::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > PEPURUBRIIK!
Pages (66): « First ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Eastsider
07/02/2008 17:06

0_o
Pole viga imo, mingi teise nurga alt ka paluks, et saaks kindlalt öelda.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
inZtance
07/02/2008 17:21

true, paras optiline illusioon on see njura perse (pilt) ma ütleks. esmapilgul tundub nagu täitsa fine piece of ass olema, aga kui pead kallutada 90 kraadi siis tundub nagu liiga kogukas olevat ... nii et mine nüüd võta kinni, kumb siis tegelikult on:P
Catastroфиck
07/02/2008 17:21

kuulge noormehed pange silmad pähe palun.. keerake pilt nö "õiget pidi" ja vaadake siis seda perset ja seda reie ümbermõõtu. kui palju seda on kui tohib teada? jälle rohkem kui mul vist. fakin teine alaväärsus kompleks juba tänase õhtu jooksul.

kuid muidugi ärgem unustagem seda asjaolu, et kui mõistus on maha tarbitud/joodud ja munn on ohjad enda kätte võtnud ning gabariidid on kuidagi uue ning ilusama kuju võtnud, töötaks see küll. aga kes meist vaatab sellise pilguga fotosid? mm.. mittekeegi, sealt otsime ikkagi täiuslikkust : )
Neurowobble
07/02/2008 17:34

normaalne butt ju, lihtsalt rakurss on selline :)
DeeJott
07/02/2008 17:36

püstises asendis ja tagant/külje pealt tahaks näha D:
Side Note
07/02/2008 17:50

teh_most ,sinusuguste pärast on naistel palju pahasid haiguseid ;)

ja höhö ei ole njurka ässiga küll kaugeltki tegu olnud
unkind
07/02/2008 18:00

t3h_m0st:
kuid muidugi ärgem unustagem seda asjaolu, et kui mõistus on maha tarbitud/joodud ja munn on ohjad enda kätte võtnud ning gabariidid on kuidagi uue ning ilusama kuju võtnud, töötaks see küll

:D
unkind
07/02/2008 18:05

tõmbasin selle kõnealuse ässi arvutisse ja vaatasin vertikaal asendis seda, khm ega midagi kiita seal kyll ei ole, imo.
raudelt mingi dj dsey äss vms.
Side Note
07/02/2008 18:10

täiesti lamp pilt ,ei mäletagi enam kuskohast ,some of them random sites ,kus plinkis vastu ässs :)
Katzy
07/02/2008 18:11

unkind:
tõmbasin selle kõnealuse ässi arvutisse ja vaatasin vertikaal asendis seda, khm ega midagi kiita seal kyll ei ole, imo.
raudelt mingi dj dsey äss vms.

päeva pirn:D
kristjan
07/02/2008 18:16

kain:
mmm...

oehh no kui täiuslikuks need pepud saavad minna
inZtance
07/02/2008 18:54

tila tequila
ELECTRICO
07/02/2008 18:59

(Y) it is
Mierda
07/02/2008 20:19

kristjan:
oehh no kui täiuslikuks need pepud saavad minna

pean tunnistama, et see ongi parim mis ma näinud olen, pildi pealt.
Catastroфиck
07/02/2008 20:24

Side Note:
teh_most ,sinusuguste pärast on naistel palju pahasid haiguseid ;)

ja höhö ei ole njurka ässiga küll kaugeltki tegu olnud

well sorry mister et mul maitset on. siiski vaadates teisi pilte mis siia visatud, tundub et ma pole ainuke kellel nii "kõrged standardid" on. hah ja "minusuguseid" mehi pole vajagi, naised saavad üksteisi egodega võisteldeski vähemalt viiel erineval moel lolliks minna. peeglike peeglike seina peal..
Katzy
07/02/2008 20:26

irw..standardid ongi ju mitte selle järgi kes ilusam teisest vaid ikka kes meestele peale läheb..seee on ka ilusam:D
Side Note
07/02/2008 20:34

t3h_m0st:
well sorry mister et mul maitset on. siiski vaadates teisi pilte mis siia visatud, tundub et ma pole ainuke kellel nii "kõrged standardid" on. hah ja "minusuguseid" mehi pole vajagi, naised saavad üksteisi egodega võisteldeski vähemalt viiel erineval moel lolliks minna. peeglike peeglike seina peal..

jep ,õigus sul olgu ,minugi poolest
eks sellest pildist võiks veel vaielda perspektiivide ja võttenurkade üle ,a pole mu ema ,sugulane ega ükski tuttav sel pildil et seda pilti kuidagi üldse õigustama peaksingi hah :D
swompy
07/02/2008 20:35

Re: Re: Re: Re: lullike

t3h_m0st:

ja noh kui mina olen sellepärast pede, et mulle ei meeldi naine kelle perse on laiem kui ta õlad ningi pealekauba suurem kui minu oma, siis ok olen küll jah pede. ning kuna sinu arvates pole edgar savisaar just eriline sekspomm, pead sa seega kindlasti lesbi olema.

irw, hea.
Catastroфиck
07/02/2008 20:55

njura:
ja täiesti lõpp. ma vaatasin pilti nüüd ka uue pilguga. keerasin pead isegi. ja mis asja sa ajad? sa oled ikka päris spets, et sa suudad naise kanni proportsioone ja ilu määrata, kui naine on kõhuli. ja see ülakeha ... ermm, sul pole mingit põhjust õlgade kallal kobiseda, sest ta neid päris ikka ei siruta küll. ja tagumik, oeh.. ta on ju kõhuli, no kammoon. asi muidugi "vajub laiali" ja tundub sulle ma ei tea.

kuigi samas, ma pean sulle au andma, et sul on kallis maitse. sest nii palju kui näha, jookseb enamus mehi iga keskmise tagumiku järgi. selels suhtes on su maitse isegi eriti kallis. ja noh, ses suhtes respekt isegi:D a ära nüüd sellise tagumikuga naist küll naksamata jäta, kui juhtud nägema. ausalt kohe soovitan.

püüdisin otsida mõnda pilti kus mõni propa babe lamaks ja umbes saranse nurga alt nagu kõnealune pilt aga tulutult. nii aga kuna mul kuskilt jäi silma, et käid trennis, siis vast oled jõusaalis ka sellist masinat kohanud kus lamad kõhuli ja kõverdad põlvi. isiklikult trennis olles vahin koguaeg kui kergejõustiku neiud seda harjutust sooritavad ja jään alati nende sõbrannadele vahtimisega vahele, irw. nii aga eniveis.. seal trenažööril lamades on perfektselt näha et tight ass ei vaju laiali nagu see hunnik ma ei tea mida seal. point on see et see lehm seal pildi peal on fat as fuck, ta pole kena ja tal on suur perse ja jämedad jalad. ning kindlasti pole ta ülakeha ka nii trimmis kui võiks ning vaadates ta jalgu on ta käed ka ilmselt veidi vorsti kujuga kui saad aru mida mõtlen.

kuna kunagi tegelesin kunagi ise kulturismiga ja nüüd õpin füsioteraapiat mille teenuse üheks osaks on keha hindamine (rüht, lihasjõud, proportsioonid jne) oskan ka asju veidi paremini vaadata. lihtsalt eriala juba nõuab seda.
Catastroфиck
07/02/2008 21:12

Katzy:
irw..standardid ongi ju mitte selle järgi kes ilusam teisest vaid ikka kes meestele peale läheb..seee on ka ilusam:D

hah sittagi. võta mingid top modellid või mingi usa ajakirjade top 100 naised või ma ei tea mis iganes top listid ja küsitle oma meestuttavaid. paljud leivad et hoopis mingi filmistaar on palju kenam või koht nr 10 peaks olema nr1 jne. tänapäeval on mingid showbiznizz standardid määratud ma ei tea kelle poolt ja kuna iga lihtsurelik tahab ka olla sama ilus ja kuulus siis ning seega püüab ta kõigest hingest neile standartiele vastata.
Side Note
07/02/2008 21:19

hehe ,jees - aga eks need standardid ju tegelt ikka meile teada tundud juba (rüht, lihasjõud, proportsioonid jne keha hindamine) ,mida sa peaksid teistest veidi paremini isegi vaadata ja `hindama oskama toetudes siis eriti oma erialale ;)
Catastroфиck
07/02/2008 21:45

Side Note:
hehe ,jees - aga eks need standardid ju tegelt ikka meile teada tundud juba (rüht, lihasjõud, proportsioonid jne keha hindamine) ,mida sa peaksid teistest veidi paremini isegi vaadata ja `hindama oskama toetudes siis eriti oma erialale ;)

wtf sa ajad :D

mina ei visanud ju selle lehma pilti siia, u did. ka paar teist isikut nõustus et pole midagi ilusat seal.

standardid on teada nagu sa väidad aga ikka viskad mingi fatassi siia. milles on siis probleem? on teada aga "kasutada" ikka ei oska?
Side Note
07/02/2008 21:58

höhö ma ei saa aru mille üle siin tegelt üldse temaatika ongi ,aga mõtlesin ise vast seda ,et väitsid oma postis ,et on mingid showbizz standardid ,mis on paika pandud ei tea kelle poolt ,ega millal ...ala planeet "X"il ,aga see kõik meie endi poolt kujundatud igal ajastul eraldi näoga ja ideaalse ilu paled vahetuvad samamoodi nagu tänaval mood. Ja alati on inimesi kes moega päris kaasas ei aima/taha käia -tuleb siis vist VÄLJA parakau küll ,et olen üks neist ebapopulaarsetest :)

*ja mitte nüüd et mul mingid fetishid siis n.n lehmadega oleks
Catastroфиck
07/02/2008 22:19

Side Note:
höhö ma ei saa aru mille üle siin tegelt üldse temaatika ongi ,aga mõtlesin ise vast seda ,et väitsid oma postis ,et on mingid showbizz standardid ,mis on paika pandud ei tea kelle poolt ,ega millal ...ala planeet "X"il ,aga see kõik meie endi poolt kujundatud igal ajastul eraldi näoga ja ideaalse ilu paled vahetuvad samamoodi nagu tänaval mood. Ja alati on inimesi kes moega päris kaasas ei aima/taha käia -tuleb siis vist VÄLJA parakau küll ,et olen üks neist ebapopulaarsetest :)

*ja mitte nüüd et mul mingid fetishid siis n.n lehmadega oleks

noh praguste standartite kohta kuuleb küll samas lauseid nagu "tahaks ju midagi katsuda" ka jne. ala keyra knightley roided välja nälginud ja rinnad täiesti kadunud. vanasti maybe kujundas ajastu, enam mitte. nüüd ikka rahaja kuulsused.
unkind
07/02/2008 22:29

väike antidote.
skyzer
07/02/2008 22:41

njura:
APPI kas need vaesed tüdrukud teevad tõesti seda harjutust kõhuli?:(((((((((((( kahju lausa

jap, selline harjutus on täitsa olemas... ise olen ka seda teinud reval spordis
Side Note
07/02/2008 23:12

unkind:

väike antidote.

druuul...
DeeJott
14/02/2008 18:27

a tegelt njura võiks selle pasa, mida mõned tolbajoobid siia postitanud on, ära kustutada D: yuo got the power
sistah
16/02/2008 17:15

no see on ilus!
Katzy
16/02/2008 18:32

nooojaaa:O
   Post A Reply
Pages (66): « First ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... Last »