::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Eastsider
09/05/2008 06:09

Väärt proovimist igal juhul :)
Edit/Delete Message Reply w/Quote
teadkyllkes
09/05/2008 06:13

seda küll a see protsess on omajagu nussi ka, parem oleks kui saaks veits suurema koguse siis kohe korraga ekstraktitud
Side Note
12/05/2008 07:20

väga mõnus sait ja pildid jah ,venemaa oh suur ja lai :)
unkind
12/05/2008 09:18

art lebedevi studio produktsioon vist, mingi suht hull graafika äss on see mees, vms.
fooptool
15/05/2008 10:14

leidsin oma noorema venna arvutist mingi naljaka asja...

##hidden##_progressive_mix

mingi ullem kütte drumm...mina seda küll teind ple
uvitav kas see on mingi naljakas hallukas
vms?

=D
Side Note
15/05/2008 11:29

psaihedjeelik indeed
Taurus
15/05/2008 19:51

mismõttes sina ei ole teinud:D
Side Note
16/05/2008 08:55

:D
she was confhjuuused !
raaait
Eastsider
20/05/2008 11:38

Alex Grey Hofmann ja maailma kõige valemad kohad trippimiseks.

Reede, otsustasime, et sõidame Türile krossile. Tegime plaanid valmis, hakkasime õlut libistama ning umbes kella 6 ajal asusime teele, läksime tartust läbi ning võtsin sõbra käest margi. Mõtlesin korraks, kas söön või mitte, kuna seltskond ja koht olid selleks liiga valed. Pohui, mis seal ikka, viskasin alla. Umbes 40 minuti pärast hakkas mingi räme kuumalaine, nagu oleks 110 kraadises saunas, varsti see möödus ning esimesed efektid hakkasid peale. Iseloomulikud värvid loomulikult, samuti hakkasid päris kõvad moonutused visuaalses pildis tulema. Samal ajal hakkasid need sõbrad suht tüütuks muutuma oma tähtsusetu möla ja pideva küsimisega, et kuidas litib. Kõik näod paistsid ka mingi punnis silmadega ja üldises mõttes inetud

Kuna ühel sõbral oli Järva jaanis mingi eit, siis läksime sinna. Kõigepealt kuhugi burxiputkasse, mille ees oli umbes 8 autot ja väga palju joogiseid inimesi. Osat tahtsid seal omavahel kaklema minna, siis mingi neiu, kes oli ülijoobes, kukkus asfaltile pikaline ja muud säärased idiootsused. Mulle happe all tundub alati, et enamik inimesi pingutavad väga, et keegi ollla, samas olid nad nii koomilised - mingi lambi külakoha lambiossid 200 kroonise cartini kampsuni ning turukingadegan, näed nagu inimesi läbi, kes on kes. Karmid näod peas kõigil. Siis vaatasin neid inimesi, kellega tulnud olin ja nad olid ausalt öeldes samasugused, eesti diskot kuulavad lambikad, kes ei suuda muust mõnu tunda kui alkoholist ja pasast muusikast.

Baar, õlle 31. Baarmaniks umbes 80 aastane papi, kes meenutas kangesti mingit vahakuju. Seest oli nagu puukuur. Tekkis kohe peas palju küsimusi, et mida vittu inimsed leiavad selles, mingi sitt vaikne muusika taustaks veel. Kas selle pärast sõitsimegi 250km maha, et mingis mõttetus peldikus passida? Ütlesin, et fuck this shit, ja läksin auto peale. Võtsin kotist kõrvaklapid, tegin endale tekkide ja patjade sisse pesa ning hakkasin buriali kuulama suletud silmadega. See värvide mäng ja hullus, mis siis hakkas on kirjeldamatu. Muusika muutus nähtavaks, ülivõimsaks, muusikat oli võimalik tunda. Vahepeal lõi lihtsalt mingeid kujundeid tuhandeteks väiksemateks killukesteks, nagu ilutulestik.

Keegi avas autoukse. Ülilamp. Sõideti mingi tüübi karke tooma kuskilt, mis oli ka omakorda tüütus. Tundus et auto võtab kurve ülikiiresti, samal ajal inimesed tüütasid mind oma küsimisega. "Noh kuidas litib", "mu arust ei liti sul üldse", "kosmos vä" jne. Majad olid kaardus, värvid happele iseloomulikud.

Suutsin rahva meelitada tagasi türile sõitma. Lendasimegi kohale, kõik jäid muidugi magama välja arvatud mina ja autojuht mis tähendas seda et ma pidin öösel kell 3 hakkama telki üles panema happes peaga. Ma vahepeal unustasin päris mitu korda ära, mis ma üldse teen, kuid lõpuks sain ikkagi hakkama. Linnud laulsid, õhk oli värske ning pilvedes oli üks ava, kust paistis väga kaunist päikesetõusu / loojangut, või lihtsalt hommikulvalgust. Viskasin pikali ning kuulasin looduse helisid, kuni uinusin.

Ei tundunud nii tugevad kui rolling stones, kuid mine tea, võibolla oli kogu asi selles setis ja settingus. Potentsiaali on. Suht palju sõitsime autoga, ning siis erilisi visuaale justkui polnudki, ei saanud end väga vabalt ka tunda.

Millalgi, kui sõber hapet hakkab kammima, siis vast teeks normaalse koguse LSAd, mitmekesi on ikka huvitavam ja lõbusam trippida :P
Taurus
20/05/2008 12:05

tuttav tunne
muidugi vale seltskond ja valed kohad ja autosõidud + mittevaba olek
kain
20/05/2008 12:27

tra rannailm v6iks tulla ruttu, paber p6letab taskusse auku
jyrta
20/05/2008 12:31

pole pruukind nii kanget kraami
fungus
20/05/2008 13:15

Eastsider:
Alex Grey Hofmann ja maailma kõige valemad kohad trippimiseks.

Mulle happe all tundub alati, et enamik inimesi pingutavad väga, et keegi ollla, samas olid nad nii koomilised - mingi lambi külakoha lambiossid 200 kroonise cartini kampsuni ning turukingadegan, näed nagu inimesi läbi, kes on kes.

Kusjuures mul on viidis peaga selline teema alati, et nagu näeks inimesi läbi. :D
ELECTRICO
20/05/2008 13:35

Sa oled kõva psüühikaga poiss, Eastsider, kui sellist asja suudad taluda. Ma oleks vist hulluks läinud ja happemõrvad oleks jälle kinnitust saanud. Ma oleks vaaginud, kas teha ots peale tervele külale või endale. Tra jube on mingi burxiputkas passida ju, mul isegi popsus peaga keerab selline asi nii ära, et jooksen koju. Ainuke võimalus on ka ise ennast debiilikuks juua, et sellises olukorras hakkama saada minu arust.
Conflict
20/05/2008 13:41

joogisena oleks klindlasti mõni eriti adekvaatne lahendus leidunud sellele situatsioonile
ELECTRICO
20/05/2008 13:44

Seda ma ei väidagi, et oleks, aga vaimselt oleks kergem olnud ikka.
Eastsider
20/05/2008 13:55

Täpselt, alkohol tuimestab meeled ära, ning asjad ei häiri nii palju.

Õnneks selle happega on nii, et kui halvad asjad on veel halvemad, kui tavaliselt, siis ka head asjad on paremad kui muidu. Ei tulnud isegi sellist mõtet, et tahaks, et tripp ära lõppeks, oli suht sitt küll seal passida, kuid teadsin, et kui sealt lahkun, siis läheb paremaks ning läkski. Aga seda õppisin, et kui ikka tead, et üsna mõttetu koht ning õhtu on, siis hape ei tee seda paremaks, vaid pigem laseb sul veel detailsemalt aru saada, miks end sellistes kohtades eriti hästi ei tunne ning endas nende inimestega sarnaseid jooni ei märka ega soovigi märgata.
Matt P
20/05/2008 14:11

Eastsider:
Täpselt, alkohol tuimestab meeled ära, ning asjad ei häiri nii palju.

Õnneks selle happega on nii, et kui halvad asjad on veel halvemad, kui tavaliselt, siis ka head asjad on paremad kui muidu. Ei tulnud isegi sellist mõtet, et tahaks, et tripp ära lõppeks, oli suht sitt küll seal passida, kuid teadsin, et kui sealt lahkun, siis läheb paremaks ning läkski. Aga seda õppisin, et kui ikka tead, et üsna mõttetu koht ning õhtu on, siis hape ei tee seda paremaks, vaid pigem laseb sul veel detailsemalt aru saada, miks end sellistes kohtades eriti hästi ei tunne ning endas nende inimestega sarnaseid jooni ei märka ega soovigi märgata.

Alko tuimestab jah normilt, me proovisime kivi abil rongilt maha hüpata...tulemuseks olid poole tunnised naeruhood, mis lõpuks värdjalikult ahistavaks muutusid :P
teadkyllkes
20/05/2008 14:28

kivi abil happerongilt maha hüpata? mitte just kõige säravam idee, umbes sama mis bensiiniga tulekahju kustutama minna

alkohol ja muud rahustid vast jah kõige rohkem abx sellises olukorras, aga muidu jah parem on üldse sellises settingus trippimist vältida, päris raudsed närvid sul eastsider, jutu järgi päris hästi pidasid vastu, ma oleks küll suht hulluks läinud sellises olukorras :D
Taurus
20/05/2008 14:46

ELECTRICO:
Ma oleks vaaginud, kas teha ots peale tervele külale või endale. Tra jube on mingi burxiputkas passida ju, mul isegi popsus peaga keerab selline asi nii ära, et jooksen koju. Ainuke võimalus on ka ise ennast debiilikuks juua, et sellises olukorras hakkama saada minu arust.

Üsna ohtlik happetrip, tõenäoliselt oleks piisanud linnu pähesittumisest, et sa oleksidki selle ette võtnud:|
Eastsider
20/05/2008 15:23

Hehee, see polnud mitte murdosagi nii hull, kui see, kui rollingute all olin jumala väsinud ja siis mingi kella 3st öösel kuni 7ni hommikul olid mustrid silmade ees nii avatud kui kinniste silmadega, ning peas kordusid mingi 5 sõna, üksteise järgi. Ühtki mõtet polnud, ainult 5 sõna loopis. See oli päris karm mindfuck.
teadkyllkes
20/05/2008 16:56

jep mul on ka selliseid trippe olnud et mingi mõte või lause jääb loopima, karm mindfuck indeed
teadkyllkes
21/05/2008 18:29

trippy :)
Side Note
21/05/2008 20:43

väike kunstirubriik veel vahele siis :P
Taurus
21/05/2008 20:44

kõiksus :)=
Side Note
21/05/2008 20:49

jeroen-van-valkenburg
Side Note
21/05/2008 20:53

Satoshi Sakamoto
Side Note
21/05/2008 20:54

Satoshi Sakamoto2
Side Note
21/05/2008 20:56

Satoshi Sakamoto3
Side Note
21/05/2008 20:57

steven bowerman
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... Last »