::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > jokes..:)))
Pages (291): « First ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 219 220 221 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
DeeJott
29/10/2009 14:01

http://forum.breakbeat.co.uk/tm.aspx?m=1971700605

D:
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Apotecha
29/10/2009 14:09

Räige:D:D:D:D
unkind
29/10/2009 14:41

haahahaa, like wtf? see on juba tase omaette.
kristjan
29/10/2009 14:52

woUUU.. mr.mistabishi is a phoney
Mierda
29/10/2009 14:57

nei ole võimalik. täis lohh ikka. peta, aga jumala eest ära jää vahele. nimi mustatud ka :P
delic
29/10/2009 15:07

sellega meenub future prophecies, kes mängisid ka plaadi pealt mussi ja imiteerisid miximist
Mierda
29/10/2009 15:08

delic:
sellega meenub future prophecies, kes mängisid ka plaadi pealt mussi ja imiteerisid miximist

for real? jõhkrad live-i vennad minumeelest just :o
delic
29/10/2009 15:12

Apotecha:
naiss(Y) ma loodan et ta haiget sai:D

esiteks oleks õige öelda "ma loodan, et ta sai haiget"
teiseks, sa ei tea seda inimest isiklikult. eeldades, et ta on ment, siis võiks kohe haiget saada? äkki, lihtsalt äkki on võimalik, et tegemist on normaalse inimesega, kellel on ühtlasi vaja naine ja 2 last toita, aga nüüd, kus inimene on teenistusülessandeid täites viga saanud, ei suuda seda. ning vbl on need vigastused jäädavad.

töll
delic
29/10/2009 15:13

Mierda:
for real? jõhkrad live-i vennad minumeelest just :o

jees, see oli mingi paari aasta tagune keiss, kus nad mingil "livel" haledalt vahele jäid. doa`s oli mitme leheküljeline topic selle kohta. pärast tüübid tunnistasid ise ka seda ja vabandasid.
ELECTRICO
29/10/2009 15:18

Terve inimene ei lähe mendiks. Sündinud värdjas.
kristjan
29/10/2009 15:29

haha
Catastroфиck
29/10/2009 15:32

seega sinu elufilosoofia järgi unt poleks politseid üldse siis vaja ma saan aru. et kuidas sa siis ühiskonda ette kujutad, politsei kaotame ära (asenda omakohtuga?) ja kõik muu jääb samaks?
Catastroфиck
29/10/2009 15:46

see draama draamaks aga mistabishi andis ise ka eriti hea vastuliti tüüpidele mis tegelikult on so true.

i can beat match just fine. i just don't see the excessive merit in it that people like you obviously give to it. i've played vinyl only sets where i've had to beat match things. largely because i've been forced to. i've also played sets with nothing more than a single cd and spent the whole hour on the phone. on both occasions i played the records i make and they have the desired effect on those that dance to them. i might piss off the mouth breathing gawpers at the front who desperately want to be doing what i'm doing but i've never been that kind of person, and would never make a record for that kind of person.
these days i compromise by playing cd's and older records on vinyl. i'm not best pleased about having to conform to some pre-arranged expectation of some one like you. i just like making music for ravers. that's what has always got me off.
you should probably ask yourself why being able to beat match the same record over and over again means so much to you. do you want to be a drum and bass dj? did you buy into the dream that if you practice long enough you'll be flown around the world to play your record collection for people? i guess it might be possible...
ELECTRICO
29/10/2009 15:52

Catastroфиck:
seega sinu elufilosoofia järgi unt poleks politseid üldse siis vaja ma saan aru. et kuidas sa siis ühiskonda ette kujutad, politsei kaotame ära (asenda omakohtuga?) ja kõik muu jääb samaks?

Ühiskonnale on politseid vaja. Minule pole mente vaja, seega kärvaku neid ükskõik kui palju.
ELECTRICO
29/10/2009 15:54

Pealegi kes läheb Eestis mendiks?? Mingi kiiksuga värd, kes ei suuda leida oma kohta ühiskonnas ja kellel on vajadus nussida teiste inimeste ajusid, kasutades ära oma võimu. Mendid on koondunud, kuna nad üksi ei suuda siin hakkama saada ja siis oma organisatsioonilise kuuluvuse ja seaduse jõuga kasutavad teisi ära.
Catastroфиck
29/10/2009 16:05

kuna sa selles saad aru et ühiskonnale on politseid vaja, siis onju probleem sinus. seega loogiline samm oleks sul minna elama paika kus ühiskonna kultuuritase on selline et politseid kui sellist ei eksisteerigi.

ning üldse väga toredas lapselikult musvalges maailmas elad - kõik mendid on tõprad ning väärivad surma, rivitult.
ning jätkates, esiteks antud videos polnud ju tegu eesti mendiga ning teiseks, sinu saagasid lugedes on küll raske ette kujutada et politsei on sinule alusetult liiga teinud.
delic
29/10/2009 16:06

su suhtumine on piiritletud, kuna sa oled ainult patrullidega kokku puutunud. pean tõdema, et 90% neist on tõesti imbetsillid, aga on ka palju kõrgemal asuvaid kodanike, kes ei ole üldse sellised munnid nagu sa väidad.
ELECTRICO
29/10/2009 16:16

Catastroфиck:
kuna sa selles saad aru et ühiskonnale on politseid vaja, siis onju probleem sinus. seega loogiline samm oleks sul minna elama paika kus ühiskonna kultuuritase on selline et politseid kui sellist ei eksisteerigi.

ning üldse väga toredas lapselikult musvalges maailmas elad - kõik mendid on tõprad ning väärivad surma, rivitult.
ning jätkates, esiteks antud videos polnud ju tegu eesti mendiga ning teiseks, sinu saagasid lugedes on küll raske ette kujutada et politsei on sinule alusetult liiga teinud.

Ma ei ole väitnudki, et probleem ei ole minus. Seega shut the fuck up!
ELECTRICO
29/10/2009 16:17

delic:
su suhtumine on piiritletud, kuna sa oled ainult patrullidega kokku puutunud. pean tõdema, et 90% neist on tõesti imbetsillid, aga on ka palju kõrgemal asuvaid kodanike, kes ei ole üldse sellised munnid nagu sa väidad.

Sul on täiesti õigus, et kõrgemal pool seisvate ametivõimude hulgas on ka normaalseid ja mõistvaid inimesi, olen sellest teadlik. Ma räägingi mentidest - lihtrahval kõige lähemal seisvamatest ja neid aitama pidavatest patrullpolitseinikest, kellest 90% on suure emmiga MUNNID.
ELECTRICO
29/10/2009 16:25

90%-l nendest on mingi kompleks, et töötada teiste inimeste ajude nussijana, 10%-l neist on mingi väärkujutelm, et seaduses on jõud ja nad on mingid fucking rüütlid, Texas rangerid, chuck fuck norrised.
Andre
29/10/2009 17:08

Seadusekuulekal inimesel üldjuhul ei teki mentidega probleeme.

Mitte, et ma sõna sõnalt igat seadust kuulaks aga noo pean tunnistama, et politseid on vaja küll...

Mul nagu ei meenugi, et põhjuseta mingit probleemi oleks olnud...

OK, 1 kord sain mentidelt veits saabast näkku , mis polnud väga vajalik nende poolt. Aga see oli seepärast, et jooksin neil eest ära palve peale seisma jääda ja nad olid seal piirkonnas mitme patrulliga autovargaid otsimas. Mina aga olin alaealisena joobes peaga seinasid sodimas ja ei tahtnud väga nendega juttu ajama hakata tol õhtul...

Kuigi ka selles olen ma ise süüdi tegelt...

Aga Unt, mendi vajalikkusest saad aru siis, kui sul neist ükskord kasu on...
kristjan
29/10/2009 18:28

mis nali see veel on?siuke isu kuulsuse järgi v??

http://www.elu24.ee/?id=181238
Mierda
29/10/2009 18:37

http://www.youtube.com/watch?v=Ora35AzLxt0
repeat
morphact
30/10/2009 10:50

reaalne kiri.. tekitas skandaali.. lugege esimesi tähti ridade alguses.. ülevalt-alla.. :D

"Inglise keeles on 26 tähte ja nii võib seitsme tähe kombinaatsioone koostada 26 seitsmendas astmes. Sellise juhuse tõenäosus oleks seega 1/8031810176"
http://www.delfi.ee/news/paevauudis...588649&l=fplead
sistah
30/10/2009 15:28

:)

(vene foorumist)
Catastroфиck
30/10/2009 15:36

hahaa, njaa väga diibid dnbspetalistid kes ennastunustavalt steppavad stiilis "ou fakgh, ma ei suuda ise ka uskuda kui lahedalt ma oma jalgu liigutan"

keegi võiks youtube's mulliga kommentaarid lisada
kristjan
30/10/2009 15:41

:D nijaisss
DeeJott
30/10/2009 15:46

kuskohast seda mulli lisada saab?
Catastroфиck
30/10/2009 15:50

mulle saab lisada juhul kui sina oled ise selle video uploadinud või kui uploadija annab sulle õigused selleks. saada kutile pm ja ülte et ma tahan su videot mõnitada :D

edit: ilmselt reaalsem oleks ise see video downloadida (youtube downloader vms) ja siis uuesti ise uppida.

irw 0:08 tõstab see lilla särgiga tüüp käe üles "halt everybody and looken zi moine füße"
delic
30/10/2009 15:59

Catastroфиck:
hahaa, njaa väga diibid dnbspetalistid kes ennastunustavalt steppavad stiilis "ou fakgh, ma ei suuda ise ka uskuda kui lahedalt ma oma jalgu liigutan"

keegi võiks youtube's mulliga kommentaarid lisada

ükskõik, mis peol mingi kommis tüüp on, olgu ta siis venelane võ eestlane, tantsib ta millegi pärast nii. ma ei ole mõistatusest aru saanud veel. kusjuures nii sisenetatakse ruumi ka.

NB:
tantsusamme nad kunagi ei õpeta
   Post A Reply
Pages (291): « First ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 219 220 221 » ... Last »