morphact: mul hiir teeb megakiiresti klõpse järjest?
puhastasin ära seest, arvasin, et äkki mingi sodi vahel ja sellepräast tundlik..
aga ikka.. teeb ühe vasaku-klõpsu asemel kaks-kolm.
Se on küll fakkin kõva uudis, telefonile mingi 500gb ruumi on siis ju köömes lisada :)
Vihjeks, et läpakate default ketaste suurus on:
69.85 mm × 7–15 mm × 100 mm = 48.895–104.775 cm3
Seega kui võtta keskmise paksusega kõvaketas, siis kui arvestada ruumist maha korpus ja kontroller, siis ma ei näe probleemi 5TiB kõvaketaste tekkeks :)
Ja no kui see tehnoloogia natuke edasi arendada (punkt poole väiksemas) siis 2020 aastal on mälukaardid terabaitides ja kõvaketastega läheme varsti Petabytedele üle ka :D
lightwave ja 3d studio max peaks küll ära konnektima, kuna nad on ülesehituselt suht sarnased. vue kohta ma ei oska öelda. kardan, et selle võid ära unustada. ilusaid pilte saab sellegi poolest teha :D
võimalik üsna soodsalt selline pill saada, kuna tehnika uueneb nii kiirelt tänapäeval, siis pole ise väga kursis, kas tegemist on arvestatava masinaga?
AMD Athlon II X4 620, ASUS AMD 760 MB, 4GB DDR2, ATI Radeon HD 4850 1GB, Samsung 500GB HDD SATA2, ATX MidiTower Case + 500W PSU, DVD-RW SATA, PS2 Keyboard, A4Tech X7-series Laser Gaming Mouse + WinVista Hb 64bit.
Arvestatav on kindlasti, aga kõvaketas on saast ja toide peab radeoniga kindlasti kvaliteetne olema.
A4Tech hiir ka midagi erilist pole, aga tõenäoliselt ajab asja ära...
Google järgi on prose 85$, emakas 65$, mälud u. 130$, videokaart ka 130$ kanti, kõvaketas 60$, korpus arvatavasti mingi 50-100$ ja dvd-rw, klaver ja hiir kokku umbes 50$
Kokku uute komponentide hind siis ca 595$
Ehk siis kusagile 6 tonni kanti selle õige hind tulebki.
Näiteks hinnavaatluse foorumis sellise hinna peale naerdakse ta välja ja jupitataks see arvuti tal mingi 3 tonniga ära (isiklik arvamus) :D
Kui komplekt ise on korras ja hästi hoitud, siis ei näe probleemi seda müües 6k küsida.
Samas ise ostes ma nii palju küll ei maksaks, sest asi on nüüdseks natukene ikka aegunud tehnika.
Küsi ostuarvet vmt, arvuti amortisatsiooniajaks loetakse 3 aastat. Selle aja möödudes on raamatupidamise järgi asja väärtus null :)
Alla küsi kindlasti, kui palju, otsusta ise...
Nöökida võid kindlasti kõvakettaga, sest samsungi laagrid kipuvad läbi minema ja 500GB datat kaotada ei ole väga tore...
edit: Ahjah, Vista litsentsi ma ei arvestanudki, see maksab ka omajagu... Samas on tegemist suht mõttetu OpSysteemiga nagu Windows ME omalajal oli, niiet vähemalt minu jaoks on see väärtusetu :D
Paluks kelleltki, kes protsessi läbi teinud step-by-step juhendit format C tegemiseks. Tahaksin jätta suurema osa failidest siiski alles ja selleks kasutada virtuaalset ketast. Nii, et selle kohta võite ka õpetust anda. Ja siis et pärast ikka õigele kettale (just C-le) format saaks tehtud :)
tänks!