niih, sai ka aronofsky black swan ära vaadatud ning kokkuvõttes annan 7/10
kuid see on muidugi vaadatuna läptopist, kesise kvaliteedi ning kehva heliga ehk siis kindlasti lähen seda ka kinno vaatama kus visuaalne pilt ja heli töötavad hoopis teisel tasemel või ehk isegi nö "ettenähtud" viisil
kokkuvõttes (sisu+heli+pilt) annan 7/10 sest esmamulje põhjal tõmbas kaameratöö, montaaž ning heliefetid skoori alla kuid puhtalt sisu eest annan 8/10.
hea film igatahes, kuid arvan et 9/10st ei anna ma sellele ka peale kinoskäiku.
Visuaalselt väga kena, just selline aeglane, euroopaliku hõnguga liikuv film, mida peale korralikku jõulusöömingut hea jälgida 8/10
aeglase tempoga jah ning seetõttu ootasin just filmi lõpuosast midagi, kuid kuna kõik arenes nii etteaimatavas tempos ja suunas, siis tiitrite saabudes oli emotsioon lihtsalt bleh.
"mulle meeldib asi X ja kui mingi asi kuulub X'i valdkonda, siis on see hea asi" ongi kogu loogika mida elus vaja sest kõik järgnev on lihtsalt ülemõtlemine.
Ehk sa nõustusid just sellega, et on olemas sinu maitse ja sitt maitse, mis on minu meelest täiesti õige, ainult siin on pidevalt selleteemalisi diskussioone maha peetud :D
minu maitse on minu maitse ja kellegi teise maitse on kellegi teise maitse... on loogiliselt vale arvata, et üks maitse on sitt ja teine maitse ei ole sitt...
Catastroфиck: "mulle meeldib asi X ja kui mingi asi kuulub X'i valdkonda, siis on see hea asi" ongi kogu loogika mida elus vaja sest kõik järgnev on lihtsalt ülemõtlemine.
see on ka loogiliselt ebakorrektne... teadagi on sinu maitse teistsugune, aga sa ju oled nõus, et sinu maitse pole sitt maitse?
morphact: jah asi on maitses, illustreerisin seda ka fotoga.
star trek on hea. filmklassika, täiesti teine ajastu ning skyline'ga seda võrrelda ei anna.
ermh.. paluks need isikud keda ma pimesi kummardan?
jah mulle meeldib hea näitlejatöö, ei vaidlusta ning ei näe selles ka probleemi.
sinu skoorijutt on jälle kuskilt tagataskust võetud sest ma ei lahmi siin pidevalt 2/10st skoore kuid igale teisele filmile ma 8/9/10st tõepoolest ei pane.
mis minu ikka puutub - vanuses 9-14 oli mul küll raske isikukultus kallal - kõik filmid kus mängis van damme, scwarzh või stalloone tuli igal juhul ära vaadata. sama kehtis ka kõikide filmide kohta mille trailerites näitas ägedaid plahvatusi ja eriefekte.
vanemaks saades hakkasin aga enamat tahtma.