::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Tervise teema
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »    
Author
Thread    Post A Reply
jyrta
17/10/2007 10:24

mu dinosaurus sööks su yhe ampsuga ära
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Taurus
17/10/2007 10:38

morphact:
ja võta kass endale.
kass ravib ka igausugse pasa välja

kass ravib kassi nagu ma ei tea mida.
=))

jep, olen kuulnud :)
a ma ise olen 100% koerainimene, kui nii võib öelda:D
kassi karvade vastu on mul allergia:S
skyzer
17/10/2007 15:15

Taurus:
Kui sul on ikka maohaavad, vähk või HIV, katk või kes tea, mis veel, siis mõtle ennast kasvõi jumalaks, aga kärvad ikka.

IRW, loomulikult electrico, ega ma loll pole:D
Geneetilised haigused ja iseenda süül tekitatud probleemid jätaks välja üldse mängust ;)

minuarust kyll ei arva et sinu M6tlemine ravib inimest terveks, nagu sa mainisid et su M6tlemine aitab nende haiguste vastu mis pole surmavad... niikuinii ju varem v6i hiljem saad sa terveks, see s6ltub iga inimese organismist ja kuidas ta ennast ravib, kas s88b rohtusid v6i s88b tavalist toitu kust saab vitamiine ja aineid mis taastavad niikuinii organismi, ja see et sa M6tled sellepeale et terveks saada, sellega sa ainult kinnitad endale m6tteliselt kui su organism on juba terveks saanud. Oled ju 6ppinud bioloogiat et igal inimesel on valgelibled ja muud olendid mis v6itlevad haiguste vastu :)
Taurus
17/10/2007 15:17

muidugi, minu mõtlemine ei hakka never kedagi terveks tegema, ikka ainult iseennast.
võib küll öelda, et selle mõtlemisega (positiivse) ma lihtsalt kiirendan seda tervenemisprotsessi.

a ma ei oska seda ka muudmoodi väljendada, sest kunagi olid ikka nohud ja kurguvalud ja muud pisiasjad ikka mitmeid päevi.
nüüd aga 1 öö
lisaks sellele ei hakka enam külge need pisiasjad, ka siis, kui mu ümber kõik köhivad ja läkastavad ja nuuskavad.
skyzer
17/10/2007 15:20

Taurus:
(positiivse) ma lihtsalt kiirendan seda tervenemisprotsessi.

kuidas sa t6estasid endale et sa "m6tlemine" kiirendab su tervenemisprotsessi? v6ibolla leiab 100 muud p6hjust mis kiirendavad seda, n2iteks 6ige toitumine, 6ige rezhiim, trenni tegemine mis kiirendab ainevahetust jpm
Dave Wood
17/10/2007 15:21

Taurus:
jep, olen kuulnud :)
a ma ise olen 100% koerainimene, kui nii võib öelda:D
kassi karvade vastu on mul allergia:S

aja kassil karvad maha või võta karvadeta kass :0
Taurus
17/10/2007 15:24

mul pole tõestusi vaja, need lihtsalt toimivad.
ma ei tee trenni, ei vali mingit tervislikku toitu, aga meibi on suur osa ka sellel, et kui ma jätsin iganädalase alkotarbimise järgi, siis mingi aja möödudes hakkasin juba tundma rohkem aktiivsust endas, suuremat tahet ja värki
ega ma ju ka päris kindel pole, ma lihtsalt arvan nii
aga näiteks selles olen ma kindel, et see negatiivse signaali (jää juba tra järgi ükskord, nahhui küll jne jne) saatmine valutavale kõhule näiteks mõjubki negatiivselt.
Ma proovisin teistmoodi ja no ei ole enam näiteks kõhuvalu puhul vaja haarata tableti järgi.
Astmat ravisin ma omal ajal kaua aastaid rohtude ja värkidega, tulemus oli ikka tagajärje likvideerimine, aga mitte PÕHJUSTAJA, lõpuks siiski ma sain sellest lahti, aga mitte rohtudega , vaid tyki suitsetamisega hoopis.
pole aastaid enam tykki teinud, aga absoluutselt mingit astma jälge ei ole õnneks ka enam :)
vot siis kõikvõimas meditsiin
ah see on tegelikult suur ja lai teema, raske on seda tunnet kuidagi kirja teel edasi ka anda
Teine reaalne näide on minu õde: noor inimene, aga oli vahepeal täiesti tablettide sõltuvuses, üks asi põhjustas teise vea ja nii läkski tuhandeid selle peale + organismi suur koormamine+ stress ja muud asjad.
Ma rääkisin sellel teemal temaga väga pikalt ükskord, et sa tarvitad tegelikult täiesti lambist neid rohte, püüa aru saada ja mõista.
Nüüd on asi korras, inimene on rõõmsameelne, pole mingit stressi ja enam ei valuta millegipärast kogu aeg midagi.
Arstid tegid teste ja värke, käis pealinnas, käis tartus, kõik testid olid ok ja midagi ei leitud (seepärast ei leitudki, et midagi polnudki viga, asja võti asus peas ja mõtlemises)
Loomulikult peab ka enda tervise hoolt kandma ja hoidma seda, et ennetada probleeme.
Kui ma joon liitri viina järjest ära, siis ma ei hakka ju imestama, miks ma haiglas ärkan, sest ma ise olin ju selles süüdi.
Loomulikult ei räägita sellisest meditatsioonil põhinevast mõtlemisest ja iseendaga tegelemisest eriti avalikus meedias, sest kes siis tablette ostaks? (see on ju relva ja narkoäri järel 3s kõige tulusamatest äridest maailmas)
Heh aitab nüüd küll :)
Taurus
17/10/2007 15:35

Dave Wood:
aja kassil karvad maha või võta karvadeta kass :0

no siin tekib siis uus vastuolu, ma ei saa kassidega eriti läbi, ma ei saa sinna midagi teha ka
skyzer
17/10/2007 15:54

Taurus:
mul pole tõestusi vaja, need lihtsalt toimivad.
ma ei tee trenni, ei vali mingit tervislikku toitu, aga meibi on suur osa ka sellel, et kui ma jätsin iganädalase alkotarbimise järgi, siis mingi aja möödudes hakkasin juba tundma rohkem aktiivsust endas, suuremat tahet ja värki
ega ma ju ka päris kindel pole, ma lihtsalt arvan nii
aga näiteks selles olen ma kindel, et see negatiivse signaali (jää juba tra järgi ükskord, nahhui küll jne jne) saatmine valutavale kõhule näiteks mõjubki negatiivselt.
Ma proovisin teistmoodi ja no ei ole enam näiteks kõhuvalu puhul vaja haarata tableti järgi.
Astmat ravisin ma omal ajal kaua aastaid rohtude ja värkidega, tulemus oli ikka tagajärje likvideerimine, aga mitte
PÕHJUSTAJA, lõpuks siiski ma sain sellest lahti, aga mitte rohtudega , vaid tyki suitsetamisega hoopis.
pole aastaid enam tykki teinud, aga absoluutselt mingit astma jälge ei ole õnneks ka enam :)
vot siis kõikvõimas meditsiin
ah see on tegelikult suur ja lai teema, raske on seda tunnet kuidagi kirja teel edasi ka anda
Teine reaalne näide on minu õde: noor inimene, aga oli vahepeal täiesti tablettide sõltuvuses, üks asi põhjustas teise vea ja nii läkski tuhandeid selle peale + organismi suur koormamine+ stress ja muud asjad.
Ma rääkisin sellel teemal temaga väga pikalt ükskord, et sa tarvitad tegelikult täiesti lambist neid rohte, püüa aru saada ja mõista.
Nüüd on asi korras, inimene on rõõmsameelne, pole mingit stressi ja enam ei valuta millegipärast kogu aeg midagi.
Arstid tegid teste ja värke, käis pealinnas, käis tartus, kõik testid olid ok ja midagi ei leitud (seepärast ei leitudki, et midagi polnudki viga, asja võti asus peas ja mõtlemises)
Loomulikult peab ka enda tervise hoolt kandma ja hoidma seda, et ennetada probleeme.
Kui ma joon liitri viina järjest ära, siis ma ei hakka ju imestama, miks ma haiglas ärkan, sest ma ise olin ju selles süüdi.
Heh aitab nüüd küll :)

kui sa ei teadnud siis kannabiloididel kivis on omadus leevendada astmat ning v6ivad ka sellest terveks ravida ;)
a mis siin ikka vaielda, sa ajad oma teemat et sa oma "m6tlemisega" ravid end terveks kuigi siis mainid et sa pole kindel kas just "m6tlemine" ravib sind terveks v6i midagi muud...
eks inimeste haigestumine ja paranemise kiirus s6ltub eelk6ige nende endi elustiilist :)
Taurus
17/10/2007 15:55

teadsin niipalju, kui lugenud olin foorumitest ja otsustasin proovida, kuigi kahtlesin kaua.
ja töötaski :)
Side Note
17/10/2007 18:11

kukud lifti shaftist alla ,selg rämedalt nikastund ,arvatavasti mõlema jala luu murd ,kael kõver ,köhimisel pritsib verd ,...lebad seal all ja mediteerid end teise maailma?
DeeJott
17/10/2007 18:14

sahtist välja
adapter
17/10/2007 20:38

südadamega on mingi teema juba poolteist aastat,vererõhk teeb ka mis tahab,ja tasakaalu elnud ka tõrgub aegajalt.türa aga arsti juurde pole ikka jõudnud...
Taurus
17/10/2007 21:17

Side Note:
kukud lifti shaftist alla ,selg rämedalt nikastund ,arvatavasti mõlema jala luu murd ,kael kõver ,köhimisel pritsib verd ,...lebad seal all ja mediteerid end teise maailma?

kindlasti mitte
Kapuuts
17/10/2007 21:22

luudemurrust tueb üks sõber meelde kes redelilt kukkudes betoonpõrandale murdis mõlemad käeluud
pandi kipsi ilus kena,oli suvi ja ega kodus ka ei taha nädalalõppudel passida, ikka möllu
viina joomine käis nii et keegi sõpradest hakkas pudeliga talle suhu viina kallama ja kui silmadega pilgutas 2* siis pidi pudeli suult ära võtma ja kiirelt asendama pealevõtukaga ja siis uuesti 2* silma pilgutust ja siis võeti pealevõtukas kah ära
pmst mingid luumuruud need ei ole mingi probleem pidu panemiseks vms
Taurus
17/10/2007 21:28

:)))))
vooh
positiivsuse topicusse suisa sobiks(Y)
suhtumine
Side Note
17/10/2007 21:42

Taurus:
kindlasti mitte

miks siis? Ma usun ,et peaks olema olema küll teatud praktika ja praktiseerimis aja juures
Taurus
17/10/2007 21:43

Ma ise ei tahaks nii kaugele minna, ma usun ka tgtl, et on ikkagi kuidagi võimalik, a no need peavad siis juba mingite eriliste võimetega olema ka juba
Side Note
17/10/2007 22:06

:)
M3RN-ZID
18/10/2007 06:44

täiesti masendav..eile ei olnud midagi viga, paar pisemat köhatust vb. ja täna hommikul ärkan, mandlid ilgelt valutavad, neelatada kohe üldse ei taha...masendav
kain
18/10/2007 08:42

võta eesti nõid, tervis kohe kodus
Taurus
18/10/2007 10:36

See saade on küll päris mõnus, mis praegu jookseb.
Tean 3 inimest, kes nii on abi saanud, samas kui meditsiin laiutas käsi ja kirjutas uusi tablette juurde
ELECTRICO
18/10/2007 13:15

IRW. Minuga tuli mingi mustlane rääkima, kes tahtis mulle tulevikku ennustada. Ma ütlesin, et ma ei taha seda kuulda. Siis hakkas rääkima, et sul on probleemid probleemi otsas ja raha ei seisa käes, kas mul on õigus? Ma ütlesin, et on küll, mis siis. Siis ta rääkis, et jajaa, elu läheb paremaks, aga mul on keegi sõber, kes mulle halba teeb koguaeg ja siis on kaks naist, kes mind armastavad ja muud uba. Siis ütles, et mulle on keegi nõiduse peale pannud ja et tema oskab seda maha võtta, ainult raha tuleb maksta. Saatsin ta nahhui.
ELECTRICO
18/10/2007 13:19

A Taurus, äkki võtad mult nõiduse maha? :D:D:D
Upo110
18/10/2007 13:30

ELECTRICO:sul on probleemid probleemi otsas ja raha ei seisa käes

väga unikaalne :D
kristjan
18/10/2007 13:40

selg vallutab ja ajule tahaks teha survepesu.
Taurus
18/10/2007 13:43

Õigesti tegid Electrico, sind on ju liiga raske lollitada ka.
Ma olen neid ka palju perse saatnud-hehe

Mida rohkem maksad, seda helgem tulevik:D

Hard Witchcraft Party

Mustlased on head inimese tundjad, ses suhtes, et näkku on väga palju infot kirjutatud kõigile, aga nad kasutavad seda oskust ära isikliku kasusaamise eesmärgil.
Ja midagi ei saa nende vastu teha, kuna mõjutatav annab ise oma raha ära
ELECTRICO
18/10/2007 13:57

Ma ütlesin talle, et ise sa ju ütlesid, et mul ei püsi raha käes, mida ma sulle annan :D:D:D
Taurus
18/10/2007 14:10

:D:D
Upo110
18/10/2007 14:29

: D
   Post A Reply
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »