hee vähemalt mõneski osas on meil üks maitse :P
kuigi selle lapsevanema lilla kittel häiris mind ikka tõsiselt. apsoluutselt ei lähe rohelise käekotiga kokku ju
ELECTRICO: Ühed parimad koomiksid, eriti meeldib see mesilase nägijast ajuoperatsiooniga lõpetaja.
Kui nüüd tõesti mõtlema hakata, siis on tegemist vist silma laserlõikusega. Aga kuna ma olen reede õhtust alates segi olnud, siis mina nägin seda nii, et sellele arstile tundus see tüüp nii debiilik, et ta E tähe asemel bee ütles, et saadeti ajuoperatsioonile ja puuriti kohe niimoodi, et need punased täpid seal on verepritsmed.
Lennuõnnetuses ookeani kohal jääb üksikule saarele ellu ainult kuus meeskonnaliiget ja stjuardess.
Pärast esimest kuud saarel saab kaptenil järsku mõõt täis. Ta ütleb: "AITAB mehed!", haarab oma revolvri ja laseb stjuardessi tema piinade vähendamiseks maha.
Peale teise kuu möödumist ütleb kapten: "KURAT! Mehed, see on juba rõve" ja matab stjuardessi maha.
Kolmanda kuu möödumiel ütleb kapten: "PERSSE! Nii enam ei saa" ja kaevab stjuardessi jälle välja.
Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the
light at the end of the tunnel will be switched off to save on
electricity costs, until further notice.
Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the
light at the end of the tunnel will be switched off to save on
electricity costs, until further notice.
Eesti NSV-s nagu kogu ülejäänud Nõukogude Liidus - pandi sitaaugu rüütlid aga pikemalt targutamata kinni ning lennujaamas turisti rünnanud Björk lakuks siiani mõnes Kesk-Aasia raskestikasvatatavate tütarlaste eriinternaatkoolis õpetajatädi ebasümeetrilist tutti.
:D
I told her that two cute little kittens ran into my house and chased each other down to my sweety shop basement.
As she ran into the empty cellar I bolted the door shut.
So yes, I am fucking smarter than a ten-year-old.
BASTARD: Lennuõnnetuses ookeani kohal jääb üksikule saarele ellu ainult kuus meeskonnaliiget ja stjuardess.
Pärast esimest kuud saarel saab kaptenil järsku mõõt täis. Ta ütleb: "AITAB mehed!", haarab oma revolvri ja laseb stjuardessi tema piinade vähendamiseks maha.
Peale teise kuu möödumist ütleb kapten: "KURAT! Mehed, see on juba rõve" ja matab stjuardessi maha.
Kolmanda kuu möödumiel ütleb kapten: "PERSSE! Nii enam ei saa" ja kaevab stjuardessi jälle välja.
Sõitis üks linnapea, nimi Edgar vist, külast külla. Kohtus talumeestega, uuris maaelu... Väiksel-vaiksel külateel aeti kogemata siga alla - surnuks. Saatis siis linnapea Edgar autojuhi rahaga kahjusid hüvitama - julged teha, julged vastutada! Autojuht naaseb alles paari-kolme tunni pärast - täis kui tinavile. Linnapea, too Edgar, aru pärima, kus autojuht nii kaua oli. Autojuht vastu: "Läksin külla, ütlesin, et olen Edgari autojuht, tapsin selle sea tee peal ära - kõik hakkasid kohe välja tegema..."
BASTARD: Sõitis üks linnapea, nimi Edgar vist, külast külla. Kohtus talumeestega, uuris maaelu... Väiksel-vaiksel külateel aeti kogemata siga alla - surnuks. Saatis siis linnapea Edgar autojuhi rahaga kahjusid hüvitama - julged teha, julged vastutada! Autojuht naaseb alles paari-kolme tunni pärast - täis kui tinavile. Linnapea, too Edgar, aru pärima, kus autojuht nii kaua oli. Autojuht vastu: "Läksin külla, ütlesin, et olen Edgari autojuht, tapsin selle sea tee peal ära - kõik hakkasid kohe välja tegema..."
Abielupaar otsustab külma talve käest nädalaks lõunasse reisida. Tööasjade tõttu saab naine alles päev hiljem järele lennata. Mees, läheb nagu plaanitud. Kohale jõudnud, läheb mees oma hotellituppa, võtab laptopi välja ja saadab kohe oma naisele meili. Kogemata jätab ta ühe tähe meili aadressil vahelt ära ja kiri maandub hoopis ühe lese arvutis, kes just oma meest taga leinab. Viimane,vaatab just meile läbi, loeb tuttavatelt saadetuid leinakirju... Kui ta poeg tuppa astub, lamab naine põrandal. Noormehe pilk pöördub arvutiekraanile,kus ta loeb järgnevat:
To: minu mahajäänud naisele
From: sinu etterännanud mehelt
Subject: jõudsin kohale
Kallis,
jõudsin äsja kohale. Elan ennast siin tasakesi sisse ja vaatan, et kõik on juba sinu homseks saabumiseks ettevalmistatud! Soovin sulle head reisi, ootan sind,