noooooo eestis ju ei viici end iga suva jors talendiks pidada :) krt see saade on ikka total lamp.
viskad sõbraga laval 2undiratast ja lööd paarilisele plaksu .... krdi täiem6istuse juures inimene ikka ei roni sinna sellise etteastega!
Kapuuts: käib ka taustaks see siin ja noo saade saateks aga see kristiina heinmets ajab küll naerma
sellist "beib-blondiini annab otsida"...kott loll ikka
Mäletan, kuidas ta mulle tatina tantsutrenni andis, siis selles eas meil poistega ila tilkus küll kõigil ja rämedad blondiini naljad käisid ta kulul.
ELECTRICO: Mäletan, kuidas ta mulle tatina tantsutrenni andis, siis selles eas meil poistega ila tilkus küll kõigil ja rämedad blondiini naljad käisid ta kulul.
Salme Kultuuripalees käisin jah mingi aeg, eluaastad 10-12 vist või midagi sellist, eriti ei mäleta seda aega, mingi kaks vanemat õpetajat olid, mingi mutt Tamaara vist ja üks vanem härra ja siis kaks noort, kellest üks Heinmets.
ELECTRICO: Salme Kultuuripalees käisin jah mingi aeg, eluaastad 10-12 vist või midagi sellist, eriti ei mäleta seda aega, mingi kaks vanemat õpetajat olid, mingi mutt Tamaara vist ja üks vanem härra ja siis kaks noort, kellest üks Heinmets.
HHAHA:D
ma ka:D krt... kahju et me tantsupartnerid polnud:D täpselt enne seda käisin veel kui see Heinmets missiks sai. Tamara oli jah hull mutt:D