::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
teadkyllkes
29/11/2007 14:30

mulle ka enamus mõjuvad nõrgemalt kui teistele, minu eelpoolmainitud tripp oli 6mg-st, psühhedeelses mõistes oli see suht nõrk tripp, kuigi 6mg peaks olema suhteliselt korralik kogus juba selle puhul
Edit/Delete Message Reply w/Quote
teadkyllkes
29/11/2007 14:31

sul vedas siis et korra konna panid ainult, ma ikka roopisin/öökisin tunde enne kui parem hakkas.. ja tänu clonazepamile siis pääsesid ehk peavalust ka

psühhedeelsete effektide poolest see aine on päris sürr ja omapärane jah, aga toksiline pool on totaalne turnoff

tahaks proovida sellist asja nagu AMT, see on lisaks korralikele psühhedeelsetele omadustele tugev serotoniini ja dopamiini reliiser (nagu MDMA)
fungus
29/11/2007 14:44

Irw, kle ma ei hakka parem neid aineid nimetamagi, mida proovida tahaks. :D Tulevikus kuskile välismaale elama saab, ehk siis on asjad rohkem kättesaadavad. :D
teadkyllkes
29/11/2007 14:52

kle neid värke on suht lihtne netist tellida (kui oskad vastavaid saite leida), ma ei hakka parem loetlemagi seda arsenali mis minu käest on aja jooksul läbi käinud :D AMT on kindlalt plaanis millalgi ära proovida kui finantsasjad veits paranema peaksid
Side Note
29/11/2007 16:18

teadkyllkes:
.. ainus aine millega olen kunagi jumalat kraanikausist alla valanud
fungus
29/11/2007 18:27

No ma ei viitsi tolliga riskida. Hiljuti just saadi sõbranna tuttaval seenespoorid kätte. Eesti riik eraldas spooride väljaaretamiseks 17k, et kutt kindlalt süüdi mõista, aga usute või mitte - bioloogid ei saanud sellega hakkama. :D
teadkyllkes
29/11/2007 18:31

seenespooride ja muude illegaalsete värkide tellimisega muidugi riskida ei tasu, aga enamik neid nn "research chemicale" keelatud ainete nimekirja ei kuulu - seega pole ka süüdimõistmise pärast vaja põdeda, isegi kui midagi leitakse.. minu arvukad tellimused on seni veel siiski kõik ilusti läbi tulnud (*sülitab kolm korda üle vasaku õla*)

irw, bioloogid ei saanud seente kasvatamisega hakkama? sellest lihtsamat asja annab välja mõelda kui piisavalt steriilsed tingimused on, isegi kanepikasvatus on täielik teadus selle kõrval
fungus
29/11/2007 18:43

Kas AMT ja muud hallutsinogeenid pole siis illegaalsed? :D
teadkyllkes
29/11/2007 19:06

hmm ma ei suuda hetkel leida keelatud ainete nimekirja eestis, riigiteataja vastav akt ei ole avalikult nähtav hetkel, aga kui vaadata usa schedule I substances listi, siis on seal ära toodud ainult väike osa PIHKALis ja TIHKALis sisalduvatest substantsidest

http://www.erowid.org/psychoactives...ed_sched1.shtml

eestis olukord väga erinev ei ole, pigem on neid aineid seal listis vähem

loomulikult on keelatud igasugu ainete müük oma tarbeks, omamine tarbimise eesmärgil jne, aga laboratoorsete uuringute eesmärkidel omamine on lubatud (sealt ka nimetus "research chemicals"), ühesõnaga niikaua kui ei suudeta ära tõestada et sa tellid/omad neid aineid eesmärgiga neid tarbida ei saada seaduse järgi sulle midagi teha

muidugi on alati risk, et kui tollis avastatakse pakike mingi kahtlase pulbriga siis võidakse korraldada adressaadi juures läbiotsimine, ja kui leitakse illegaalseid narkootikume siis võid saada karistada nende omamise eest

igatahes on juba aastaid need ained netist tellitavad olnud ja teadaolevalt ei ole kuskil kedagi veel nende asjade eest karistatud mida otseselt keelatud ainete nimekirjas pole (usas kehtib ka selline asi nagu federal analogue act mis idee kohaselt teeb illegaalseks ka kõikide illegaalsete ainete struktuurilised analoogid, aga siiamaani ei ole kedagi veel selle järgi karistatud kuna antud punkt seadustikus on küllaltki ähmane ja ükski prokurör ei ole selle alusel kellelegi kaela raatsinud lennata)
fungus
29/11/2007 20:04

Ühesõnaga, kui sul mingiks tellimiseks läheb, ole hea ja anna mulle ka teada. :D
farmakoloog
29/11/2007 20:23

teadkyllkes, kui me tahame seda olukorda, kus teatud asju teatud kohtadest on võrdlemisi lihtne riiki sisse saada ja need pole keelatud, säilitada, siis tasuks ilmselt selle koha pealt avalikes foorumites mitte liiga jutukaks minna. arvan mina...
farmakoloog
29/11/2007 20:25

ma kujutan päris hästi ette seda meediahüsteeriat mis eesti taolises riigis sellise teema ümber tekkida võib.....
Taurus
29/11/2007 20:27

Õhtuleht peaks siis endile mingi persetäie uusi töötajaid võtma, lugusid tuleks liiga palju:D
teadkyllkes
29/11/2007 20:29

irw, mine sa tea jah palju neid narkomente siin ringi nuusib :D

rahu, sellise asja pärast imho pabistama ei pea, neid narkoteemalisi foorumeid on ju ka omajagu (ise külastan sellist saiti nagu bluelight.ru), karta on et neid rahvusvahelisi ja temaatilisi foorumeid külastab ikka igasugu tegelasi valitsusasutustest, aga seadusandlus ikka nii ei käi päris et keegi ütleb et vaadake mis ma seal foorumis kuulsin, peaks uue eelnõu läbi suruma.. keegi ei jõua lihtsalt selliste asjadega tegeleda mida inimesed kuulu järgi tarbivad, kibedaks läheb asi siis kui mingid probleemid tekivad, ntx keegi üledoosi tõttu sussid püsti viskab, enamik aineid ntx usas just sel põhjusel oma tee schedule one-i leiab

ja eesti ja paljud teised samasugused nn usa "väikevennad" võtavad oma keelatud ainete nimekirjade koostamisel shnitti just peamiselt usa seadusandlusest, uskumatu kui palju usal maailmas ikka mõjuvõimu on kui nii vaatama hakata
farmakoloog
29/11/2007 20:36

bluelight on siiski midagi muud, tuhandeid liikmeid ja rahvusvaheline seltskond, ma olen ka ise seal aastaid regulaarne külaline olnud...
muidugi on väga väike võimalus et keegi nt. sellel foorumil siin silma peal hoiab või et siinse jutu põhjal midagi ette võtaks. aga mida rohkem inimesi sellistest võimalustest teab, seda suuremaks läheb ainete liikumise maht ja vahelejäämiste ja susside püsti viskamise tõenäolisus. kui paljudel meist on olemas milligrammkaal mis selliste ainete jaoks on suht hädavajalik? varem või hiljem leidub mingi idioot kes võtab midagi liiga palju ja kära sellest on oi kui palju
kindlasti leiad sa oma edevuse väljaelamiseks mõne teise võimaluse
farmakoloog
29/11/2007 20:37

btw mulle meenub et austraalias kasutati ühe tyybi vastu tema bluelighti poste asitõendina..
Side Note
29/11/2007 20:45

mulle kuidagi tundub ka ,et las olla nende substantsidega ,millest antud topikus rohkem jutt on -las nad olla "kuskil" ,keski teab metsasees sambla all kivivana salalaekas ,kel võti on see teab ja kes otsib ,see ikka leiab selle võtmekese sealt sambla alt üles ,kui vaja.

sry kui liiga muinasjutuks ära kiskus :D
farmakoloog
29/11/2007 20:54

ei tea kas just hallutsinogeene muidugi hehe
Taurus
29/11/2007 20:54

nu neid asju vaevalt jah
teadkyllkes
29/11/2007 20:57

ega iga idioot kes otsib seda võtit ikka niisama lihtsalt ei leia küll..

aga olgu, point taken, aitab minu poolt sellest teemast.. ütlen ainult niipalju veel, et kui ei tea kuidas täpselt milligrammiskaalal doose mõõta siis muidugi ei tasu selliste asjadega tegelema hakata
Taurus
29/11/2007 20:59

Vaevalt, et idioodid seda üldse otsivad
teadkyllkes
29/11/2007 21:00

leidub igasugu idioote, kahjuks
Taurus
29/11/2007 21:01

... kes nendele asjadele ei oska õiget kasutusala leida
teadkyllkes
29/11/2007 21:03

no kasutusalasid on mitmeid, mis kellegi jaoks see "õige" või need õiged on on juba individuaalne

aga loomulikult leidub neid kes neid väärt sakramente (psühhedeelikuid) kuritarvitavad, ma ei pea silmas meelelahutuslikel eesmärkidel tarvitamist (nothing wrong with that imo), vaid vastutustundmatut kasutamist, stiilis eesmärkidel "just to get fucked up" või "i can take more than everyone else" vms.. ja selline suhtumine viibki nende ainete kasutajate maine alla, põhjustab üledoose mis viivad keelustamiseni jne
sistah
30/11/2007 06:53

teadkyllkes:
kle neid värke on suht lihtne netist tellida (kui oskad vastavaid saite leida), ma ei hakka parem loetlemagi seda arsenali mis minu käest on aja jooksul läbi käinud :D AMT on kindlalt plaanis millalgi ära proovida kui finantsasjad veits paranema peaksid

ojaaa, tänu sulle on ikka imelistes numbrites erinevaid aineid proovitud-tripitud, haha. jubejube:)
Side Note
20/12/2007 09:41

O_oo
M3RN-ZID
20/12/2007 09:52

Side note'i psyhedeeliatase on 26..smailidele kasvavad lisa silmad ja stuff:D
naturaalne teema on m6eldud mulle..keemia ei ole eriline valikuv6imalus..kuid juba puhas olnud, suht imelik tunne on...kohati ryndab j2lle, et tra v6iks veerevaid taga ajada, aga ei:D
BREAKtheCORE
20/12/2007 10:08

Lisa silmade ja stuffiga tuli kohe meelde kuidas kunagi mingi 2-c valemi all tuvikesi vaadatud sai. Kõik nägid ikka erilised monstrumid välja - terve rida silmi ja ma ei tea mis muud stuff veel. :D
Side Note
20/12/2007 10:11

hehe ,me tihkasime üks aeg teleka käima lülitada ka 2c taolise preparaadi ajal -mõtlesime ,et äkki saab naerda - SAI!

*esimesteks marssisid hitleri juugendid vastu ,seakärsad peas viimsel kui ühel ja teletupsudest ma ei hakka üldse rääkimagi

**a üldiselt ei taha siis teleka poole vaadatagi .o0O_O0o.
teadkyllkes
20/12/2007 11:58

jep, telekas võib tunduda mõnda aega koomiline, aga mingi hetk hakkad arusaama milline puhast mürki pritsiv aparaat see tegelikult ikka on ja siis paned ta kinni.. või meeldiva taustakanali peale nagu ntx fashion tv :D
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... Last »