Firefoxi suur mälukasutus on normaalne nähtus.
Firefox nimelt bronib kohe endale ette rohkem mälu.
Kuid lõppkokkuvõttes kasutab ta vähem mälu kui IE, mis alguses kasutab vähem ja hiljem rohkem...
Pole mingi ime ka see, kui firefox mitusada mega mälu endale lutsutab...
delic: jah, aga uuemate puhul peab seda igapäevaselt tegema
mul nodi versioon 4.0.467 ja mingi novembri lõpp otsisin uut kehtivat passwordi ja leidsin kuni aasta lõpuni kehtiva koodiga aga siis nädala eest hakkas juba teatama et niipalju päevi veel jäänud jne ja otsisin uue koodi sama meetodiga ja nüüd uus kehtiv kood 7nda veebruarini
ütlen kui isegi peaks korra kuus uut koodi niimoodi otsima siis see minut ,mis sellepeale kulub ei tohiks nagu ära tappa
Tere venekeele oskajad või selle leheküljega kursis olijad.
Saidiks siis Torrents.ru
Seal on mingi seedimis/leechimis kord ja muidugi mina venekeelt ei oska ning hakkasin kohe mõnuga tõmbama kustutades kõik torrentid ära peale tõmbamist.
Niipalju sain google translatoriga aru et, see download / upload vahe peab vähemalt 0.3 olema või midagi taolist.
niisiiis ma suutsin selle 0 peale viia ennem kui teada sain et peab seedima ka :P
Igatahes siin on mingi õpetus, millest ma aru muidugi ei saa... http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=206975#stat
Ma ei saa nüüd siis seedida, sest ei saa ka tõmmata midagi.
õõm, kui keegi viitsib korra midagi uurida siis võib mulle veits infi jagada.
vaata ati softi pealt mis videokaardi temperatuur on
kui see kipub 100 C kanti ronima, siis seda on selgelt palju ja jahutus ei toimi
ati kaardid kipuvad kaunis kuumaks, aga 100 on selgelt liig
ja värsketest driaveritest on ka teinekord kasu..
Kindlasti jälgi temperatuuri, see võib olla põhjus miks VPU reseti teeb ja mille peale mäng kokku jookseb.
ATI-l on control centeris selline asi nagu "auto recovery" mis videokaardile ise reseti teeb, et arvuti täitsa kinni ei jookseks. Üldjuhul see isegi aitab täieliku kokkujooksu vastu. Kui aga mäng ei oska resettiva kaardiga midagi ette võtta, siis võib igast vigasid lennata.
Ma arvan, et mängu+driverite bugiga on tegu, ATI compatible mäng ei tohiks lolliks minna.
Kui videomälu on segi, siis hakkab pildi peale kaste joonistama igasuguseid, niiet selle võib vast välistada.
Niiet:
1)Temperatuur.
2)Driverid.
3)Kas mäng on crackitud? Crackitud asjad võivad ka mälus vigast panna...
räägi mulle - miks uuel arvutil ati2mtag vms error tuleb siin koguaeg?
mingi 2-5-10 minutit saab midagi graafikat nõudvalt programmi-siseselt teha.. näiteks mängud või filmid fullscreenis. siis viskab pildi sassi ja tuleb infite loop jne. mingi videokaardi viga
lahti ei saa ise võtta - garantiikleeps peal.. et kui raudvara viga.
aga kas saab op-süsteemis ka kuidagi vea parandada?
kõik draiverid updatetud jne. kui enable overdrive testi vms.. et paneks paika ventilatsiooni, siis kiilub ka vahel kinni.
mul oli sarnane probleem kunagi,pildi tõmbas peale paari minutilist mängimist vms kinni ja restart abiks,niisama võisid desktopil möllata siis ei juhtunud midagi
viga:videokaardi jahutus ei töötanud