::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Exstasy...?
Pages (302): « First ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Taurus
27/09/2004 19:38

Aga tglt Katzy ma saan kusjuures aru, miks ta nii tegi---antsuga tekib mingi aja peale sõuke läbisaamine nagu, kui sul on võimalus ja aega, siis sa paned, sa sead nagu plaanid ja asja läbi antsu kõik, nt, nii, nüüd hakkan linna minema, aga kuna olek on pisut räsitud ja üleval vaja olla ja igast asju vaja teha, siis teen väikse triibu endale, KUIGI saaks ka ilma hakkama, aga kuna sul on just seda, siis teed---seda on väga raske seletada muidugi ka siin, aga umbes nii see asi on !
Edit/Delete Message Reply w/Quote
ali qiller
27/09/2004 19:40

nõrk.. lihtsalt nõrk..
Katzy
27/09/2004 19:46

ei seda loomulikult....nagu ma ka ennem ütlesin et mina käin sellest asjast kauge kaarega ümber... a tema on siuke omamoodi tüüp üldse.... ega noh kas just vabalajal ta päris midagi paneb.. sest tal töökoht ja kõik olemas... a eks talle need droogid on päris noorelt juba meelt mööda olnd... a õnneks lolliks pole ta veel nendega läind..
farmakoloog
27/09/2004 19:48

mul üks tuttav süstib amfi. ilma ei saagi nagu midagi tehtud, "mõttetult uimane" olek, saab oma laksu ära siis on hea olla, jutt jookseb ja kõik töö saab tehtud
o-ver
27/09/2004 19:50

Feral:
point on selles, et mõtetu on mingi kehalise hinde pärast drooge teha

polegi üritanud vastupidist väita : )

Hindes polnud asi, lihtsalt uudishimu ja hooplemine stiilis "davai, võiks ju proovida"
farmakoloog
27/09/2004 19:59

Feral:
point on selles, et mõtetu on mingi kehalise hinde pärast drooge teha

tõepoolest, ma viimastel aastatel koolis ei viitsind cooperit lõpunigi joosta tegin ühe ringi ära ja katkestasin
delic
27/09/2004 20:04

farmakoloog:
tõepoolest, ma viimastel aastatel koolis ei viitsind cooperit lõpunigi joosta tegin ühe ringi ära ja katkestasin

vbl oleks pidanud siiski drooge tegema :D aga kuuper on ju pohui. ma ka enam ei viitsiks, aga keskkooli ajal sai ikka joostud
Feral
27/09/2004 20:06

ma pole kunagi cooperit jooksnud, olen niisma suutnud vältida selliseid asju..
delic
27/09/2004 20:11

sa võid seda ju vabalt homme teha. stopper käima ja 12 minti lippamist
Taurus
27/09/2004 20:13

farmakoloog:
mul üks tuttav süstib amfi. ilma ei saagi nagu midagi tehtud, "mõttetult uimane" olek, saab oma laksu ära siis on hea olla, jutt jookseb ja kõik töö saab tehtud

VALUS, valus, valus, see on ikka väga valus juba---VALUS :((((((, aga jah, on mulle endalegi soovitatud, et süsti, lööb paremini, aga enda torkimine on värdjalikult jälk idee, seega ei saa minust vabatahtlikult kunagi süstlaorja
farmakoloog
27/09/2004 20:58

sellega on nii et kes koraa süstima akkand see naljalt enam muud meetodit ei kasuta. efektiivsem ja sellest süstimisprotsessist endast tekib kerge sõltuvus, esimesel korral muidugi käed värisevad aga sellega on ka nii et kui tead mis teed ja steriilsust hoiad on meetod nagu iga teinegi, tegelikult isegi vähem kajhulik kui nt ninna tõmbamine(kahjustab limaskesti) või suitsetamine(kahjustab kopse). ega muidu haiglas süste ei tehtaks.
mitte et mind süstlad tõmbaks....
sistah
27/09/2004 20:58

jooxmine on yldse yx rõve asi :S ma ei tulnud kooli ajal isegi selle peale mitte, et võix antsu all cooperi ära teha :D krt kahju :S :D:D
sistah
27/09/2004 20:59

systlad vääx... :( elusees ei systix end vabatahtlikult
inZtance
27/09/2004 21:01

irw.. antsu panna ja siis cooperit joosta.. see oleks ülispets. jookseks kaks cooperit.. kõik ütlevad et õu lõpeta ära .. 12 mintsa on möödas.. sa paned edasi, karjud et teed kiirelt ühe veel:D
sistah
27/09/2004 21:02

hahahah, kle jah, olex kohe kehalise õpetaja lemmiklaps :D
Katzy
27/09/2004 21:04

:D..eks neid juhtumeid on korvpalli trennis nähtud... ja ma sistah ütlen sulle ka ükskord kes see inimene oli:D
sistah
27/09/2004 21:09

oolrait, vaata et meelde jätad siis ;)
mul läheb niikuinii meelest ära... nagu viimasel ajal kõik :S:S millest see kyll olla võix :P
Feral
27/09/2004 21:12

liiga palju pidusid?
Katzy
27/09/2004 21:14

:D.....õige:Dsaad ka mu graafikusse ühe punase risti:D
o-ver
27/09/2004 21:14

lust ja õiepidu
Feral
27/09/2004 21:17

see oli hea :D
sistah
27/09/2004 21:18

OHH tuvikesed hakkavad!! :D
o-ver
27/09/2004 21:19

jahh, aitab kyll sest foorumist tänaseks = D
Feral
27/09/2004 21:25

Tuvikesed?? ma kuulan küll trammi ja bussi :) ja hakkan kohe dillinja ticketeid võitma :)
Heategija
27/09/2004 21:27

muuseas kui antsu teha ja cooperit joosta oleks 5. minutiks pilt taskus. ants koormab isegi hullult organismi ja lööb vererõhu üles. kui veel sporti samal ajal teha läheb asi käest ära. nii mõnigi mees on paari kiirema liigutuse peale antsus peaga kokku kukkunud. kole droog see hantel
o-ver
27/09/2004 21:28

hah
farmakoloog
27/09/2004 21:34

Heategija:
muuseas kui antsu teha ja cooperit joosta oleks 5. minutiks pilt taskus. ants koormab isegi hullult organismi ja lööb vererõhu üles. kui veel sporti samal ajal teha läheb asi käest ära. nii mõnigi mees on paari kiirema liigutuse peale antsus peaga kokku kukkunud. kole droog see hantel

ma küll ei usu et viie minutiga pilt taskus on...
Heategija
27/09/2004 21:42

farmakoloog:
ma küll ei usu et viie minutiga pilt taskus on...

eks see oleneb muidugi inimese üldfüüsilistest võimetest, ta tavalisest vererõhust ja kogusest, mis enne jooksu tarbitud, kuid oht on ja väga suur. vererõhk läheb lakke (mis põjustabki kokkukukkumist) ning teadupärast inimesed higistavad tunduvalt rohkem hantli all ja ka vedeliku puudus võib nii pika jooksu juures probleemseks osutuda. kõik see kokku annabki keskmisele eesti rikutud tervisega inimesele 5. minutit aega täiskiirusel joosta enne kui ta kokku kukub.

see on muidugi spekulatsioon... pole kunagi katsetanud aga näinud küll, kuidas inimestel suht kiiresti pilt taskusse kaob füüsiliste pingutuste juures
farmakoloog
27/09/2004 21:47

Heategija:
eks see oleneb muidugi inimese üldfüüsilistest võimetest, ta tavalisest vererõhust ja kogusest, mis enne jooksu tarbitud, kuid oht on ja väga suur. vererõhk läheb lakke (mis põjustabki kokkukukkumist) ning teadupärast inimesed higistavad tunduvalt rohkem hantli all ja ka vedeliku puudus võib nii pika jooksu juures probleemseks osutuda. kõik see kokku annabki keskmisele eesti rikutud tervisega inimesele 5. minutit aega täiskiirusel joosta enne kui ta kokku kukub.

see on muidugi spekulatsioon... pole kunagi katsetanud aga näinud küll, kuidas inimestel suht kiiresti pilt taskusse kaob füüsiliste pingutuste juures

fakt on et pidudel tantsitakse aa all ikka tunde.... noore inimese organism peaks ikka nii palju vastu pidama küll. head see muidugi ei tee...
ja ega cuuperit ei joosta täiskiirusel teatavasti.
Heategija
27/09/2004 22:16

farmakoloog:
fakt on et pidudel tantsitakse aa all ikka tunde.... noore inimese organism peaks ikka nii palju vastu pidama küll. head see muidugi ei tee...
ja ega cuuperit ei joosta täiskiirusel teatavasti.

tantsimist ja kuuperi jookmist ikka päris võrrelda ei saa. joostes töötavad lihased palju aktiivsemalt ja kulutavad rohkem energiat ning vedelikku. ma pole peale pidu füüsiliselt kunagi nii väsinud olnud kui peale kuupri jookmist oma võimete piirile läheneva kiirusega. tantsimise ja peo vahe on veel niipalju, et peol on sul alati võimalus vedelikku juua ja hetke puhata kui tunned väsimust. kuupris aga üldjuhul selline võimalus puudub kui sa muidugi ei kavatse katkestada. antsu all kuumeneb keha kuni 40 kraadini ja kui piisavalt vedelikku mitte tarbida siis ongi tulemus käes. kui süda nõrk on võib selline asi halvimal juhul surmaga lõppeda. vibe´del oli kunagi küllaga selliseid juhtumeid, kus keemia all inimesed haiglas lõpetasid kuumarabanduse tõttu. ja sarnaseid juhtumeid on olnud ka koolide spordipäevadel, kus antsus (või antsu kassiga) inimesed kokku varisevad.
   Post A Reply
Pages (302): « First ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... Last »