| Author |
| Thread |
|
 |
|
Qlimaxhardstyle
27/04/2007 23:14
|
eQ:
seda küll jah.. küll nad kõik loodetavasti minema viiakse siit.. pikaks ajaks.
millegipärast ma ei usu seda...niipalju kui ma eesti politsei tegemisi olen jälginud nussitakse enamasti ohvreid sest kurjategijatest ei käi jõud yle.
http://www.postimees.ee/280407/esil...linn/257623.php
|

|
o-ver
27/04/2007 23:23
|
Daha:
a mne nadoelo, 4to nad domom letaet vertolet, kto vinovat? :D
hahaa, mul sama sitt, aknad värisevad :O
vsjo, uletel..spatj kiiresti :D
|

|
unkind
28/04/2007 00:55
|
tulin just töölt ja preagu on täiesti rahulik kesklinnas, ainult mingid üksikud lakku täis persoonid veel kakerdasid ringi aga jah vanalinn on üks suur klaasikillu hunnik. :S
nõme nõme nõme
|

|
Kapuuts
28/04/2007 06:45
|
ainuke asi mida need sibulad saavutavad on veel rohkem eestlaste poolt viha
muud telekast nende poolt ei kuule kui eestlased on fasistid,ansip on munn jne
saage üle rsk
katsuge ennast kodus veidike
|

|
Taurus
28/04/2007 07:46
|
nüüd on juba ka see etapp, kui asi muutub farsiks, lasteaed karjub segases keeltepudrus kokkuaetud sõnadega (vist unustasid, et nad pole koolis) fraase ja sõnu, millest nad midagi ei tea. (ala CCCP 4 Ever plakatid- pole küll aimugi, mis see cccp siia üldse puutub)
näha oli ka alla 10 aastaseid tattnokke, kellel veel häält karjumiseks eriti polnud
Zoopark 2
ei tea, millal küll mõistusekene jõuaks nii kaugele, et hakkaks lõhkuma linna, kus ise elan
vist mingi voodoo magic temaatika
|

|
delic
28/04/2007 08:11
|
eQ:
jah. sõjaväe kaasamine oleks liiga totter.
ei ole, lisajõude on vaja. ma ei mõtle, et peaks tankid tänavatele tooma, aga sõduritele abipolitsei staatuse andma ja nad tänavatele saatma
|

|
kristjan
28/04/2007 08:26
|
Jälginud mölemad päevad sündmusi,ei suuda uskuda,et need värdjad JA VARGAD,kommunistid on muutunud vääägagi silmakirjalikeks.Enam polnd järgi midagi sellest tähtsast aljoosha kaitsmisest ja nede poolearulistest väitlustest.Kes nüüd fassist on? Ja väga odavad loomad on need kes kasutasid mässu ära,et teiste inimeste ärisid röövida.Sellistele tuleks 5-10aastat anda koheselt murrus.
Nad teevad häbi nendele Vähestele venelastele kes on teistsugused kui me viimasel ajal oleme tv vahendusel näinud.
Mida vittu karjuvad 14-16aastased vene tatttnokad toompeal,et meie riik on fassismi täis-kui samal ajal nende kallid kaasmaalalsed"vabastajad" "öine patrull" peksavad ja laamendavad kuskil kesklinna kauplustes,taskud kröpse ja nätsu täis.
Tyra neil sväärakatel vedas,et kaisteliitu/sõjaväge tänavatele ei lastud.Tean,et siis oleks nii mõnigi vene urood leidnud oma lõpu läbi sõdurikuuuli või kumminuia.
Ja väärakad teisel pool piiri(vene föderatsioon) ei sa aru,et nende rahvas siin midagi yldse valesti teeks.
TRa ma olin faking nii närvis kui telekast venelaste kommentaare näidati.
Neile ei ole ikkagi selgeks tehtud kogu pointi----VÕTKE SEE KRDI ALJOONA/aljoosha whtever JA ISTUTAGE SEE ENDALE MOSKVAS TAHA AEDA,LAKKUGE JA TANTSIGE SEAL SELLE YMBER!
keerake oma samovaarid lahti ja kujutage ette,et olete normaalsed!!!
krdi odavad koerad!!!!
.... ..tõesti oleks soovinud,et kõigil äride omanikel oleks relvaluba olnd,oleks vähe tasavägisem olnd!!!!
|

|
Варенье
28/04/2007 09:18
|
Kapuuts:
mina olema venelane,ansip kõiges süüdi olema
situ pikhku ahvvv rsk
krt kui eviani vett või bossi teksasi ei jaksa osta siis kebi kuskile mujale moskva kaldasse
tra jaa teine asi venelaste poolet:"mul on häbi sellises riigis elada".
nooooo fack tra sa elad siis siin siin?????
kao oma moskvasse ja häppy holidays in your next year
Eii aleee olen sundinud siin,mis moskvasse?????? !!!!
|

|
Варенье
28/04/2007 09:23
|
kurat ,ma ei saa aru miks kqik estlased on nii ****.... Elame teie all juba 15 aastad...ja mis? teil on vahe. Lqhneb nagu nazzistid olete kqik.
Mq ei nainud kuskil maailmas asja nagu meil riigis..et kui kuradi lihtsalt raagid teisel keeles ja sind NENAVIDJAT
kurat ma ei saa aru mis toimub FU EVERYBODY J A OBIDELSA
|

|
Варенье
28/04/2007 09:25
|
Kas mqtlesite et keegi spetsialselt seda teeb? Kas mqtlete mis tuleb in future?
|

|
DeeJott
28/04/2007 09:28
|
ma ei saa aru, miks need 15+ mudilased, kes pole absull ajalooga kursis, seal keksivad
|

|
Варенье
28/04/2007 09:31
|
DeeJott:
ma ei saa aru, miks need 15+ mudilased, kes pole absull ajalooga kursis, seal keksivad
Jah! Mina ka ei saa aru miks kqik raakivad et venelased destroying linna,aga linnas on 50/50 est/rus
|

|
Варенье
28/04/2007 09:34
|
Ha,on veel uks asi. Miks te ei raagi et taani on okupant?,saksamaa on okupant? Nagu ma maletan oli kuskilt 3 vqi 4 okupatsiooni eestis...aga seda keegi ei maleta,ainult venelased on pidarasid teie silmadel... ei saa aru seda
|

|
Варенье
28/04/2007 09:39
|
По честному - я с вас охуеваю.
|

|
farmakoloog
28/04/2007 09:44
|
::Прозрачное Варенье:::
Ha,on veel uks asi. Miks te ei raagi et taani on okupant?,saksamaa on okupant? Nagu ma maletan oli kuskilt 3 vqi 4 okupatsiooni eestis...aga seda keegi ei maleta,ainult venelased on pidarasid teie silmadel... ei saa aru seda
taanlased, rootslased või sakslased ei püstitanud siia yhtegi "vabastaja" kuju, neid on siin minimaalselt ja nad ei nimeta kunagist okupatsiooni mõne teise nimega.
|

|
Варенье
28/04/2007 09:48
|
farmakoloog:
taanlased, rootslased või sakslased ei püstitanud siia yhtegi "vabastaja" kuju, neid on siin minimaalselt ja nad ei nimeta kunagist okupatsiooni mõne teise nimega.
Kurat miks te ei saa aru et vene okupatsioon ja vabastamine gitlerist on kaks different asjad????
|

|
farmakoloog
28/04/2007 09:55
|
väga raske on aru saada sellest tõesti. sõjas rindejoon ikka liigub siia-sinna ja paar aastat saksa okupatsiooni ei jätnud nii sügavat mälestust kui 50 aastat vene oma.
ei saa aru mis fashismi jura te ajate, ausalt
|

|
Варенье
|
I spaek english,cuz i cant say that in estonian.
Did you think that when was a liberation from nazzists there was DIED many people for estonia,there died many estonian peoples,pure estonians INCLUDED. And that monumet was builded for their memories two. Did you seen somwhere written on that "FOR THE MEMORIES OF OCCUPATION"??????!!!!!
Russian occupation is bad, even russans think so... But when you are born here and already are ENEMIE... As result you can see at the streets.
AM I WRONG?????
|

|
jyrta
|
mine nuta venemaal oma elevandipisaraid ja jäta korralikud inimesed mängust välja,kes ei käi linna peal lõhkumas nahhhuijaa
|

|
eQ
28/04/2007 09:56
|
taanlased, rootslased ja sakslased läksid kõik pärast minema.. siia jäi väga väike osa.. need riigid ei toonud siia sadades tuhandetes võõraid elama.
|

|
lzy
28/04/2007 09:57
|
no aga tee selgeks, miks oli pärast Vabastamist vaja tappa meie tolleagene persident ja kõik valitsuse pead siit vähemalt ära saata + muud inimesed....
ja mis vaenlasest te räägite koguaeg? kas kõik meie tundume su jaoks vaenlased? Pidudel vaatad, kah et, näe, jälle üks vaenlane?wtf
:D
ei ole vaenlased, usu mind, aga sa pead proovima vähemalt ka mõista nende vanemate inimeste tundeid, kes on väga palju sellist läbi elanud, mida, tundub, et sulle räägitud ei ole...
|

|
Варенье
28/04/2007 09:59
|
jyrta:
mine nuta venemaal oma elevandipisaraid ja jäta korralikud inimesed mängust välja,kes ei käi linna peal lõhkumas nahhhuijaa
Ei korralik inimene,mulle ka ei meeldib mis toimub linnas. Aga mis sa ootasid?? Pane end nende vastu,ja mqtle korralikult.. urod
|

|
eQ
28/04/2007 10:00
|
http://eku.sideeffect.ee/jubinad/Vanja%20is%20back.mp3
urod
|

|
jyrta
28/04/2007 10:01
|
mine hari ennast,harimatu kommunist
|

|
Варенье
28/04/2007 10:01
|
lzy:
no aga tee selgeks, miks oli pärast Vabastamist vaja tappa meie tolleagene persident ja kõik valitsuse pead siit vähemalt ära saata + muud inimesed....
Hei,kas mqtlesit et kqik need asju tegi ka venelastega???? Miks te kqik mqtlete et kqik venelased on fuckin komunistid?!?!?
|

|
farmakoloog
28/04/2007 10:04
|
::Прозрачное Варенье:::
I spaek english,cuz i cant say that in estonian.
Did you think that when was a liberation from nazzists there was DIED many people for estonia,there died many estonian peoples,pure estonians INCLUDED. And that monumet was builded for their memories two. Did you seen somwhere written on that "FOR THE MEMORIES OF OCCUPATION"??????!!!!!
Russian occupation is bad, even russans think so... But when you are born here and already are ENEMIE... As result you can see at the streets.
AM I WRONG?????
i think the whole thing is silly anyway, i don't really give a fuck about the statue and some oldies drinking vodka at the site every now and then.... but i don't get the whole nazi thing... seems a bit absurd, it's amaizing how differently things can be seen.
anyway the monument and the remains won't be destroyed, they're just being relocated, chill out people. the soviets on the other hand destroyed a fuckin bunch of estonian monuments in the 40's
i have nothing agains russians and we could all live in peace BUT if they break stuff on the streets and shout RUSSIA RUSSIA.... well you can fuck off to dear russia if it's so nice over there
why not just chill out everyone
|

|
lzy
28/04/2007 10:08
|
jah, aga ära nüüd üldista kõiki jälle. keegi ei pea ju sind kommunistiks. kommunism iseensest oli ju üllas mõte, aga ei töötanud üldse...
samasmoodi võib ju küsida, et miks kõik venelased peavad eestlasi fašistideks.
?
ja üldsegi soovitus, siis on mingi 100lehekülge juba juttu sellest, loe vahelduseks läbi... pole mõtet hakata jälle sama rida ajama.
jõudu, edu ja RAHU!
|

|
Варенье
28/04/2007 10:09
|
farmakoloog:
i think the whole thing is silly anyway, i don't really give a fuck about the statue and some oldies drinking vodka at the site every now and then.... but i don't get the whole nazi thing... seems a bit absurd, it's amaizing how differently things can be seen.
anyway the monument and the remains won't be destroyed, they're just being relocated, chill out people. the soviets on the other hand destroyed a fuckin bunch of estonian monuments in the 40's
i have nothing agains russians and we could all live in peace BUT if they break stuff on the streets and shout RUSSIA RUSSIA.... well you can fuck off to dear russia if it's so nice over there
why not just chill out everyone
I am actually with your opinion. I cant understand many things that they did now. But anyway every of us must think about our positions,we are all born here,why we listen fakin politicans,why we cant live like normal peoples....ALL OF US ARE LIKE ANIMALS
|

|
Варенье
28/04/2007 10:13
|
lzy:
jah, aga ära nüüd üldista kõiki jälle. keegi ei pea ju sind kommunistiks. kommunism iseensest oli ju üllas mõte, aga ei töötanud üldse...
samasmoodi võib ju küsida, et miks kõik venelased peavad eestlasi fašistideks.
?
ja üldsegi soovitus, siis on mingi 100lehekülge juba juttu sellest, loe vahelduseks läbi... pole mõtet hakata jälle sama rida ajama.
jõudu, edu ja RAHU!
they call estonians nazzists because they seee how you hate them. You hate them simply because they are russians. Put self to their place,i think if you live in russia and ther will hapen things like in our country TOU WILL GO TO THE STREETS AND SAY "ESTONIA ESTONIA ESTONIA.
|

|
jyrta
28/04/2007 10:17
|
hahahha,mis kuradi vihkamisest sa räägid ma olen terve elu venelstega jalkat mänginud,väiksest peast peitust ja mingeid tuki tukisi ja nalja kui palju ,,,kõik on jumala ok,mis kuradi vihkamisest sa räägid ma ei saa aru ikkagi
|

|
|
|