Full Version of Bonetown
Good News: This is the full version of the game
Bad News:There is no crack so far. To all potential hackers, the game uses the latest SECUROM version, also if the paul.dll is removed from the game folder the exe asks for a DVD. Hopefully someone will come up with a crack soon.
ma ei süvenenud tõtt öelda, vaatasin et teine link oli crack ja kogu lugu.
ja isegi kui see ei tööta, siis googlessse "bonetown rapidshare" kirjutades oleks prolly samad lingid leidnud mis delic postis.
see on usaldusväärlselt saidilt võetud, ei ole seal mingeid viiruseid. ainuke asi, mis sellega jama võib olla, on see, et rapidshare võib lingid maha võtta ennem kui ära tiritud
hea proge viiruste vastu on sandboxie sest sellega avades ei saa avatud proge midagi su kõvakettale kirjutada. igasugu serial generator, pactid, crakid jne tasub alati esmalt sellega avada + ofc viirusetõrjega üle skännida
rapidiga seos aga.. et ega kellegi mingit head rapid downloder proge ei ole soovitada? üliharva kasutan seda saiti eneiveis aga kui mingit 20 parti on vaja kakkuda siis on ikka äärmiselt tüütu seda käsitsi teha :/
ma olen päris palju läbi proovinud, aga kõik tunduvad feilivat. vbl pole seda õiget kohanud. üks toimis eriti hästi megauploadiga. panin kõik lingid sisse ja tiris järjest ära, aga nüüd feilib. vbl on nad midagi koodis muutnud. samas gigaste linkidega ei ole asi nii hull. mu laseb tavakasutajal gigaseid tõmmata, rs minu arust seda ei võimalda. igatahes suurimaid projekte eelistan mu`st või hotfilest tõmmata kui torrentist. kiirus on parem
Catastroфиck: hea proge viiruste vastu on sandboxie sest sellega avades ei saa avatud proge midagi su kõvakettale kirjutada. igasugu serial generator, pactid, crakid jne tasub alati esmalt sellega avada + ofc viirusetõrjega üle skännida
rapidiga seos aga.. et ega kellegi mingit head rapid downloder proge ei ole soovitada? üliharva kasutan seda saiti eneiveis aga kui mingit 20 parti on vaja kakkuda siis on ikka äärmiselt tüütu seda käsitsi teha :/
Free Rapid Downloader by Vity. Ise kasutan seda mussi tirimiseks, töötab enamikel upload saitidel.
Catastroфиck: hea proge viiruste vastu on sandboxie sest sellega avades ei saa avatud proge midagi su kõvakettale kirjutada. igasugu serial generator, pactid, crakid jne tasub alati esmalt sellega avada + ofc viirusetõrjega üle skännida
Red dead redemption
Kohati oli suht paljulubav, vahepeal samas oli suht lamp.
Lõpp oli oli pettumust valmistav.
7.5/10 imo.
Korralikuma lõpuga oleks solid 8+ olnud.
blur on veits challengivam, autod liiguvad veits reaalsemalt, split/second on konkreetne funfilled arcade, samas saab seal p2ris strateegiliselt powerplaysid kasutada, ma ei tea, m6lemad on t2iesti teemas. same same but different:D