| Author |
| Thread |
|
 |
|
Taurus
01/07/2008 13:58
|
http://tartu.postimees.ee/010708/ta...ised/339158.php
))))
sel aastal tulemas ilmselt hea senkuaasta:P
|

|
Dave Wood
01/07/2008 14:51
|
kuidas seeni üldse kasutatakse. kuivatatakse ära, mis edasi ?
|

|
Taurus
01/07/2008 14:59
|
no esimeste saakide puhul vaevalt kellegil aega kuivatada on ::D
aga hiljem, kui esimesed reisid tehtud, siis muidugi siili kombel talvevarusid varuma:P
kuivatades ja segades šoksiga tryhvliteks, aga siis eespool mõned lehed tagasi on väga põhjalikult räägitud, kuidas, miks ja millal ja ....
teadkyllkes rääkis hästi
muide, mis temast üldse saanud on? pole midagi kuulnud viimase ajal
|

|
phibbs
01/07/2008 15:29
|
Amfiteadlane Ants Parmuste hoiatab Tallinas õismäele ilmunud jahu eest, mis ninast sisse pistes näevad välja süütult nunnud, on aga tegelikult vääga laksivad roosa-valged kriipsujooned.
Ants Parmuste proovis roosakaid jutte lasnas sel nädalavahetusel. Tema sõnul ei ole niisugune kriips Tallinnas mingi haruldus – ta müüjaid on varasematel aastatel märgatud Maardu ja Lasna juures ning küllap on neid mujalgi. Sel suvel kohtab neid päris kindlasti Mustamäel, eriti kui jalutada veidi õika suunas.
«Poolvalminuna pungitavad nad minigripist ja gripist välja jõudes meenutavad kangesti pilvikupulbrit» kirjeldab Parmuste. «Hiljem kasvab see plöga lõhestuvate servadega kristallihunnikuks.»
Parmasto sõnul ilmub roosakas jahu just enne jaanipäeva ja on üks esimestest suvejahudest üldse.
«Ükskord tõid inimesed neid meile näha terve kotitäie, et küsida, kas on väärt kraam,» meenutab Parmuste.
Parmuste mäletab aga ka mõne aasta tagust mürgistusjuhtumit Narvas. Inimesed olid roosa 5 geese koti sisu kallanud Jõhvis pargis ninna ja mõne tunni pärast olid juba täis üle nagu.
Anfiraamatutes asetatakse roosakas kraam oma laksivuselt kohe valge ja kollaka stuffi järel kolmandale kohale. See on väga mürgine kraam, mis tekitab täiskaifi nagu, punalibled nagu 300 km/tunnis küttavad.
|

|
Taurus
01/07/2008 15:30
|
:D:D
|

|
Taurus
01/07/2008 15:47
|
Hallutsinogeensetel seentel on kasulik mõju
http://ajaviide.delfi.ee/news/teadu...259907&l=fplink
ei jõua ära imestada, et selliseid artikleid ilmub eesti meedias OOO:O
|

|
phibbs
01/07/2008 15:51
|
A.Parmuste on üritand kahh meediasse trügida kuid seni pole see veel õnnestund... xD
|

|
Eastsider
01/07/2008 19:47
|
Hahahaaaa, einoh täiesti ulme lampppppp, phibbsi kvaliteet :_D
|

|
Taurus
01/07/2008 20:19
|
kergelt kramp jah
|

|
unkind
01/07/2008 23:55
|
arvata on, et kasulik mõju.
|

|
fooptool
03/07/2008 14:06
|
aga naljakas on see et võluseened on paljudes maades, kaasaarvatud ka eestis klass A narkootikumide alla kvalifitseeritud...
tore on teada..et lähed metsa seenele..kogemata satub paar paljakut korvi ja lähed kinni mõneks aastaks vms =P
aah jees..tsekkige..päris ead mixid
http://www.newmixes.com/category/dnb
|

|
Taurus
03/07/2008 14:15
|
hehhehe ei tea, mismoodi seda üldse saabki kontrollida
võimatu keiss
keelame põllud ära:D
|

|
ELECTRICO
03/07/2008 22:40
|
fooptool:
[B].et lähed metsa seenele..kogemata satub paar paljakut korvi ja lähed kinni mõneks aastaks vms =P
Päris nii need asjad nüüd ka ei käi..
|

|
GillBates21
03/07/2008 23:52
|
eriti "uued" mixid küll
|

|
adapter
04/07/2008 09:10
|
vihkan hipisid,ahvid nahhui
|

|
ELECTRICO
04/07/2008 09:46
|
Oota seal videos läksid Põrguinglid hipisid peksma või?
|

|
Meinhard
04/07/2008 09:55
|
paistab küll sedasi :D
|

|
Side Note
04/07/2008 10:18
|
yea ,elagu Heffteri Uurimisinstituut :)
|

|
Side Note
04/07/2008 10:18
|
phibbs:
Amfiteadlane Ants Parmuste hoiatab Tallinas õismäele ilmunud jahu eest, mis ninast sisse pistes näevad välja süütult nunnud, on aga tegelikult vääga laksivad roosa-valged kriipsujooned.
Ants Parmuste proovis roosakaid jutte lasnas sel nädalavahetusel. Tema sõnul ei ole niisugune kriips Tallinnas mingi haruldus – ta müüjaid on varasematel aastatel märgatud Maardu ja Lasna juures ning küllap on neid mujalgi. Sel suvel kohtab neid päris kindlasti Mustamäel, eriti kui jalutada veidi õika suunas.
«Poolvalminuna pungitavad nad minigripist ja gripist välja jõudes meenutavad kangesti pilvikupulbrit» kirjeldab Parmuste. «Hiljem kasvab see plöga lõhestuvate servadega kristallihunnikuks.»
Parmasto sõnul ilmub roosakas jahu just enne jaanipäeva ja on üks esimestest suvejahudest üldse.
«Ükskord tõid inimesed neid meile näha terve kotitäie, et küsida, kas on väärt kraam,» meenutab Parmuste.
Parmuste mäletab aga ka mõne aasta tagust mürgistusjuhtumit Narvas. Inimesed olid roosa 5 geese koti sisu kallanud Jõhvis pargis ninna ja mõne tunni pärast olid juba täis üle nagu.
Anfiraamatutes asetatakse roosakas kraam oma laksivuselt kohe valge ja kollaka stuffi järel kolmandale kohale. See on väga mürgine kraam, mis tekitab täiskaifi nagu, punalibled nagu 300 km/tunnis küttavad.
hahah
head suvejahu Phibbsile soovides!
|

|
adapter
04/07/2008 10:30
|
ei näindgi algul et need õlilõuad nahapeale said,wtg hellangels :D:D
|

|
fooptool
04/07/2008 12:21
|
ELECTRICO:
Päris nii need asjad nüüd ka ei käi..
mudugi mitte nii ull...kerge exxageration oli küll jahg
aga pmõtteliselt ju nii..
psillo seened kuuluvad klass A narkootikumide alla eestis
noh tore teada et mingi siuke teema on
enda kodus taga aiast korjad seeni ja pannakse vangi sest oled "raskenarkoärikas" vms
seda pidasin silmas..
hmm kas need mixid siis plegi uued v..kuupäävad küll nagu suht värsked mõnel taga
siis mulle valetati =)
|

|
Liis
08/07/2008 15:12
|
sõin sünnipäeval, esimest korda paberit, läksin lolliks :D
ei tegelt oli kihvt, aga nüüd päris pikalt ei kutsu ka enam :D
|

|
adapter
09/07/2008 09:13
|
ma ei tea misasi kutsub sünnipäeval narkot tegema,ma olen vist enda sünnipäevadel mahvi aint teind,tavaliselt olen üritand alkoga piirduda..
|

|
ELECTRICO
09/07/2008 10:19
|
Vahet ei ole ju, millal teha. Mingil jõululaupäeval ja ema sünnipäeval on jah imelik teha, aga enda sünnipäeval on küll igasugu asju teha. Samas hallutsinogeene ei ole küll teinud ja ei kutsu ka tegema.
|

|
Katzy
09/07/2008 10:22
|
njaaa.. mina olen vist ka nendega suht lõpparve teind..aga no samas,U never know
|

|
ELECTRICO
09/07/2008 10:23
|
Ma mõtlesin seda, et ma enda sünnipäeval ei sooviks eriti neid teha. Mingi aeg on plaanis kindlasti väike seenetripp jälle ette võtta. Ja meskaliin on mul veel proovimata, seda ma tahan kunagi elus kindlasti teha.
|

|
Spewmonkey
09/07/2008 10:29
|
Nooremana ikka põhiteema, et mida aasta edasi, seda rohkem segi peab sünnipäeval olema.
|

|
adapter
09/07/2008 10:47
|
ELECTRICO:
Vahet ei ole ju, millal teha. Mingil jõululaupäeval ja ema sünnipäeval on jah imelik teha, aga enda sünnipäeval on küll igasugu asju teha. Samas hallutsinogeene ei ole küll teinud ja ei kutsu ka tegema. valged jõulud :D:D:D
|

|
sistah
09/07/2008 11:34
|
Katzy:
njaaa.. mina olen vist ka nendega suht lõpparve teind..aga no samas,U never know
pea nyyd hoogu, lase mul enne tagasi tulla ja siis alles vaatame kuidas nende lõpparvetega on :D
|

|
GillBates21
12/07/2008 05:24
|
reede oli... ja oli plaan miskit teha... aga... jälle jäid psühhedeelikud tarbimata... jama lugu... ainult kotist väljavõtmise vaev... pff
|

|
|
|