ei palju õnne jah ...ma ei tea kuuldes kui paljud sõprade sõbrad on endale sirgelt otsa leidnud x olekutes roolis istudes ,siis pole seda üldse nii fann lugeda ,kui sul võis olla seda siia kirjutada...
*ja test-drive tunde võid teha näit. kuskil hüljatud lennuvälja radadel ,mitte toimivas liikluses ,kus niigi üks saabas sõidab teise järgi
Debiilsus üldse rooli istuda selles olekus. Üldse noored kasutavad narkootikume minu arust väga vääralt ära. Asja, mis on mõeldud selleks, et kuskil peol ennastunustavalt tantsida ja selle läbi lõõgastuda, kasutatakse ära selleks, et autot juhtida. No mida veel.
minumeelest on liiga suur hulk neid kõlakaid, et hea sõita igast erinevate laksude all ja et midagi pole juhtund jms...ühesõnaga rohkem on neid jutte, et midagi ei juhtund kui neid, et midagi juhtus vms :D:D
ja mis siis rääkida kui sellises olekus kellegi alla ajad või sõidad puusse nii , et keegi kaassõitjatest viga saab ?
inimesed sõidavad ennast surnuks ka kaine peaga , pole mõtet siin rääkida , et vähese promilli või väikse laksu all saab hakkama küll.
mul oli käsi lambist terve eelmise nädala eriti kahtlane, ei saanud liigutada üldse korralikult ja valutas kuidagi valelt
mul sõbra ema kes on arst, arvas et mul on mingi närvipõletik käes ja käskis kähku arsti juurde minna
pidingi nüüd esmaspäeval arstile minema, aga reedel tegin mõned veerevad ja niipea
kui nad tööle hakkasid poleks nagu midagi viga olnudgi ja pole siiamaani :)
Kuradi kahtlane olek on olnud pikemat aega:D Pole enam päris mitu-mitu kuud veerenud, aga igal pool näen, et jupid liiklevad..Kord on tuttavatel taskus, siis keegi helistab, et äkki saaksin sebida kuskilt..vastik on olla:D eile pakuti jälle tasuta, et sebi mulle 30 tükki, saad 5 endale...peaaegu oleks diili ära teinud, aga ikkagi ei tahtnud kõike koledat ära rikkuda..ootan parem suve, saab seenele minna
teadkyllkes: lõpus läheb päris spetsiks see video, ülejäänu veits liiga aeglane et reaalne tripp olla, teemad vahelduvad ikka retsi kiirusega seene all
oleneb `vaibist ,mis õhkkonda juhib ,mul on väga slow-motion -peaaegu liikumatu ilmaruum ka ümber olnud
pigem jah ikka aeglane aeglane ujumine
liikumatut ilmaruumi või nagu tervet liikumatut üldpilti olen kogenud muhu saarel, kui ma metsaääres kenasti kännu peal kuskil tund aega ka ise koos pildiga täiesti liikumatult istusin:P