| Author |
| Thread |
|
 |
|
Katzy
27/04/2007 13:18
|
no ma olen ka...aga seda selle eesmärgiga et keskerakond võimule ei pääseks.... aga see et paljud teised reformi valisid ei olnd mitte selle pärast et siis lõpuks aljosha minema viiakse. Üleüldse see mis toimub on valistuse kasjak ja kogu lugu ..nahhui mingi eestlaste ja venelaste isiklikuks vaenuks seda teha.:S
|

|
Katzy
27/04/2007 13:22
|
eQ:
eilseid videosi vaadates, tundus küll, et suuremosa "kaitsjaid" olid need samad kodanikud, keda näeb reividel..
jep aga ma loodan et nende vendadega saab ka edaspidi rahulikult koos baarjärjekorras jooki ostetud ja vahel isegi paar sõna juttu aetud....
|

|
dr3xl
27/04/2007 13:22
|
minu meelest on üdini vale siduda muusikaüritust ja poliitikat.
kui just algusest peale ei ole nii mõeldud.
mina eeldasin, et ma olen seal klubiürituse, mitte poliitilise propaganda ürituse raames.
|

|
Katzy
27/04/2007 13:24
|
le4f:
näed sina oled ka stereotüüpide vallas, kui taunitakse see on tsiviliseeritud tegevus, teine asi kui rusikatega tegevus...
no aga siis oleks ka loogiline ma leian et nad oleks ka lisanud selle et nad taunisid ka seda mis öösel juhtus... ja ma rõhutan veelkoord ET need ei olnud aint venelased kes seal märatsesid vaid ka eestlased et sa ei hakkaks ütlema et löön kõiki ühe puuga
|

|
eQ
27/04/2007 13:24
|
bob marley't üritati ka kunagi politiikaga siduda, sai teine veel sellepärast kuuli..
kui rahvamass on taga siis ei ole ju mingit probleemi neid juhtida tegema seda mida liider soovib.. või siis emsii.. teades veel mis seisus suurhall on tol hetkel. loodetavasti jah, seda ei juhtu.
|

|
Katzy
27/04/2007 13:25
|
dr3xl:
minu meelest on üdini vale siduda muusikaüritust ja poliitikat.
kui just algusest peale ei ole nii mõeldud.
mina eeldasin, et ma olen seal klubiürituse, mitte poliitilise propaganda ürituse raames.
jep õige...
see oleks varesti et sama hea kui laulupeole panna üles silt : Laulupeo korraldajad toetavad reformierakonna otsust....
lamp.ee
|

|
Upo110
27/04/2007 13:34
|
aa ei olnudki siiski minu luulud, nende kahe sidumine on küll viimne debiilsus
|

|
dr3xl
27/04/2007 13:58
|
le4f:
Kus juures selline asi juba oli Laulupidu toetas ju Rahvarinnet...
aga see oligi algusest peale selle tagamõttega tehtud
|

|
Katzy
27/04/2007 14:03
|
le4f:
Kus juures selline asi juba oli Laulupidu toetas ju Rahvarinnet...
kuule..ära hakka mingit jahu nüüd ajama.
Rahvarinne on natuke teine asi ikka kui aljosha eemaldamine ja üleüldise paanika tekitamine riigis. See on ikkagi meie valitsuse kasjak ja ma arvan et sa tead ka Laulupeo kui sellise ajalugu ja ka mis rolli mängis rahvarinne nii et need kaks asja ei ole üldse võrreldavad....
|

|
dr3xl
27/04/2007 14:07
|
le4f:
see oli näide, paljud täna kasutavad veelgi labasemaid näiteid.
jah, aga meie ei pea ju nende tasemele laskuma, või mis?
|

|
dr3xl
27/04/2007 14:17
|
le4f:
antud teema juures peame, mida sa seletad siin ma ei tohi enda poolt vabalt valitud näiteid tuua? w00t?
mul läks nüüd natuke häguseks, mida sa öelda tahtsid.
mina rääkisin sellest, kuidas on vale siduda klubimuusikaüritusi ja poliitilist propagandat ja eriti pärast seda, kui üritus on välja kuulutatud. minu meelest klubimuusika, kui nii võib end väljendada, peaks olema võimalikult neutraalne, see peaks ühendama inimesi, mitte neid veel enam teineteisest eemale tõukama. sellistel üritustel ei mõelda poliitikast, vaid tullakse muusikat nautima, tantsima, jne.
bruce springsteen ja john lennon oleks olnud natuke paremad näited sinu poolt, sest nende kogu point mingi aeg oligi oma poliitiliste seisukohtade väljendamine. nagu john lennoni "give peace a chance" või springsteeni "born in the usa". see on normaalne. ei ole normaalne aga see, et kui mind või kedagi bookitakse kuhugi ja siis selgub, et ürituse ametlik loosung on millegi poolt või vastu - aga esinejate käest ei ole keegi midagi küsinud, kas nad sellega nõus on. väga hea, et korraldajatel jätkus oidu see loosung maha võtta.
sina tõid mulle näiteks laulva revolutsiooni, mis läheb ka pigem sinna lennoni kanti.
|

|
lzy
27/04/2007 14:25
|
leaf kule, hinga rahulikult 30 korda sisse ja välja. Ja üldse soovitus, minge käige väljas ära, istuge pargis, kuulake head muusikat. On vaja ilusad ilmad ära solkida veel?
piisnlaaav!
:)
|

|
Side Note
27/04/2007 14:32
|
Täna kella kolmeks kogunes Hirveparki Eestit toetama sadakond noort, kes istusid rahumeelselt murul ega näidanud üles mingeid märke vägivaldsusest.
Hirveparki kogunenud noored läksid üle Toompuiestee Wismari tänava alguses asuvasse parki ning jätkasid seal rahumeelset viibimist.
Tegu on põhiliselt keskkooliealiste noortega, kellest ühel on Eesti lipp ning ühel trumm, alkoholi nende valduses silma ei hakka.
hea
päikest!
|

|
widzhit
27/04/2007 14:41
|
|

|
Taurus
27/04/2007 14:41
|
Tublid :)
Päike tuli ka kenasti välja :)
|

|
gnz
27/04/2007 14:42
|
lzy:
leaf kule, hinga rahulikult 30 korda sisse ja välja. Ja üldse soovitus, minge käige väljas ära, istuge pargis, kuulake head muusikat. On vaja ilusad ilmad ära solkida veel?
piisnlaaav!
:)
pargis istumine pole täna vist kõige parem idee...
|

|
dr3xl
27/04/2007 14:43
|
gnz:
pargis istumine pole täna vist kõige parem idee...
täna teoreetiliselt on võimalik kuhugi linna lähedale minna piknikut pidama.
|

|
dr3xl
27/04/2007 14:58
|
http://www.w3.ee/openarticle.php?id=522458&lang=est
music wins, yay
|

|
cr1m
27/04/2007 15:05
|
naljakas on näha AK-s kooliõpilasi plakatiga kirjaga CCCP 4-ever... seda enamasti just selle tõttu, et nad sündisid juba vabariigis
|

|
Taurus
27/04/2007 15:08
|
enamus pätte hetkel linnas pidid olema ala 16-20a, kes jah kõige vähem asjast üldse teavad
päevavargad
|

|
dr3xl
27/04/2007 15:12
|
nojah, tegelikult ka valdav enamus siinsetest kommentaatoritest, k.a. mina, ei ole eriti N Liidu ajal elanud, seega suurem osa nende "mälestustest" põhineb sellel, mida vanemad kodus rääkisid. vahel harva mõni on ka päriselt mingeid ajalooraamatuid uurinud, aga see on tõesti harv juhus.
see on naljakas jah, kuidas sellised inimesed kasutavad väljendit "nostalgia", kuigi endal kokkupuudet tegelikult ei ole olnud. ja kurb on see, et nad oma temperamendiga on võimelised minema ka barrikaadidele võõraste ideede eest, mis neile on pähe taotud.
NL lagunes, kui ma olin 11 ja mina ei ole samamoodi eriti adekvaatne sel teemal kaasa rääkima. mäletan mõningaid momente, aga nende põhjal ei saa palju järeldada.
|

|
ELECTRICO
27/04/2007 15:24
|
saate molli, raisk
|

|
sistah
27/04/2007 15:25
|
oeh j6udsin l6puks teema l2bi loetud.
see hiirepoisi pilt meeldis k6ige rohkem ;D
ei jah, tore action teil seal
|

|
Taurus
27/04/2007 15:26
|
ELECTRICO:
saate molli, raisk
vaevalt nad seda foorumit loevad, lõhkumisega liialt busy
p.s hiirepoisi pilt on tõesti hetk:D
aga jah paraku peab trellide taga oma juustu edasi nosima:D
|

|
dccap
27/04/2007 15:46
|
Taurus:
vaevalt nad seda foorumit loevad, lõhkumisega liialt busy
loevad loevad :)
|

|
Taurus
27/04/2007 15:59
|
ja saavadki teada, et siinpool polegi märatsevat rahvast :)
vaid hoopis konstruktiivselt arutlev seltskond
edit: telkus näitas jälle 14 aastaseid tydrukutirtse karjumas: fasistõ
piima küll tilgub suunurgast, aga eks nii peab karjuma, keegi kuskil ütles...
|

|
dccap
27/04/2007 16:07
|
olen ikka vene poole pealt rohkem ja siia maani pole seal kedagi näinud kirjutamas midagi " peksin eile klaasid sisse " või " väänasin liiklusmärgile sõlme peale ". Selles suhtes , et hoiab rohkem tagasi.
|

|
dr3xl
27/04/2007 16:10
|
dccap:
" väänasin liiklusmärgile sõlme peale "
kurat, kus peab selleks jõudu olema, nagu incredible hulk :D
|

|
Taurus
27/04/2007 16:12
|
mõni metallifirma võiks nad oma hõlma alla võtta :)
aga eks nad vanglas saavad seal teha igasugu toredaid vigureid, siis on ka aega piisavalt
|

|
Daha
27/04/2007 16:22
|
a mne nadoelo, 4to nad domom letaet vertolet, kto vinovat? :D
|

|
|
|