Matt P: peep vaino meeskonna koolitusel...hm...päris cool
Võiks vähemalt mehe nime kirjutama õppida, kui nii kallil koolitusel käid.
Anyway, ise sain täna parima koolituseelamuse, mis kunagi olnud. Arvan, et see tegelane Vainule millegi poolest alla ei jää. Koolis oli siis esmaabi koolitus. Algus muidugi kõik arvasid, et tuleb mingi 8 tundi uinutavat ja mõttetut möla mingi vanamuti suust, aga EI! Asi oli kapitaalselt erinev. Mingi suurte silmadega, kiilakas, energiline mehike, kes nägi välja umbes 30-ne (mis oli võimatu, sest ta rääkis, et ta töötas 30 aastat tagasi kurtide koolis) mees pidas maha sellise kuradi loengu, et inimesed töötasid kogu aja kaasa ja kellegil igav ei hakanud. Tegemist oli väikestviisi geeniusega, kes töötas Rakvere kiirabis (hobi korras), koolitas kõiki Eesti esmaabiandjaid ja oli ka Kaitseliidu peastaabi meditsiiniohvitser. Tüübil oli kaks kõrgharidust ja omandas kolmandat. Plaanis on ka neljas.
Kõigepealt ta küsis, et kas teeme sellise sõbraliku loengu, kus räägime, kuidas elu päriselt on, või valime akadeemilise variandi. Meie võtsime muidugi selle esimese. Ma pole kunagi kuulnud, et inimene nii hästi oskaks oma kuulajaskonda motiveerida. Osad naised muidugi olid vahepeal päris valged näost, sest realistlikus ja pildid avariidest ja põlenud inimestest, mis ta näitas, olid üpris julmad. Täielik tänu tüübile ja ta oli suurt aplausi ja šokolaaditahvlit väärt.
Täna muidu prooviks rahulik olla, homme veel koolis vaja käia. Ja siis, siis tuleb hakata kogu nädala vältel suurendatud ajumahtu jälle esmaspäevasele tasemele viima ;)
Trendline koolitajad on ka eriti head nagu.
Klienditeeninduse vallas siis.
Vain pani mind ükskord proovile Pärnus Paradiisis, kui ma veel admin olin, läbisin tema testi edukalt :)
Praegu
delfiinis ja õhtulehes päris kõva hirmutamine käib merevee taseme kohta:D
rahvas kommib ja loodab kõigest väest, et uputama hakkaks
aga ei hakka:D
kristjan: ja siis need normaasemad hetked objektidel on kui objekti maskotid ehk siis kass kes eile ilmus meie objektile:
väike video kuidas kass koos kotletiga jooksupistab kui ma naelapüssi paugutan :D
Täna tuli meelde, et kunagi oli selline dnb esitaja nagu mingi dj rico võim idagi taolist, paar lugu olid niivõrd head, et saatsin talle isegi tänusõnad nende lugude eest.
aga jama on selles, et mitte kuskilt ei leia toda tyypi enam üles:S