korra just proovisin energyt .tuli jah rosoljet
aga majast rääkides et jah kui tuju tuleb siis ikka kuulan,enda valikus põhiliselt theo parrishi setid aga jah igasugune tech house jne läheb kah peale,vana töökohapeal sai ikka r2-st kuulatud
Taurus: Leto Svet siis esindabki Eestit sel aastal.
Ega jah, midagi muud ju valida polnudki.
ei...ilusaid laule minumeelest oli veel aga jh....las kreisiraadio paneb hullu seal eurovisioonil natuke...äki muutub see maailma igavam võistlus sis pisut põnevamax:D
Minu jaoks ei ole see Kreisiraadio värk enam ammu naljakas. Aga see, et ta eurovisioonile/pedevisioonile pääses, on vist tõesti rohkem positiivne kui negatiivne nähtus, kuna tundub Euroopale näkku irvitamisena.
ELECTRICO: Minu jaoks ei ole see Kreisiraadio värk enam ammu naljakas. Aga see, et ta eurovisioonile/pedevisioonile pääses, on vist tõesti rohkem positiivne kui negatiivne nähtus, kuna tundub Euroopale näkku irvitamisena.
see eurovisioon on niikuinii mõttetu võistlus nii et väga hea et siuke sama mõttetu lugu läheb..siis ei ole vähemalt kellegil pärast kobisemist ja irisemist kui halvasti v hästi lauldi
leto sveti eestikeelne tõlge (neile kes igorite keelt ei panimaju nagu nt mina)
Suve valgus
Kes ma olen?
Arve palun.
Mu kämpingus
sai gaas otsa.
mu gaas otsa
Kaks topelttükki
šokolaaditorti.
Rohelistest ubadest
on kõrini.
kõrini
Suve valgus,
see on suve valgus.
Suve valgus,
see on suve valgus.
Suve valgus...
Kartulid,
oad, sibul,
lobster-
mul on neist kõrini.
Suve valgus
see on suve valgus
Suve valgus,
see on suve valgus
Suve valgus...
Kartulid,
oad, sibul,
lobster-
mul on neist kõrini.
Sardellist on kõrini.
Mis nüüd?
Suvevalgused nüüd.
Mis nüüd?
Suvevalgused nüüd.
Suve valgus...
märkist väärib ka see imo, et loo taga on lisaks kreisiraadio krule ka glen pilvre ning priit pajusaar kes väänavadmuidu sellist saundi - http://www.myspace.com/cardinalsgregorian
ELECTRICO: Minu jaoks ei ole see Kreisiraadio värk enam ammu naljakas. Aga see, et ta eurovisioonile/pedevisioonile pääses, on vist tõesti rohkem positiivne kui negatiivne nähtus, kuna tundub Euroopale näkku irvitamisena.
nojees, Kreisiraadio on ka ainus põhjus, et ma üldse seda viiciks vaadata
einoh, tegemist on lihtsalt mingi uuspõllu huumorikooli stiilis ärapanemisega, ehk siis lameduse arvel lameda nalja tegemine, kuigi lõpptulemus on enivei lame
ega sellest välispoliitikas midagi ei muutu
või kas üldse kuskil midagi muutub
vaevalt, et berliinis mingi Heinz või Adolf sulle hüppama tuleb, et die Esten sind so blöd mit ihrem Leto Svet, et umbes peaks häbenema, aga kuidas saab häbeneda seda, millest on sügavalt pohui :P ja noh, ma pigem irvitan nende üle, kellele eurovisioon tõesti korda läheb. eesti eurovisioonil on a la nagu veerpalu suusavõistlustel, või ilves bushil külas. LOL
ps. kuigi euroopa liit minu meelest võiks kõigile osalejatele lamedustrahvi mingi direktiiviga kaela väänata ja saadud raha PÄRIS muusikutele laiali jagada.
no mis mõttes mille alusel? loomulikult tutvuste alusel. türgi annab saksale, aga horvaatia ei anna. endised jugo-maad annavad üksteisele. soome rootsile jne. :D
villem, miks häbi? kas selle pärast, et nad suutsid vast eurovisiooni ajaloo kõige nõmedama loo teha? tegid, siis tegid. ei peaks üldse kottima ju. eurovisioon on juba ammugist läbikukkunud üritus ja sellise loo sinna saatmine näitab seda veel enam. oleme nüüd ausad kui ütleme, et eestil pole üldse mõtet sinna lugu saata, sest see ei saa punkte. kui kuubalane ja padar seal käisid, siis oli vist mini ime vms, aga erand kinnitab reeglit, ksole. arvestades kogu selle ürituse mõttetust, oleks tõesti vbl olnud targem boikoteerida asja, aga eesti on ju hüüdja hääl kõrbes
delic: no mis mõttes mille alusel? loomulikult tutvuste alusel. türgi annab saksale, aga horvaatia ei anna. endised jugo-maad annavad üksteisele. soome rootsile jne. :D
villem, miks häbi? kas selle pärast, et nad suutsid vast eurovisiooni ajaloo kõige nõmedama loo teha? tegid, siis tegid. ei peaks üldse kottima ju. eurovisioon on juba ammugist läbikukkunud üritus ja sellise loo sinna saatmine näitab seda veel enam. oleme nüüd ausad kui ütleme, et eestil pole üldse mõtet sinna lugu saata, sest see ei saa punkte. kui kuubalane ja padar seal käisid, siis oli vist mini ime vms, aga erand kinnitab reeglit, ksole. arvestades kogu selle ürituse mõttetust, oleks tõesti vbl olnud targem boikoteerida asja, aga eesti on ju hüüdja hääl kõrbes
tahtsid öelda "saksa türgile" ikka :)
no pööblihääletus pööblihääletuseks, mind pigem huvitas, et mis on tänapäeva eurovisiooni nö general idea ideaalis
dr3xl: pps. kas keegi saab üldse aru, mis kuradi mõte eurovisioonil on? mida seal täpselt hinnatakse ja mille alusel?
parim laul? eurovisioonil?????
noo ma saan täielikult aru sellest, et lamedusvõistlust läheb meie riigist esinema lamedus. aga see ei vabanda seda, et kreisiraadio seda tegi... imo oleks nad võinud paaalju andekamalt asja lahendanud, või siis oleks nende asemel võinud olla mingi n-euro, kes on juba naturaalselt lame
Kas te siis pole kuulnud ja näinud, et vanast peast muutub inimene dementseks. Ka Kreisiraadio on minu arust juba üsna vana inimene ja tulemus on näha...