::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Exstasy...?
Pages (302): « First ... « 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163 164 165 166 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
unkind
05/04/2007 00:50

paugutamis järgne 3-4 päeva tõsine mjau mjau on ikka eriti kaiff ja vahva osa ju, põhi trippimisega ei anna võrreldagi neid kahte seisundit.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
jyrta
05/04/2007 05:48

mhm,mul ka tuleb mingi 2-3 päevane päris räige kass kallale,niiet ei kipu aineid alla vägistama
Taurus
05/04/2007 07:51

skyzer:
õppige nautima seda kiisu olekut, tehke seda olekut endale positiivseks )))

wäuu, thats the man talks here !!

mitte, et kass oleks positiivne ja lahe asi, vaid sellest tuleks endale tehaaa positiivne sündmus, ega see nii piu-pau käi jah:D
aga eks eelnev eeldab ka sellist puhast tripi ja mitte mingit 4 päevajärjest pilteest möllu koos alkoga(siis ei päästa isegi jeesus:D)
sistah
05/04/2007 08:43

Evil-D:
Roheline hieroglüüf ning sinine delfiin.
Mõlemat võta, koos.

seda ta ju tegigi?

ja kass.. kui gaazi on, ei ole mingit kassi :))
unkind
05/04/2007 08:48

tra kui mingit lolli mürki satud manustama siis ei aita see kõss ka mjaow vastu.
sistah
05/04/2007 08:50

piisavas koguses aitab alati. ja point on selles, et syya tuleb. muidu venib kass aina pikemaks ja pikemaks. gaaz toob isu tagasi, niiet...
unkind
05/04/2007 08:54

tavaliselt on jah nii aga isliklikult on ette tulnud ka olukordi mil ei lähe mitte mingi sugunegi söök alla, kõssist (suht kaheldav põhk oli vist) ka suuremat tolku polnud selle probleemi vastu.
kõik oleneb sellest ikka kui kanget mürki sai tarbitud ja kui palju, kui ikka mingit eriti värdjat saab mekitud siis on 3-4 päevane mjaowww karanteeritud.
sistah
05/04/2007 08:55

ju siis oli suht kaheldav põhk tõesti :D
hea gaaz aitab iga ilmaga, vähemalt mind.
aastate jooksul õppinud oma kasse talitsema, haha.
Side Note
05/04/2007 09:26

Kas kass on täpsemalt - Pahurus järgmine päev ,väsimus ,kopp ees ,kõik käivad pinda ja näit. lubadused endale enam kunagi mitte midagi teha või tunne et enam sitemax elu ei saa minna jne.. :) (?)

selle puhul ei aita gaas ...kui just jah paar päeva järjest hommikust õhtuni üle suitsetada ehe.

A üldiselt olen ka neid olukordi vist konstruktiivselt kasutama õppinud :)
Mierda
05/04/2007 11:33

ei noh pmst tripi ajal you are having the time of your life ja kui see korraga läbi saab siis jääd seda meenutama ja langed massusse :D
ELECTRICO
05/04/2007 11:55

Kivi tekitab mul kõige hullema kassi üldse, kui seda keemia peale suitsetada. Ma taunistun, maailma rõvedaim olek. Xanax sisse ja on kõik OKEI
Catastroфиck
05/04/2007 11:59

tegelikultt on see juba omaette teadus kuidas kassi vähendada. paljudel staažikatel narkomaanidel on kindlad ained ja kogused välja töötatud.
ELECTRICO
05/04/2007 12:05

Täpselt.
Side Note
05/04/2007 12:17

selle xanaXi peaks sis ära proovima kunagi :)

/ah tegelelt kopp ees ,ei viitsigi tegelt kassida enam kunagi
Catastroфиck
05/04/2007 12:21

riiite :D
Side Note
05/04/2007 12:28

:)

karmauh
Taurus
05/04/2007 15:38

ELECTRICO:
Kivi tekitab mul kõige hullema kassi üldse, kui seda keemia peale suitsetada. Ma taunistun, maailma rõvedaim olek.

ma ei suitsetaks siis

alati on ju valik, kas paned korduvteadlikult pange, või mitte
Neurowobble
05/04/2007 18:13

kiisutõrjevahendid: kõff, džinn, imovane, rohypnol, xanax, fervex (rahustab maha päris hästi), kergemad opioidid nagu kodeiin (mõnedes solpadein valuvaigistites on)
Side Note
05/04/2007 20:06

phenS:
tegelikultt on see juba omaette teadus kuidas kassi vähendada. paljudel staažikatel narkomaanidel on kindlad ained ja kogused välja töötatud.

drummerboy:
kiisutõrjevahendid: kõff, džinn, imovane, rohypnol, xanax, fervex (rahustab maha päris hästi), kergemad opioidid nagu kodeiin (mõnedes solpadein valuvaigistites on)
Catastroфиck
05/04/2007 20:09

jees noh. ma lootsingi väikese kiisupeletus rerseptinurgakese luua. jano muidugi see näitab ka et drummerboy on narkomaan :D
Taurus
05/04/2007 21:58

aga tark
Neurowobble
05/04/2007 22:40

jõhker nark olen ju, pole mingi 2 aastat fenni teinud ja juppe söön ka 4-5 korda aastas
ELECTRICO
06/04/2007 09:04

Taurus:
ma ei suitsetaks siis

alati on ju valik, kas paned korduvteadlikult pange, või mitte

ma ei suitsetagi :D
skyzer
06/04/2007 09:11

yep kivi mõtetu
Catastroфиck
06/04/2007 09:21

ma olen täheldanud et agressiivsetele inimestele ei meeldi dõup. endalgi üks tuttav kes armastab hirmsasti viina võtta ja joomingu käigus niisama naljaviluks noa välja võtta ja sellega ähvardada aga ainult viimasel ajal on tüübil see nalja element sealt ära kadunud, hehe. kooki ja esimeest punub rämedalt aga seletab samamoodi et dõup on mõttetu kuna teeb uimaseks, siis ei saa ju noaga enam ähvardada :(
Kapuuts
06/04/2007 09:32

niiet su sõpra on mingiaeg politseikroonikas lootust näha?:)
ELECTRICO
06/04/2007 09:36

Hirmus sarnane tüüp mulle. Mul on igatahes häbi, et ma nii käitun, aga kahjuks iseloom on selline ja midagi pole teha. Korralikult kolakat saada vahepeal pole minu jaoks küll eriline probleem.
Catastroфиck
06/04/2007 09:49

ma ei usu et ta politseikroonikas ilmub. lagi on see, et tüüp ise on eriti osav. ta alati möliseb mingite rämedate ambaalide või karja venelastega aga kunagi lõuga ei saa. tavaliselt saavad lõuga tüübid kes temaga kaasas on :D
mees on lihtsalt nii osav sõnasepp et konkreetselt räägib oma "vastasel" juhtme kokku. ja tavateema on see et siis hakkab hoopis selle tüübi või tüüpidega edasi jooma.
hm ja see tüüp on üsna lühike, niiet inimesed kellele ei meeldi dõup on agressiivsed, põevad napoleni kompleksi ning on rämedad alkohoolikud. deliirium on minu tuttava puhul pea iga kord kui ta joob.. mm ja seda juhtub nii 1-3x nädalas aa see võib siis tähendada et ta on terve 5 päeva tsüklis xD

inztance võiks siin paar kommentaari visata kuidas nad selle tüübiga pärast viiepäeast viinavõttu üksteist kööginugadega naljaviluks sorkisid.
ELECTRICO
06/04/2007 10:16

phenS:
ma ei usu et ta politseikroonikas ilmub. lagi on see, et tüüp ise on eriti osav. ta alati möliseb mingite rämedate ambaalide või karja venelastega aga kunagi lõuga ei saa. tavaliselt saavad lõuga tüübid kes temaga kaasas on :D
mees on lihtsalt nii osav sõnasepp et konkreetselt räägib oma "vastasel" juhtme kokku. ja tavateema on see et siis hakkab hoopis selle tüübi või tüüpidega edasi jooma.
hm ja see tüüp on üsna lühike, niiet inimesed kellele ei meeldi dõup on agressiivsed, põevad napoleni kompleksi ning on rämedad alkohoolikud. deliirium on minu tuttava puhul pea iga kord kui ta joob.. mm ja seda juhtub nii 1-3x nädalas aa see võib siis tähendada et ta on terve 5 päeva tsüklis xD

inztance võiks siin paar kommentaari visata kuidas nad selle tüübiga pärast viiepäeast viinavõttu üksteist kööginugadega naljaviluks sorkisid.

Täiesti putsis, kas sa räägid minust???
Catastroфиck
06/04/2007 10:30

hehe.. hm eino kui sa oled ikka seesama unt keda ma ct's nägin siis mitte. aga selle tüübiga on väga luks suhelda, tal on parimad musta huumori, lambi ja nilbed jõugid ever. kino saab fakin alati ja neid stoorysid kuulata on nagu ... teh bestest. eriti veel mingi teisi isiku käest nagu nt inztance sest tavainimesele ei mahu päris hästi sellised situatsioonid pähe mis selle mehega joomingute käigus tekivad :D
   Post A Reply
Pages (302): « First ... « 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163 164 165 166 » ... Last »