::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Raamatud.
Pages (21): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
delic
13/12/2005 01:23

selline asi oli The Mafia Encyclopedia ja autoriks Carl Sifakis. ise asi on, kus kohast sa selle kätte saad. soovitan sulle sellist asja nagu www.crimelibrary.com, kus peaksid enamus meeste kohta infot sama, kui nii väga vaja on.
Delete MessageEdit/Delete Message Reply w/Quote
inZtance
13/12/2005 01:29

muf:
minu tagasihidlik arvamus oleks, et see on üks mõttetumatest raamatutest mida ma lugend olen....see nn"kastis" olemine oli seal küll veits üle pingutatud.

muidu Puzo "Ristiisa" ja bulgakovi "Meiter ja Margarita" on head.

ma loen praegu sellist raamatut nagu: Godfather: The Lost Years, mis pole Puzo vaid hoopis Mark Winegardneri kirjutatud ning mis seob omavahel Ristiisa triloogia (filmitriloogia siis) omavahel tervikuks. Ma nagu ostsin selle raamatu, kuna ausalt8eldes eeldasin ja isegi lootsin, et ma pettun selles - et keegi peale Puzo ei oska sellist klassikat kirjutada. Aga kui aus olla, siis pean t6dema, et raamat on yllatavalt hea, t2iesti vabalt k6lbab Puzo "saagasse".

Siis enne seda lugesin Pratchetti viimaseid palu: "Thud!" ja "Going Postal" - mis on ka m6lemad v2ga head. Kahjuks ei tea yhegi raamatu eestikeelset vastet, kuna k6ik need on tescost ostetud 3 naelased inglisekeelsed pehme kaanega raamatud.

yks raamat, mida veel mainima peaks, on Hunter S. Thompsoni autobiograafia "Kingdom Of Fear" - see on siis kirjanik, kelle sulest valmis raamat nimega "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Rum Diary" ja "Hells Angels" jnejnejne. Igaljuhul F&L-i f2nnidele peaks see kindlasti meeldima, teada fakte, kuidas mees oleks peaaegu valitud sheriffiks, kuigi ta tegi koguaeg meskaliini ja v2itis seda ka vabalt avalikult. Freak Power!

samuti Michael Crichtoni "State of Fear" on ylimalt k6vv "thiller" (ma ytleks pigem uurimust88) 8koterroristide kohta - raamatus on seletatud nn. "roheliste" liikumise alustalad ikka nii lahti, kui v2hegi lahti v6imalik seletada on. Samuti ka globaalsoojenemise probleemi ylepaisutamine meedias jne. Valgustav, v6iks 8elda.

ehhe, p2ris pikale venis - mis teha kui netti pole kodus praegu vaid hoopis tesco on l2hedal ja raamatud head odavad:P lugesin novembrikuus vist mingi 4000-5000 lehekylge l2bi:P
Taurus
13/12/2005 19:05

Kujutasin ette, kuidas miljonid inimesed on selsamal hetkel kindlad oma mõttetuses ja armetuses - olgu nad nii rikkad, võluvad ja kütkestavad kui tahes-, kuna nad on sel õhtul üksi, olid seda ka eile ja on suure tõenäosusega hommegi, üliõpilased, kes ei leia kedagi, kellega välja minna, vanemad inimesed, kes istuvad televiisori kui viimase pääsemisvõimaluse ees, ärimehed hotellitubades, mõtiskledes selle üle, kas nende tegevusel on mingi mõte, naised, kes terve õhtu make-up´i ja soengut teevad, et baari minna ja teeselda- nad ei otsi kaaslast, neid huvitab vaid teadmine, et nad on endiselt ligitõmbavad; mehed vaatavad, püüavad juttu alustada, nemad lükkavad aga iga lähenemiskatse üleoleva pilguga tagasi-sest nad tunnevad end teisejärgulisena, kardavad, et saadakse teada: nad on üksikemad, tähtsusetud töölised, kes pole suutelised maailma asjade üle arutlema, kuna rabavad äraelamiseks hommikust õhtuni tööd teha, mistõttu uudiste lugemiseks ei jätku aega.
Inimesed, kes peeglisse vaatavad, peavad ennast inetuks, nad arvavad, et ilu on põhiline, ja saavad sellest üle, lapates ajaviiteks ajakirju, kus kõik on ilusad, rikkad, kuulsad. Kui naised ja mehed on õhtusöögi lõpetanud, tahaksid nad juttu ajada, nagu vanasti, kuid on muid tegemisi, palju tähtsamaid, jutuajamine võib oodata hommikuni, mida kunagi ei tule

eriti hea lõik Zahirist :))))
adapter
13/12/2005 22:25

Jaroslav Haðek. Vahva sõdur Ðvejki juhtumised.
naerda saab kindlalt rohkema raha eest kui see raamat kunagi maksis :D:D(Y)
Taurus
14/12/2005 18:45

hehhee, see sveiks on jah heaa
Unt
15/12/2005 11:29

Lugege "Äärelinna Buddhat". Kirjanik on keele peal,aga pähe ei jõua....krt vist oli Kureishi..no nii head raamatut pole ammu lugenud.lihtsalt super. ja kusjuures täiesti imelik asi juhtus selle raamatu lugemise ajal. Kui ühel õhtul kõrtsis rääkisin sellest raamatust oma sõbrale ja seletasin , mis seal toimub, siis ta oli täielikus hämmingus ja ütles:" Tead,mees,mulle rääkis sellest raamatust just paar päeva tagasi üks raamatupoe müüja ja rääkis täpselt samu lõike ja sündmusi, ja ütles, et see raamat oli muutnud ta elu."
Huvitav,või mis.
Ja oota delic, mis selle Tuhkurhobusega oli? ma seda lugenud ja seal pole ta küll mingi ratastoolis vanamees. või ma sain su postitst valesti aru ja praegu pole aega rohkem lugeda ka aidaaaaaa
delic
16/12/2005 16:14

äää,öööö, eee. no rae, siis polnud see tuhkurhobune järelikult. see pidi seega tuhkurhobusega ühes raamatus olema, aga igatahes selles jutus oli poirot mingi surev leemur
Taurus
16/12/2005 16:22

buddha peaks olema 100% kohustuslik kirjandus
DeeJott
16/12/2005 16:29

nagu ka kroonika
Taurus
16/12/2005 16:37

kroonika vajadusest ma pole aru saanud veel siiani, kroonikud ise ilmselt nii ei arva, ega see ongi nii, et nad on vajalikud
Unt
16/12/2005 18:03

Läti Henriku Liivimaa kroonika
Taurus
16/12/2005 20:31

vajalik
Unt
17/12/2005 08:00

vajalik küll,aga millegipärast mina eriti kaugele ei jõudnud
DeeJott
26/12/2005 16:44

kurat, Ðvejk on päris paks, aga pohui, hakkasin teda juba lugema
Taurus
26/12/2005 22:20

"Arvud" loen hetkel
marial
27/12/2005 18:30

remarque "triumfikaar" ja coelho asjad ka osad. ning pratchetti loeks kah iga kell.
Unt
03/01/2006 16:35

Ma lihtsalt tahtsin selle siia panna. Aga Ringo Ringvee usundiloengud on nii bossid, et kui te tahate usunditest natuke teada, aga olete arvutiinimesed ja ei viitsi raamatuid lugeda, vaadake neid - www.video.ut.ee/usundilugu
janosh
09/02/2006 04:35

E. Goldratt - Asi pole vedamises.
Katzy
19/05/2006 10:25

mina lugesin hiljuti raamatut ''Inglisekeel Julgetele'' ja päris targaks sain:D
phibbs
19/05/2006 10:34

mina lugesin hiljuti 'Logic Pro 7 Plugins & Effects Reference' l2bi
Taurus
19/05/2006 10:35

David Icke - Ajasilmus
phibbs
19/05/2006 10:45

keegi ei olegi vastupidist v2itnud, kullake :)
Katzy
19/05/2006 10:49

no nüüd olen palju julgem:D
Unt
19/05/2006 16:25

irw inglise keel julgetele on jah päris hea, eriti näitelaused.
I hope you get bumfucked by a grizzly bear.
Fuck off, you bumfucker, we like woman
Taurus
19/05/2006 16:26

:D
Unt
19/05/2006 22:44

seesama jah.
aga lugege Irvine Shaw "Kõnts"
phibbs
20/05/2006 00:30

m6tlesin t2na siin ilusti kenast kuidas kirjutada oma m6teid k6itesse,
v6i siis nii6elda tuleviku k6itesse...
niisama m6elda on ju alati parem eks kui venitada mingeid kriipsukesi
paberile v6i siis arvutisse, mis pidurdab m6tteid..
fakkin pidurdamine on see kirjutamine ikke...
ajakulu ju circa 5 x aeglasem ja sealjuures m6te takerdub siia/sinna.
tuleks ometi automaatajulainetest teksti siirdamine systeemo
v6i raamatusse siirdamine juba kiiremini.
samas v6ib ka yhte konkreetset lauseosakest v6i mida olla
arjund juba kasutama, kirja panema mingi konkreetse symboliga,
ja kirjutada k6idetes siis seda vaikselt loopides siin seal.
yldse luupiva sisuga k6ited on v2ga hypnotiseerivad tegelt.
phibbs
20/05/2006 00:38

lisaks meeldivad mulle multi m6tted...
kus yhe symboliga saab paika pandud ntx kaks lauset...
ta v6ib olla nii yks kui teine ntx... ja raamatu l6pus avalikustad ....
nii on m6nus mahe pinge k6ite jooksul koguaeg sees :)
inZtance
21/05/2006 21:58

Unt:
seesama jah.
aga lugege Irvine Shaw "Kõnts"

kas see on sellest iiri vms detektiivist, kes on tegelikult cross-dresser v?

ise loen praegu "Easy Riders, Raging Bulls", mis jutustab 60ndate ja sealt edasi Hollywoodist, kuidas hipid tulid, n2gid ja v6itsid terve Beverly kynka. P2ris 6petlik ja fun raamat on - Jack Nicholson paberit littimas ja Dennis Hopper t2iesti psyhholt inimesi noaga 2hvardamas (Y)
Unt
22/05/2006 06:34

jah see
   Post A Reply
Pages (21): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... Last »