::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
ELECTRICO
10/05/2007 20:34

morphact:
miks mitte kohe?
:D

Ei meeldi lampi teha.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Taurus
10/05/2007 20:34

täpselt
Taurus
10/05/2007 20:35

ELECTRICO:
Töötad seal?

ülekantud tähendus
sistah
11/05/2007 08:35

unkind:
paber mekib siis nõnna hästi kohe wei?

no ma eeldan, et muidu me seda nii tihti maiustanud ei oleks :P eriti hea paber oli see brain/aju... siit foorumist nii mõnedki tegid meiega koos need tripid läbi, niiet jah, k6igile meeldis mu teada :P
Taurus:
nujah, aga füüsis muutub apaatseks:S

olen ma praegu kuidagi apaatsem kui varem? :D mitte midagi need tripid halvemaks ei muutnud, ainult paremaks, mõttemaailma piirid avardusid ikka oluliselt ja tripi lõppedes oli alati selline tunne, et oleks tahtnud igaveseks sinna ilusasse maailma elama jääda, kus kõik oli tuhandeid kordi värvilisem ja naljakam ja..

nii head paberit tahaks veel saada kuskilt..
kain
11/05/2007 10:32

hui muutub apaatseks...psyhedeelsed ained on sisekosmose võti
Taurus
11/05/2007 10:32

soh
eks muidugi see taandu jällegi iga inimese puhul personaalsesse värki
lihtsalt ma tõin näite, mida tean omast käest.
ise pole teind paberit
Taurus
11/05/2007 10:45

kõik universumi protsessid toimusid miljardeid aastaid tagasi samamoodi
kui linnutee galaktika alles moodustus ja elu võimalikkusest polnud mingeid märke

inimene tahab millegipärast uskuda, et mõjutab neid mõjutamatuid protsesse, suuremeelsus, mis iseenesest on väga hea, kuna inimene MÕTLEB
Eastsider
11/05/2007 10:46

Kurat, peab ka enda õppimise kuhugi suuremasse linna suunama nüüd, ehk pääseb ka kuidagi paberitele ja muudele põnevatele asjadele ligi.
kain
11/05/2007 10:56

Taurus:
kõik universumi protsessid toimusid miljardeid aastaid tagasi samamoodi
kui linnutee galaktika alles moodustus ja elu võimalikkusest polnud mingeid märke

inimene tahab millegipärast uskuda, et mõjutab neid mõjutamatuid protsesse, suuremeelsus, mis iseenesest on väga hea, kuna inimene MÕTLEB

me oleme osa sellest protsessit, kogu elu siin planeedil on...see mis meie kehade sees juba toimub on rohkem kui fantastiline, kuidas aminohapped ennast reastavad universaalse keele ehk dna järgi...hullus
sistah
11/05/2007 10:58

Eastsider:
Kurat, peab ka enda õppimise kuhugi suuremasse linna suunama nüüd, ehk pääseb ka kuidagi paberitele ja muudele põnevatele asjadele ligi.

haha, hea põhjus õppima minemiseks :D
Side Note
11/05/2007 11:06

"Universal patterns appear in our tiniest cell as in the biggest galaxies"

universal wink ;)
kain
11/05/2007 12:08

Side Note:
"Universal patterns appear in our tiniest cell as in the biggest galaxies"

universal wink ;)

indeedo
Taurus
11/05/2007 12:28

morphact:
a taurus.
tead.
Maal pole ainukesena elu.
=)

hehhee, no sellega mind sa küll ei üllata ;)
selles enam kui veendunud
seepärast hakkan järjest enam uskuma seda, et see tohutu keerukus on toodud siia Maale kuskilt.
seda tõestab ka fakt, et miski ei teki ega kao,
inimene ei saanud lambist selliselt arenema ja mõtlema hakata, nagu evolutsioon räägib, et kala tuli maale, siis ronis puu otsa ja siis oli juba mõtlev inimene.irw

omal ajal oli evolutsioon minu jaoks ülim tõde, uskusin seda täiesti
Taurus
11/05/2007 12:28

kain:
me oleme osa sellest protsessit, kogu elu siin planeedil on...see mis meie kehade sees juba toimub on rohkem kui fantastiline, kuidas aminohapped ennast reastavad universaalse keele ehk dna järgi...hullus

word
ÜHESTAINSAST rakust saab see kõik alguse, lihtsalt liigafaking mõistusevastane:/
Side Note
26/05/2007 18:42

http://www.tripzine.com/listing.php?id=pit00
Side Note
24/07/2007 08:29

http://www.heartoftheinitiate.com/l...versity-of-gaia

ja üldse http://www.heartoftheinitiate.com/library/articles/

ja-ja-jah see ka

http://www.rollingstone.com/politic...ychedelic_elite

olen segi keerand ikkagist vist jah ..a noh ,eks proovin kuidagi hakkama saada
Neurowobble
03/08/2007 00:02

Mulle näidati ühte lihtsat DMT ekstraktimise viisi meil kasvavast taimest. Tundus suht lihtne, ainult ühes selle etapis on vaja tugevat hapet, nt. HCl-i. Keegi teab, kust saaks mõned liitrid seda? :))
Seda taime peaks igaüks teadma

Side Note
03/08/2007 07:06

eh jah see on päris huvitav ,et enamustes taimedes ja kõrrelistes leidub DMT molekul ,selle eraldamisega aint osadest taimedest lihtsam veits vist ,..ei ole ise seda asja lähemalt uurinud -aga kui keegi ekstractitud saab ,andke märku :D
sistah
03/08/2007 14:10

mingit esimese korra prooviekstraktimist laseks t6esti kellelgi teisel mekkida, kes teab mis sellest ilma oskusteta välja võib tulla
Taurus
03/08/2007 14:18

katsejänestest puudus ei tohiks tulla:D
teadkyllkes
28/11/2007 18:55

Side Note:
eh jah see on päris huvitav ,et enamustes taimedes ja kõrrelistes leidub DMT molekul

huh?

Neurowobble:
Mulle näidati ühte lihtsat DMT ekstraktimise viisi meil kasvavast taimest. Tundus suht lihtne, ainult ühes selle etapis on vaja tugevat hapet, nt. HCl-i. Keegi teab, kust saaks mõned liitrid seda? :))
Seda taime peaks igaüks teadma

mis taim see on? minu teada üheski eestis kasvavas taimes DMT-d ei sisaldu

eniveis, HCl on täitsa olemas mingis torupuhastusvahendis, torusiil vist nimeks, see polegi probleemiks, aga acid/base extractioni juures on veel vajalik mingi tugev alus nagu ntx NaOH, kust seda saada on juba iseasi, olen ennast lolliks otsinud aga puhtal kujul seda saada ei ole õnnestunud

proovisin muidu kunagi DMT-d ekstraktida sellisest asjast nagu mimosa hostilis root bark (http://en.wikipedia.org/wiki/Mimosa_hostilis), seda saab täitsa vabalt netist tellida, ja sisaldab DMT-d väga korralikus konsentratsioonis (1% yieldi on päris reaalne saavutus, st 1g DMT-d 100g toormaterjali kohta).. asi läks vett vedama just kuna ei õnnestunud leida puhtal kujul NaOH-d (mingil kujul ta leidsin küll, oli üks järjekordne torupuhastusvahend, aga see ei olnud vist kahjuks puhas lahus ja seetõttu läkski kogu protsess aia taha :(

ps. sorry et selle vana teema bumpisin, aga asjalik teema on, respect
Side Note
28/11/2007 19:01

no okei ,mina siin kohal vaidlema ei asu-kui ei ole nii ,siis ei ole :) Pole ise uurinud ,vaid kuulsin omast arust oma väärastunud kõrvaga kuskilt või nägin unes mingit muinaslugu vms :D
teadkyllkes
28/11/2007 19:10

ei neid taimi on muidu päris palju küll mis DMT-d sisaldavad, üks haru on neist tõesti kõrrelised, nimel selline asi nagu Phalaris spp. (http://en.wikipedia.org/wiki/Phalaris_(grass)), usas pidid päris vabalt need värgid kasvama, ilmselt saaks eestis ka püsti kui vaja, aga minu teada päris naturaalselt neid siin ei leidu.. DMT jaoks suht vilets source see ka, seda päris mitmel põhjusel
teadkyllkes
29/11/2007 01:47

DMT, a harrowing seven-minute trip that feels like seven centuries, is Direct Mystical Transmission, says Pinchbeck -- Drastic Magical Transport.

oojee - Divine Moments of Truth
farmakoloog
29/11/2007 06:27

eestis kasvab phalaris arundinacea't igal pool, aga dmt kontsentratsioon selles on liiga väike, sisaldades põhiliselt 5-meo-dmt'd...
mimosa on muidugi kõige parem source ja kuigi tellida saab seda netist jah vabalt, eesti toll seda läbi ei lase!
Side Note
29/11/2007 07:29

bastards, not allowing us to seee! :)
fungus
29/11/2007 12:48

Kunagi sai 5-meo-amti tehtud. Päris põnev asi oli teine. :D

Olime sõbra pool ja uks oli lahti, siis kell mingi 3 öösel ma olin üksi koridoris, uurisin tapeeti, mis väga huvitav tundus. :D Well igatahes, siis hüppas uksest järsku mingi tsikk sisse, puhas goot, täpselt the ringi tegelase moodi. Mul oli umbes wtf, ei ole võimalik. Päris hirmuäratav oli tegelt. :D Läksin teise tuppa sõpru kutsuma, et tulge vaadake, kas te ka näete seda. (nad olid sama aine all) Well läksime kõik koridori, teised olid ka suht hämmingus. Siis lendas sõber, kelle pool me olime, ka koridori ja tuli välja, et see oli hoopis tema tüdruk ja trip läks edasi. :D
teadkyllkes
29/11/2007 14:23

farmakoloog:
eestis kasvab phalaris arundinacea't igal pool, aga dmt kontsentratsioon selles on liiga väike, sisaldades põhiliselt 5-meo-dmt'd...
mimosa on muidugi kõige parem source ja kuigi tellida saab seda netist jah vabalt, eesti toll seda läbi ei lase!

tean omast kogemusest rääkida et võib lasta küll, oleneb kust tellida ja millist kullerteenust kasutatakse
teadkyllkes
29/11/2007 14:26

fungus:
Kunagi sai 5-meo-amti tehtud. Päris põnev asi oli teine. :D

Olime sõbra pool ja uks oli lahti, siis kell mingi 3 öösel ma olin üksi koridoris, uurisin tapeeti, mis väga huvitav tundus. :D Well igatahes, siis hüppas uksest järsku mingi tsikk sisse, puhas goot, täpselt the ringi tegelase moodi. Mul oli umbes wtf, ei ole võimalik. Päris hirmuäratav oli tegelt. :D Läksin teise tuppa sõpru kutsuma, et tulge vaadake, kas te ka näete seda. (nad olid sama aine all) Well läksime kõik koridori, teised olid ka suht hämmingus. Siis lendas sõber, kelle pool me olime, ka koridori ja tuli välja, et see oli hoopis tema tüdruk ja trip läks edasi. :D

wow.. minu 5-meo-amt kogemus oli järgmine - 3 tundi räiget oksendamist/dry heave, siis natuke eufooriat ja sürre CEV-e, siis 5 tundi eluränka peavalu.. äärmiselt toksiline substants on see, veel üks väga tihti raporteeritud kõrvalnähte sellega millest ma õnnneks pääsesin on kõhulahtisus.. pole sugugi harv juhus selle all oksendada ja sittuda üheaegselt.. ainus aine mille olen kunagi julmalt kraanikausist alla valanud
fungus
29/11/2007 14:27

Eh ei tea jah. Nagu ma juba siin foorumis mitu korda maininud olen, ei mõju mulle hallutsinogeenid üldse nii tugevalt, nagu seda teistele inimestele. Ma ei mäleta palju ma seda asja tegin üldse, mingi oma 7mg vist?

EDIT: Aa tuleb meelde. Mul oli ka nii, et tegin ära, passisin telekat mingi 30 minsa, siis hakkas sitt. Punnitasin vastu veel mingi 30 minsa, erilisi efekte veel polnud selleks ajaks, siis käisin tõmbasin keti maha peldikus ja siis läks lahti. :D

Krdi vaatasime telekat, mingi imelik muuvi oli, kus Snoop Dogg peaosas, mingi "õudukas" vms. Saad aru, see oli niiiiiiiiiiii sürr lihtsalt mis meil toimus seal. telekal oli heli maas, muss mängis, kõik klappis nii ilusti kokku, nagu muss peakski sellel filmil taga olema jnejne. Krt annab seletada seda ikka. Filmist arusaamine oli täiesti null. :D

Pärast muidu sai 1 clonezepaam alla visatud ja lasin 12h magusat und.
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... Last »