Tinker tailor soldier spy http://www.imdb.com/title/tt1340800/
4,5/10... teisel katsel sai vaadatud. üsna venivad kaadrid olid esimeses tunnis, teises tunnis oli mingi action ka... veits aeglane spioonika kohta aga selle eest üsna loomulik, ei ole mingite hollywoodi eriefektidega ülevalatud.
Jim Carrey suudab ka tõsine olla. Hea film, ka Kate Winslet on super, ma arvasin, et olen seda näinud ja võibolla olengi, aga siis väga mälus peaga. Igatahes uudne kogemus.
kuni sinna suure turniirini oli üsna tõsiseltvõetav aga peale seda hakkas asi minu jaoks kolinal alla käima, mis rikkus ka ühtlasi lõpp hinnangut. see lõpu eepika ja hero teema kammis veits ära. võitlussteenid olid nii enam-vähem okeid, kuigi reaalse madinaga vähe pistmist.
kuni sinna suure turniirini oli üsna tõsiseltvõetav aga peale seda hakkas asi minu jaoks kolinal alla käima, mis rikkus ka ühtlasi lõpp hinnangut. see lõpu eepika ja hero teema kammis veits ära. võitlussteenid olid nii enam-vähem okeid, kuigi reaalse madinaga vähe pistmist.
6,5/10
vaadatav film aga natuke klišeelik for me
võitlus on ikka veits rohkem kui enam-vähem. ma ütleks, et päris head. lõpu ära vajumisega nõustun. muidu võiks sellele täitsa 7,5 anda, aga lõpuga keerati asi perse
Shame, või peaks ütlema, Same. Fassbenderi munni nägi ka. 4/10
Näitlejad sümpaatsed, aga film venis nagu tatt, hoolimata sellest, et oli poolteist tundi pikk. Ideaalne näide venimisest oli see gaddämn 6min laulmiskoht. Oleks võinud lühifilmina vormistada, terve teose pikkuseks maksimaalselt pool tundi. Ja erinevalt Drivest polnud ka mõjuvat saundträkki. Kindlasti keegi kunstnikuhing loeb sellest välja midagi tõsiselt sügavamõttelist, pole kahtlustki. Mul on vahel tunne, et minust on saanud küüniline ässhõul. Aga see ei olnud minu jaoks film, millelaadseid pikalt vaadata viitsiks.
Neljas pidi veits igav olema, see eest viies jällegi täiega töötama. Iseasi, millal see meil kunagi ilmub. 6.ingliskeelse versiooniga läheb paar aastat aega
Kas keegi seletaks mulle ära, mis selle filmi point oli? Ma vaatasin seda seetõttu, et sama režissöör tegi "Warriori", mis on üks minu lemmikfilme. See film aga oli täielik sitt, mingist masohhistlike kalduvustega idioodist, kes arvas, et ta on lahe, kui terve elu kongis istub. Täiesti sürreaalne, kuidas keegi saab midagi üldse selles filmis näha? Ma lootsin mingit suurt puänti või midagi, aga see film lihtsalt lõppes ära. Masendav. Paar kunstiliselt ägedat stseeni oli, aga see oli ka kõik.
the a-team 5,5/10 originaal plot oli halvasti sisse toodud
moneyball 7/10
horrible bosses 6/10
the iron lady 8/10
ides of march 8/10
ajah, kinos sai vaadatud veel 21 jump street ja american reunion 2, ei hakka mingit hinnet panema, üle 5 aasta kinos käies sain aru kui mõttetu ja kallis kino on ning kui madalale on langenud hollywoodi naljad