disaineri raha kokku hoida
   Post A Reply
Pages (29): « First ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 »