| Author |
| Thread |
|
 |
|
DeeJott
13/09/2006 17:18
|
http://www.hel-looks.com/?p=image/a...12/20060413_06/
joyo, wiggaz in de place to be
|

|
Taurus
13/09/2006 17:20
|
irw, vot need on tolgused. Mitte sellepärast, et muusika on halb, vaid, et see on jälle selline järeleahvitud kultuur, mille juured on ikka ameerika getodes. Aga peaahv selles vallas on kindlalt eminem.
Neil puudub oma arvamus ja nägemus, seepärast püüavad nad kellegi moodi olla
|

|
sistah
13/09/2006 19:11
|
khm, nagu need orbikud wrong turnist
|

|
Katzy
13/09/2006 19:18
|
kain:
noo kamoon, selliste vendade vastu ei venita mingit respekti välja:P pealegi, enamus nendest käib suht sarnaseid trende jälgides riides niiet neid kotib vägagi mingite poppide poiste/iidolite riietus mida nad ise imiteerivad
oi ei ega ma mingitest sellistes pededest ei räägi kes käivad naiste käekotiga.. ma pigem räägin sellistes kes värvivad enda pea kreisit värvi ja kannavaid mingeid väga hulle riideid millega ehk tavainimene lihtsalt ei julge käia....
|

|
Katzy
13/09/2006 19:23
|
http://www.hel-looks.com/?p=image/a.../8/20060528_05/
nagu see tsikk... ok ta võib ju meie m,õistes freekkazoid olla a samas ma vaataks talle küll tänaval järgi ja samas ma ei ütleks ka midagi halba....
|

|
unkind
13/09/2006 19:26
|
einojah see on veits isikupäralisema kyll ,päris igaüks vist nii ikka ei julge/taha ringi käija nii ,mingi päris pesueht erinevtahanolla wannabe see eit ei ole jah nagu.
|

|
Taurus
13/09/2006 19:29
|
mind jällegi ehmatavad sellised ära:D
imo kõige hullemad on ruuduliste riietega persoonid, just siis nende ruutude pärast, kuna ei pane elu sees endale selga asja, kus miúki kujund vähegi ruutu meenutab:D selline foobia siis
|

|
Eastsider
13/09/2006 19:31
|
See eit ise näeb veel enamvähem vaadatav välja ka. Aga paljud lehmakabjanäod riputavad omale mingid lillad neoonid külge, et neid kurat kõik ikka tähele paneks. No mida kuradit. Või siis mingid suured emised. "LOOK AT ME, I AM FAT AND SPECIAL, LIKE BIC MAC MEAL"
|

|
Katzy
13/09/2006 19:33
|
ok nad on kül ehmatavad ja shokeerivad a ga mulle meeldvad väga sellised kes ei ole hall mass ja julgevad erineda ja taluvad seda kriitikat ja neid raame milles enamus on harjunud olema.
Kes krt ütleb üleüldse mis on kuul ja mis mitte... ma arvan et kui me kõik käiksime niimoodi ja meile tuleks vastu tänaval mingi dressi tossu vend siis me ehamtaks ka ära ja ütleks.. ou fakk vaata mis tal seljas on ta tahab teistes erineda
|

|
Taurus
13/09/2006 19:34
|
Katzy, ma vaatan, et sa oled ka raamatuid lugenud :) meeldiv on kuulata asjalikku juttu ka vahepeal :)
|

|
Demie
13/09/2006 19:37
|
eeeeee.....PEAK dressid ruulivad katzy...
oss 4eva !
|

|
Taurus
13/09/2006 20:11
|
Must ja valge annavad kokku halli- see ongi meie ühiskonna põhiprobleem
|

|
Eastsider
13/09/2006 20:14
|
Sellesmõttes, mulle meeldivad kalbassid ka pidudel , nad on lahedad oma neoonvestidega ja julgevad teistest erineda.
Samas, see vana on küll lahe.
|

|
unkind
13/09/2006 20:25
|
njaa üsna cool dude.
a üldiselt originaalsusel ja lampi tulistamisel on mingi vahe ka ikka sees.
|

|
Taurus
13/09/2006 20:35
|
Eastsider
Sellesmõttes, mulle meeldivad kalbassid ka pidudel , nad on lahedad oma neoonvestidega ja julgevad teistest erineda.
Tglt sulle ei meeldi, aga see näide sobib siia, et vastu vaielda
|

|
Eastsider
13/09/2006 20:37
|
Ei ole üldsegi nii.
Miks mulle ei peaks kalbassid meeldima üldse.
Kalbassid on kuidagi sõbralikud tavaliselt ja nii.
Mulle meeldivad asotsiaalid ka, neid üldse ei koti mis teised arvavad, kutid ihtsalt panevad rahumeeli viina edasi. Mulle tegelt meeldibki, kui kõigil on suva. Näiteks vaadake seda eelnõud tahetakse teha, et alasti võib ringi pläterdada avalikes kohtades, no siis erilisemad seovad kindlasti vända külge roosaka lehvi ning erinevadki. Ja noh mõni võõpab türbani heleroheliseks ja paneb triibulise soki otsa jne. Erinevus on tore, aga kui erineda aind selle sõna "eriline pärast, siis see on bs. No nagu näiteks need kuradi "pühapäevapunkarid", riietuvad nagu pungid aga kuulavad poppi.
Tseki mu uut korsetti, y000!
|

|
Demie
13/09/2006 20:38
|
üldiselt sellised täitsa tüdrukuks muutunud noormehed ei ole eriti normaalne...mees võiks ikka mees olla ja naine naine ;D ja nii on...noh mu arvamus...ise olen selline maschorullnokshipiräppvabaaeg nooruk :)
|

|
Taurus
13/09/2006 20:40
|
no kalbassid peol on ju just see hall mass ehk vastupidine efekt, erinevad on reividel need, kes suudavad ilma kommita mussi nautida.
demiel on muidugi õigus, naine olgu naine !
|

|
Demie
13/09/2006 20:44
|
iiirw...ja süüa võiks ka teha ;D
tegelt mulle meeldib ise ka kokata :)
|

|
Eastsider
13/09/2006 20:49
|
Aga tegelt. Ma tean, kuidas saaks ka eriliseks. Koguaeg kakerdaks kalbassioutfitis tänaval ringi: valge maalrikostüüm, kuhu miskit kirjutatud, siis vinnaks veel neoonvesti ka peale, ning korralik gaasimask paneks asjale punkti. Ma arvan, et kindlalt tänaval vaadataks järgi: "vaadake, see tüüp on eriline, riietus on nii kena kui ka praktiline: klubis kenasti helendab, saab tööd teha ning isegi keemiarünnak pole probleem".
E: reiviprillid peavad ka olema.
|

|
Taurus
13/09/2006 21:03
|
Asjalikud inimesed mõtlevad oma peaga (mitte, et lehest saab lugeda, mida teha, kui vares lendab aknalauale) ja neil on oma nägemus ja ettekujutus elust ja tulevikust.
Kui selline viis ei meeldi vastaspoolele, siis automaatselt tembeldatakse too imelikuks, friigiks või kelleks iganes, sest ühiskond tervikuna on haige, selles võib kindel olla.
Iseasi on ainult see, kas tahetakse viibida suures karjas või teha midagi ka elus ära.
Meie kõik tegelikult oleme siin mingis mõttes erilised.
Minuga ühes majas elab üks noor tyyp, teeb meil siin koristustöid ja värke, tal on natuke üleval pool midagi lahti, kuid see-eest sõbralik ja lahe. Alguses, kui ta mulle "tere" ütles, siis vaatasin teda kui imelikku ja ei vastanud midagi (mis tõestas ju minu enda vigu tglt), hiljem kunagi ütlesin ka talle "tere" vastu ja nüüd kogu aeg, tema rahul ja mina ka kõvasti rohkem rahul, sest üks "tere" ei maksa ju midagi.
Ka tema on mingis mõttes eriline, kuid ühiskond tembeldab ta lolliks, mida ta kindlasti pole. Ta on 1000 korda erilisem, kui see reedeõhtune pubijoomaritest rullide seltskond, kelledest kedagi esile tuua pole, kuna ühtlane mõmisev mass.
|

|
Kapuuts
13/09/2006 21:04
|
niiet oleme jõudnud kokkuleppele et homme panevad kõik mehed endale korsetid selga ja linnapeale
|

|
unkind
13/09/2006 21:09
|
Taurus:
ühiskond tervikuna on haige
noh nii ongi ,eriti haiged inimesed kannavad eriti haigeid riideid.
|

|
Taurus
13/09/2006 21:10
|
Ma ei oska seda öelda enne, kui pole inimesega rääkinud
|

|
Demie
13/09/2006 21:12
|
homme on äratus kell 6 ja edasi vastavalt päevaplaanile Kapuuts ;)
|

|
conzu
13/09/2006 21:14
|
Rudebwoy:
umm vahel olen mõelnud ,et kust kutid selliseid pükse saavad?
Saamine saamiseks, HOW THE FUCK nad need püksid endale jalga üldse saavad? :D
|

|
unkind
13/09/2006 21:14
|
Taurus:
Ma ei oska seda öelda enne, kui pole inimesega rääkinud
seda muidugi
|

|
sistah
13/09/2006 21:53
|
Taurus:
Ta on 1000 korda erilisem, kui see reedeõhtune pubijoomaritest rullide seltskond, kelledest kedagi esile tuua pole, kuna ühtlane mõmisev mass.
!
|

|
Demie
14/09/2006 08:43
|
aga üks 10 aasta pärast on need erilised, kes trance mussi kuulavad ja dressides käivad ;P
|

|
karu
14/09/2006 08:53
|
Demie:
aga üks 10 aasta pärast on need erilised, kes trance mussi kuulavad ja dressides käivad ;P
haha :D
|

|
|
|