Ma ei näe muretsemiseks põhjust ning neile, kel stressimaandamisega probleeme on, soovitan klaasipõhja vaatamise asemel mõne tunni kvaliteetset kasiinomeelelahutust,» sõnas Armin Karu.
Taurus: Ma ei näe muretsemiseks põhjust ning neile, kel stressimaandamisega probleeme on, soovitan klaasipõhja vaatamise asemel mõne tunni kvaliteetset kasiinomeelelahutust,» sõnas Armin Karu.
Taurus: Ma ei näe muretsemiseks põhjust ning neile, kel stressimaandamisega probleeme on, soovitan klaasipõhja vaatamise asemel mõne tunni kvaliteetset kasiinomeelelahutust,» sõnas Armin Karu.
irw
oleneb mida hr. karu silmas peab. võta ntx vegas vms, mängida kuskil viisakas kasintsis pokkerit, ning juua mingit head napsu kõrvale, why not. tundub kvaliteetne meelelahutus kyll tglt.
kusjuures pühappäeva õhtuti saab park hotelli olympicus lauas pokkerit mängida, mis automaati raha toppimisega võrreldes on täiesti mõistlik meelelahutus
kusjuures karu teenib selle pealt suht minimaalselt, enamus plekki peaks võitjale minema;)
Võimalus mängida on tegelikult seal iga päev. Pühapäeviti on lihtsalt ajaviitemänguks mõistlikumad rahad mängus(väiksem turna Buyin ja väiksemad cashi blindid).
Taurus: no nii ongi
aga kas Eestis leidub kasvõi üksainus selline lõbustusasutus?
Seepärast irwekas tuligi, et me ei saa siin rääkida kvaliteetsest teenusest
karu pidas silmas ikka oma biznesit
ja kas pole siis v? vabalt on, tegelt ka. eestis on nii mõnigi kasints, kus on lauad ja rahulik olemine. võtame näiteks selle sama karu kasintsi telemaja lähiümbruses. seal on kõik olemas, millest siin jutt käis.
te räägite kõik mängimisest
ma mõtlesin KVALITEETSET teenust aka Sõu
saad sisse korralikes riietes, mingi kabaree, mingi lauluteema jnejne
mingi maskott käib viiuliga ringi, mingi tegevus
see on ümmargune 0 Eestis
kas on 40 või 400 aparaati, vahet pole, kui puudub šõuelement, siis on nagu blank
olles külastanud välismaal kasiinot, siis need on ikka öö ja päev
inimesega on muidugi hoopis teine deela mängida, like it :)
aparaadiga taod nagu lollakas (olen isegi sinna palku sisse pannud kunagi, nüüd ei pane 1 eequgi)
Taurus tahaks vist, et diiler kassinos oleks ala. karukostüümis maskott, kes žonglöörides kaardid ja žetoonid jagab, laua peal tantsiks pärakust tuld purskav midget ja vahepeausidel esineks lasteteater Trumm oma eeskavaga.
Minu meelest veidi irw hoopis see, et Armini suust nii konkreetne ütelus eelistada stressi maandamisel mängurlust joomisele ,nagu esimene väga eluterve oleks - tundub kuidagi vastandlik- a noh, ma hasartmängude mittepooldaja eniveis :)
Juku tuleb ema juurde ja räägib uudist:
emme, emme, kas sa tead, et issil on kaks noksi!?!
pojakene, mis sa räägid, a olen ka ikka issi paljalt näinud ja sa isegi oled saunas teda näinud, ei ripu tal neid kaks tükki midagi...
ääääh, emme, sa ei saa aru, millest ma räägin! usu, tal on neid kaks tükki, ma ise nägin!!!
no mismoodi see võimalik siis on, see oleks küll huvitav... (mõtleb lootusrikkalt salamahti...)
no vaata, üks on tal selline tavaline, see selline suhtelistelt väike...
aga teine!!! vat see teine on ikka tõeline pirakas, millega ta lasteaia vetsus kasvatajal hambaid pesi, sel ajal kui mina riietusin....
Astub mees kõrtsu, tellib topeltviski, selle saanud, virutab joogi kurku ja küsib uue. Baarimees valas uue topeltviski, mees kihutab selle kah sisse. Baarimees siis küsib, et mis siis meest nõnda jooma ajab.
"Mul oli just elu esimene suhuvõtmine," vastab mees. Baarimees õnnitleb ja pakub, et teeb mehele ühe topeltviski välja.
"Proovida ju võib," vastab mees. "Aga vaevalt kolmaski selle maitse suust alla loputab."
mees läheb komandeeringusse, ning jätab naise truuduse kontrolliks nende voodi alla piimapurgi mille kaela juurde on kummiga kinnitatud lusikas. süsteem toimib nii, et kui üks inimene on voodil siis lusikas ei liigu. tuleb mees komandeeringust siis tagasi ja vaatab voodi alla, purgis on või.