Nimelt siis selline probleem: Tõmbasin netist bluray filmi ja tahaks seda telekast vaadata läbi HD media playeri aga kui hakkan filmi välisele kõvakettale kopeerima, tuleb mulle vastus, et kõvakettal pole ruumi. Film on ise 11gb suur. Oskate öelda miks ta kopeerida ei lase?
Ise mõtlen Droidi peale, päris kõva värk krt.
Lisaks sellele on Droidil võimalik telefon panna tööle USB host modes, ehk siis saad USB asju külge panna ala klaviatuur ja hiir (kuna on vaid 1 USB, siis esimese asjana tuleb ühendada USB hub)
Eniveis, jube kihk sellise telefoni järgi tekib kui viimase aja värke vaadata...
Kui sul on näiteks Symbian telefon, siis võid tirida omale programmi nimega "fring". ()
Ise kasutan sellega wifi levis olles skype kõnede tegemiseks välismaale.
iz niice...
edit: haa, lagi tee, pean seda töökaaslasele ostma mingiaeg :D
delic: ma ei näe sellel mõtet. telliskivi pähe siis, see on päris valus ju. ära tee
ehm on olnud mitu kallimat telefoni ,mis ei pea lihtsalt ehitaja käes vastu
1 sony eric(maksis 4800 vms,liugklapp,sammulugejad,megadigi kaamerad jne) mis peale 6t kuud üles ütles kuna suvel vähese soojusega töötunkede rinnataskus niiskust sai ja oligi kööga.
2 nokia mingi xpress midaiganes mp3 telefon (3500 vist maksis) lihtsalt ütles üles,display läks lolliks....3 kuud
loobusin sellest
kaks viimast telefoni kõige odavamad nokiad olnud ja väga hästi vastu pidanud kui ise neid ära ei kaota :)
kui sa oled pillamisaldis inimene, siis võta põrutuskindel. ehitustolm on ka muidugi teema. mul läks niisukusega mingisugune kiip e50`l, andis parandada 500 eest. siiani alles. veits katki samas, sest viskasin vastu seina puruks selle, aga töötab veel. kui on võimalik, siis see on üks mudel mida võtta
delic: kui sa oled pillamisaldis inimene, siis võta põrutuskindel. ehitustolm on ka muidugi teema. mul läks niisukusega mingisugune kiip e50`l, andis parandada 500 eest. siiani alles. veits katki samas, sest viskasin vastu seina puruks selle, aga töötab veel. kui on võimalik, siis see on üks mudel mida võtta
sony ericul läks samamoodi mingi kiip vms niiskusega aga parandamine oleks läinud pmst sama kalliks kui telefon ise :S,jätsin sinnapaika
Sony Ericsson W810i - see telefon on siitaks kaua vastu pidanud (enam küll ise ei kasuta aga teise inimese kasutuses igapäevaselt).
Olen mälleris peaga rannas kivide vahele ära kaotanud, kus ta oli ca 2 päeva ja tagasiminnes leidsin veel üles. Aku vastupidavus on supperlux ja no sai vett ja igast saasta aga no problemos.
Pilte teeb oma 2mpix kaameraga ca 5x paremad kui mu praegune Nokia E66 3,2mpx.
tra sõber kaotas xannis peaga mu telefoni kuskile piritale ära,nüüd saan homme sõbrannalt uue ja ostan oma 2 karpi xanne välja :D eks näis kaua see vastu peab
kuidas soovimatust msni kontaktist lahti saada? ära kustutand ja ära blokkind aga ikka mingi lambi aadress loobib mingit iba mulle ette, suht zajebaali juba.
feikimise teemal põhinev hobune, st, sinu msn näitab, et sellelt adrelt tuleb mingeid linke, tglt ei tule sealt midagi, enda masinas ussid hoopis.
endal kunagi jamas samamoodi kogu aeg, käisin igast asjadega üle, ikka viskas linke edasi.
tuli välja, mingi rootkit elas kuskil sees nähtamatult.
viiruse - ja spämitõrjed ei suuda tõenäoliselt rootkittidega tegeleda, selleks olemas netis eraldi proged
morphact: mul hiir teeb megakiiresti klõpse järjest?
puhastasin ära seest, arvasin, et äkki mingi sodi vahel ja sellepräast tundlik..
aga ikka.. teeb ühe vasaku-klõpsu asemel kaks-kolm.