::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Täna
Pages (75): « First ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
BASTARD
20/01/2009 16:31

kui jacki ei tule võtan uuest kohas uue laenu ja teen lihtsalt potti ilma jackita
Edit/Delete Message Reply w/Quote
kristjan
20/01/2009 16:38

asi keeruline-situatsioon eriline :D

need kes praegu myyvad on veel vbolla veic ettenägelikud (kugi saavad huijata)kinnisvara langeb veel aastaid!!! ja kui hetkel osta niet oma finantseering on olemas mingil määral siis see on REAALSELT palju sootsam kui maksta kellegile ala 4500 iga kuu et see saaks oma elu paremini elada.
nooja hea eks kui köik on olemas jne aga pangalaen jah ikkagi sitt...seega tuleb huijata petta varastada -diilida narkotsiga saata köik nahui ja võtta viimanegi plekk.... ja siis teha mis tahad ..tundamata kahetsust ja hala,sest keegi teine teeb seda sinu eest niikinii ja sina jäädki oma korterit mingi näraka käest rentima...

ise ma muidugi rendin ka hetkel mingi näraka itaalia nässaka käüest korterit aga mitte enam kauaks :D
unkind
20/01/2009 17:00

huiamine, varastamine ja narkotsiga diilimine läheb ladusalt jah. :D
unkind
20/01/2009 17:14

Taurus:
minu oma ei ole see kuni minu elu lõpuni peaaegu.
olen võib-olla pool elu seda maksnud ja siis tuleb mingi krahh enda jaoks, siis pank tõstab mu sealt kenasti välja ja vilistab
(rahad juba läind, korter ka)
üürides jääb mulle rohkem vaba raha järgi ja igal ajal võin ma elukohta vahetada, kui tahan.

Aga sadu tonne ma lihtsalt ei maksa nendele krdi kapitalistidele.
Lihtsalt on selline aeg, et noored inimesed on viidud olukorda (jälle pankade poolt), kui tahad oma elu alustada, siis ainult võla kaudu.
Kuna 1 variant on ja see mulle ei meeldi, siis otsingi bäkappe.

päri nende seisukohtadega.
Upo110
20/01/2009 17:47

Taurus:
ma mõtsin nats aega veel tagasi täpselt samamoodi nagu delic ja käpik.
et maksan oma korterit

olen võib-olla pool elu seda maksnud ja siis tuleb mingi krahh enda jaoks, siis pank tõstab mu sealt kenasti välja ja vilistab
pangalaen on esiteks 2 korda kallim iga kuu 30 aastat järjest maksta kui üürimaks, üürides jääb mulle rohkem vaba raha järgi ja igal ajal võin ma elukohta vahetada, kui tahan.

Arvamusi on igasuguseid ja igale oma.
Lihtsalt on selline aeg, et noored inimesed on viidud olukorda (jälle pankade poolt), kui tahad oma elu alustada, siis ainult võla kaudu.

Kuidas vanasti inimesed elasid? Ja elu käis ja inimesed olid palju rahulikumad.

Elulisi näiteid ka oma tutvusringkonnastki võtta.
nt 1 vana klassivend on suht ahastuse äärepeal, kuna ostis buumi ajal 3 milliga endale uue korteri (loomulikult panga kaudu)
praegu on sellesama korteri hind 1,5 milli
aga elu lõpuni taod nagu värdjas seda võlga

jagan samuti arvamust
jyrta
20/01/2009 17:48

sellepärast tuleb väga arukalt kõik variandid läbi kaaluda ja osta " asju " mille hind ei lange kulutulena
delic
20/01/2009 18:20

Taurus:
ma mõtsin nats aega veel tagasi täpselt samamoodi nagu delic ja käpik.
et maksan oma korterit

pangalaen on esiteks 2 korda kallim iga kuu 30 aastat järjest maksta kui üürimaks, üürides jääb mulle rohkem vaba raha järgi ja igal ajal võin ma elukohta vahetada, kui tahan.

Arvamusi on igasuguseid ja igale oma.

Kuidas vanasti inimesed elasid? Ja elu käis ja inimesed olid palju rahulikumad.

Elulisi näiteid ka oma tutvusringkonnastki võtta.
nt 1 vana klassivend on suht ahastuse äärepeal, kuna ostis buumi ajal 3 milliga endale uue korteri (loomulikult panga kaudu)
praegu on sellesama korteri hind 1,5 milli
aga elu lõpuni taod nagu värdjas seda võlga
jah, taurus. ostis korteri kolme milliga ja varsti maksab see korter üldse 25 eeku. usu mind, need hinnad on hiljemalt 5 aasta pärast samas kohas tagasi ja su sõbra korter maksab jällegist 3 milli või isegi rohkem. ning sellest krahhist. kui sa vähekenegi oma krahhi ette näha suudad, ütleme paar kuud, siis pole erilist muret imo, sest saab võtta laenupuhkuse, aga loomulikult sa ei ole midagi nii keerulistest sõnadest kuulnud. selle aja jooksul saad oma korteri maha müüa, pangale oma maksud ära maksta ja raha jääb veel ülegi. ehk siis tegelikult ei maksa sa tühja vaid investeerid selle kinnisvarasse. kui sa lihtsalt korterit üürid, siis ei maksa loomulikult keegi mingit raha, ei ole sul midagi maha müüa ja krahhi ajal võid pärnu randa sirmi alla kolida
ELECTRICO
20/01/2009 18:43

kristjan:

need kes praegu myyvad on veel vbolla veic ettenägelikud (kugi saavad huijata)kinnisvara langeb veel aastaid!!! ja kui hetkel osta niet oma finantseering on olemas mingil määral siis see on REAALSELT palju sootsam kui maksta kellegile ala 4500 iga kuu et see saaks oma elu paremini elada.
nooja hea eks kui köik on olemas jne aga pangalaen jah ikkagi sitt...seega tuleb huijata petta varastada -diilida narkotsiga saata köik nahui ja võtta viimanegi plekk.... ja siis teha mis tahad ..tundamata kahetsust ja hala,sest keegi teine teeb seda sinu eest niikinii ja sina jäädki oma korterit mingi näraka käest rentima...

ise ma muidugi rendin ka hetkel mingi näraka itaalia nässaka käüest korterit aga mitte enam kauaks :D

:D Nii see on!
Taurus, oma korteri point on minu arust ka selles, et isegi kui sa peaaegu surmani seda maksad, siis pärast surma on see su laste oma ja selle abil võivad nemad alustada oma elu ja ei pea pangalt laenu võtma.
delic
20/01/2009 18:53

kristjan:

kinnisvara langeb veel aastaid!!!
antud hetke seisust nad vaevalt et üle 10% suudavad langeda ja ma pakuks, et kuskil paar aastat max, sest selle aja jooksul peaks suurem majanduslangus läbi olema, pangad hakkavad jälle laenama ja siis tõusevad kinnisvara hinna jälle
BASTARD
20/01/2009 19:02

Mina pooldan pigem Tauruse mõtteviisi.Praegu on just õige aeg vaadata kuidas asjad paika loksuvad.Kuidas Põllupealsed majad/korterid mis buumi ajal 2 nädalaga üles pandud ja mille asukoha infrastruktuur välja kujunemata on, saavad oma õiglase hinna. Ja loomulikult ütleme nii 5 aasta pärast on näha, kuhu tasuks hoopis tulevikuks investeerida.Praegu veel väga segased ajad.
Taurus
20/01/2009 19:05

ELECTRICO:
:D Nii see on!
Taurus, oma korteri point on minu arust ka selles, et isegi kui sa peaaegu surmani seda maksad, siis pärast surma on see su laste oma ja selle abil võivad nemad alustada oma elu ja ei pea pangalt laenu võtma.

loomulikult, see ring juba toimib.
Minu vanemad pärandavad oma elamise niikuinii mulle 30-40 aasta pärast, kui elu ja tervist jätkub.
ja mina omakorda edasi oma järglastele ja edasi...

Ma ei ole ju süüdi, et selline loll aeg on.
Minu vanemad tegid vene ajal kõvasti tööd ja said endale tööga elamise teenida, nüüd see enam võimalik pole kahjuks.
BASTARD
20/01/2009 19:07

Kukkumist on veel palju ees, sest varsti hakkavad(ise arvan kuskil 0.5 aastat) inimesed kes on koondatud või muud moodi rahast ilma jäänud aru saama, et ainuke õige tegu oleks uhke majandustõusu ajal ostetud maja/korter millegi muu vastu vahetada.Ennem kui pank selle ära võrab.Ja mõelge paljud elukohad sundmüüki lähevad veel.Ja kes see neid ikkagi ostab enne kui kindlus olemas on.Kui siis anult mõni siberi rahabos kellel ei ole vahet kas panem marmorit, kübrokit või viina
Katzy
20/01/2009 20:51

tegelt on suht palju inimesi järgi kes hakkavad alles praegu korterit ostma... tegelt räägiti tulevast majanduslangusest ikka väääga palju ja korterite odavnemisest ka...eks loogika tegi siin muidugi oma töö.. nii et siberi rahaboss ei pea just olema et kainelt mõelda ja ostuga veidike oodata...
unkind
20/01/2009 21:26

spekuleerida võib mitmes suunas aga hui teab mis siin täpselt saama hakkab, elame näeme. ütleme nii, et huvitavaks läheb.
Ghaffa
20/01/2009 22:24

täna neelasin juuatäispeaga grammi kiiremat alla ja siiani lõug on nagu lumesahk :l
ELECTRICO
20/01/2009 22:29

Siis on küll olukord selline, et sul on vaja kas veel väga palju alkot, rahusteid, korki, savu või neid kõiki korraga. Vastasel juhul - edukat kassimist!
Katzy
20/01/2009 23:38

unkind:
spekuleerida võib mitmes suunas aga hui teab mis siin täpselt saama hakkab, elame näeme. ütleme nii, et huvitavaks läheb.

ei no fakt on see et krdi hulluks läheb asi enivei... sest see osa ikkagi kes näpud püsti ringi käisid ja uute buumeritega ringi sõitsid-ise olles ala küproki panijad- neid on ikka palju. Isegi puutun päris palju selliste inimestega tööalaselt kokku ja iga päevaga seis aina nutusemaks läheb
tibenzz
21/01/2009 10:40

täna pandi delfisse selline asi !

http://www.egotastic.com/image?path...s%20from%201979
delic
21/01/2009 10:55

see oli seal eile juba. päris hull muff
Liis
21/01/2009 15:49

tra, mingid tähtsad asjad lähevad nii nagu minna ei tohiks
ELECTRICO
21/01/2009 18:44

Mõnus trenn selja taga ja kõht head sööki täis, mida veel tahta.
balticstorm
21/01/2009 20:09

unibet pakub igale mängijale 5 EUR niisama mängimiseks :p
Street J
22/01/2009 12:30

...20:00 - 22:00 @ Stereo Lounge
kristjan
23/01/2009 05:26

uhhhhhhhhhh heavy shit :

Ichi the killer

fack sick shit
tibenzz
23/01/2009 15:52

..läks jälle perse see faking teooria test !
Dave Wood
23/01/2009 16:25

:(
balticstorm
24/01/2009 12:02

sauna ja väike õlmar
DMClub
24/01/2009 13:40

Ära oma õlmariga jälle üle pinguta meez.:)))
balticstorm
24/01/2009 14:00

eieiei.. seekord rahulikult :)
ELECTRICO
24/01/2009 14:15

sveni rahulikud hood :=)
   Post A Reply
Pages (75): « First ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... Last »