suusahüppaja ei hüppa ju 3 km kõrguselt otse alla, ksole. nende hüppe kõrgus on kuskil 20-30 meetrit umbes ja maandumine pigem horisontaalne, kui vertikaalne. tuleta newtoni seaduseid meelde, need sobivad siia imehästi
siiski siiski tahaks ühest uuendusest eesti muusikas rääkida
ja see on Mimicry, kelle lugu New kummitab päris tihti
laulja Kene on põneva väljundiga :)
morphact: mul oli au tutvuda selle suure mehega. mait trinikga.. õppisime ühel kursusel väike-ettevõtlust..
patrioot selline.. palju raamatuid lugenud ja haritud mees..
agajah.. ilus laul..
noorena on paljud meie lauljad sellised tulevikulootused..
täna jsut hommikul mõtlesin, et mis neil eestlastel tuntud lauljatel viga on?
et sellised lapsikud.. odavad kuidagi. laulud rohkem lastele ja noortele.. elaksid nagu kõik ainult puberteedist..- aga tõsist midagi? no harva jääb midagi kõrvu.. harva.. mingi refrääni reloop koguaeg..
vanaisa ütles ka, ku ita veel elas.. et ta tänapäeva muusikast ei saa enam aru.. et ainult mingi beibibeibi ja nutt ja hala käib..
Eesti Vabariik on ka ju mõnes mõttes alles puberteedieas. Endale meeldivad rohkem sellised metsavendade laulud, mida vanaisa laulis, kui väike olin.
morphact: ma vanaisa laule ma ei mäleta.. jorises neid vahel täispeaga küll.. kainelt oli ta omades mõtetes ja nokitses alati millegi kallal..
aga kaardimängust on sellised rütmiga asjad meeldejäänud nagu..
kui risti trump vms tuleb, siis ütles "risti-rästi, reied püsti" :D
või kui kaartidega kehvasti, siis podises "pätid, meid on petetud - viinahinda tõstetud"
mehhaanik- oma-metsa/põllumees oli ta..
etjah :D
sellised laused juba üksi on etemad ja vaimukavad kui mõne "laulja" terve elu-portfoolio
ausalt öeldes siis sellised lauseid teab iga teine joodik , kellel vanust 50 +...
mingist "heast laulu riimist" pole mõtet isegi rääkida...
Laineteooria sai jälle tõestust.
Tööga seoses oli välja vahetada üks programmi vastuvõtja.
Panin uue asemele ja juhe taha ning plõksti, juppe lendas sees.
Üliharva juhtub sellist asja ja enne ka neid sitaks vahetanud ning pole kunagi juhtunud veel nii.
Pole siis hullu, võtan järgmise; nii kui voolu taha sai, plõksti, kärsahais taga :)
wtfk nagu, ehmatasin ära, sebisin siis testri, et äkki saab liiga suurt voolu peale
Ei saanud, kõik oli õige.
Kolmas vastuvõtja jäi tööle.
Täna hommikul ärkan üles, modem läbi põlenud:D ja kärshaisu suur tuba täis- seda juhtub veel harvemini
Et siis kuidas sõuksed asja lainetena käivad või kuidas seda seletada.