::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Euro 2008 Austria-Šveits
Pages (16): « First ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »    
Author
Thread    Post A Reply
unkind
27/06/2008 14:44

irw, enam-vähem nii ongi. :D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
fila
27/06/2008 14:51

unkind:
irw, enam-vähem nii ongi. :D

rly???? kui Eest võitis Eurovisoiini , miks kõik venelased olid õnneliskud??? kui oleks Eesti Eurol , ja kui ta oleks 1/2 , siis muidugi ma oleks nende pool , aga teje pzdc . Eesti koosneb kahest rahvusest , eestalstes ja venelastest , miks te olete siin venelaste vastu?? ma lihtsalt ej saa sellest aru ?? kas sõjaväes ej teeni venelased?? nad kaitsevad teje maad samamodi nagu eestlased......aga keegi juba siin ytles et kooli venemaale.......
MorganLeFay
27/06/2008 14:56

njah aga kui nüüd minna kuskile delfisse või ükskõik kuhu (kasvõi foorumi vene pool) kellegi nõmedaid kommentaare lugema, siis tuleb küll pisar silma mis vene rahvus eestlaste kohta kirjutab... kurb kurb..
skyzer
27/06/2008 15:07

Katzy:
Skizer:D palju kaotasid:D

ei panustanud ma sittagi :D
aga hispaania oli v22rt v6itu, nii palju kui vaatasin poole silmaga keskala oli koguaeg nende oma ja kaitse olemas...

aga millal finaal ja 3nda koha m2ngud toimuvad?
delic
27/06/2008 15:17

fila:
rly???? kui Eest võitis Eurovisoiini , miks kõik venelased olid õnneliskud??? kui oleks Eesti Eurol , ja kui ta oleks 1/2 , siis muidugi ma oleks nende pool , aga teje pzdc . Eesti koosneb kahest rahvusest , eestalstes ja venelastest , miks te olete siin venelaste vastu?? ma lihtsalt ej saa sellest aru ?? kas sõjaväes ej teeni venelased?? nad kaitsevad teje maad samamodi nagu eestlased......aga keegi juba siin ytles et kooli venemaale.......

sul oli see lause vist paste all, sest see ei lähe üldse kokku tekstiga, mille peale unkind ütles, et nii ongi enamvähem
delic
27/06/2008 15:18

fila:

sul oli see lause vist paste all, sest see ei lähe üldse kokku tekstiga, mille peale unkind ütles, et nii ongi enamvähem

skyzer:
ei panustanud ma sittagi :D
aga hispaania oli v22rt v6itu, nii palju kui vaatasid poole silmaga keskala oli koguaeg nende oma ja kaitse olemas...

aga millal finaal ja 3nda koha m2ngud toimuvad?

finaal on pühapäev. 3 kohta vist ei toimugi. nii vähemalt kuulsin. venemaa ja türgi saavat mõlemad pronksi
unkind
27/06/2008 15:24

fila:

sõnum kui selline jäi su jutus kuhugi õhku preagu, ning ära üldista, igas rahvuses on poolearulisi. teiseks chill, ma ei viitsi siin mingit tõsist diskussiooni pidama hakata, sest ühtset lõppu sellele nagunii ei tuleks. see sõna "fašist" on kujunenud rohkem mingiks popiks roppuse sünonüümiks vms imo, ntx raisakotkas situb õla peale, siis röögid sellele ka kohe fašist.
Dave Wood
27/06/2008 15:24

mõlemad saavad pool pronksist
farmakoloog
27/06/2008 21:42

ELECTRICO:
Ning päevad pole vennad.

eks jalkas ole jah tglt nii et seal võib alati ükskõik kumb võita või kaotada.. ma ei oleks hispaanait küll hinaali oodanud...
ja nüüd mul suht boh kah kumb võidab, peamine et oleks ilus mäng
r3d
27/06/2008 22:43

****** соси губой тряси
MorganLeFay
27/06/2008 23:50

nooooooooooooooo käige te ka putsi... valus on lugeda kui me kõik oleme fasistid kui mingi muu riigi poolt oleme, aga kes te ise olete? elate siin, eestlased on munnid jatropid, fasistid ja vihkavad venelasi? ja venemaa on paradiis ja hea??? no aga miks te seal pole..?elu on pask seal?

kui ma raudteejaamas töötaks, kingiks vist üheotsalise pileti kõigile!
ma ei ütle et kõik venelased on sellised ... aga neid on kes on eesti riigi ja eestlaste vastased, aga miks siin siis?

vb olen liialt mälus, aga minu arvamus see on ja selleks ta jääb sry :S
ELECTRICO
28/06/2008 01:15

Ma olen õnnelik, et olen eestlane, olen kõrgem olevus. Tiblad on liiga lollid, et millestki aru saada, selleks ma enam selle rämpsuga suhtlusesse ei laskugi, süljelärakas teile pähe, umbkeelsed "seltsimehed". Side lõppP.
Dave Wood
28/06/2008 02:08

olen täis, söön karamellikommi ning mul on savi. siiamaani pole ükski venelane mölisema tulnud, võibolla sellepärast et olen keilas parkouri teinud & rulaga sõitnud ning seetõttu tean enamusi keila venelasi, kuid kõik venelased, kellega ma kokku olen puutunud on kõik chillid ning normaalsed inimesed. seetõttu mina ennast mingiks eriliselt ägedaks tüübiks ei pea, kuid siiski kõik venelased on nagu suht normaalsed olnud. Jutu pointiks on see, et kuna kõik venelased, kellega ma kokku olen puutunud, on chillind olnud, ei leia ma põhjust, miks peaks ennast neist paremaks pidama või midagi sellist.
jyrta
28/06/2008 09:04

sama keisss,väiksest peale,russidega peitust mänginud ;)
inZtance
28/06/2008 10:18

fila:

irw sa tahad öelda, et moskvas joosti eesti lippudega ringi kui eesti eurovisiooni võitis? kahtlen selles. samamoodi ei pea me venemaa (riik, mitte rahvus) jalgpallimeeskonnale kaasa elama.. see, et sa kohe ennast puudutatuna tunned ja arvad, et kõik jutt käib eestis elavatest venelastest, tähendab, et teil on vist põhjust ennast veidi süüdi ka tunda, või ma eksin?
Taurus
28/06/2008 10:25

Eesti koosneb kahest rahvusest , eestalstes ja venelastest

oioio, see on lausvale kullake :)

Eestis elab muide väga palju rahvuseid, venelasi on lihtsalt kõige rohkem teistest rahvustest.
Minu vene tuttavad on ka kõik normaalsed inimesed, keeled suus, korralik töö ja üldse kõik normaalne.

Ja võiks juba ükskord aru saada, et tibla ja venelane on 2 täiesti erinevat mõistet, õnneks on meie riigis siiski suur enamus normaalseid vene inimesi, tiblasid on ainult käputäis, aga 4nda võimu ehk meedia jõhkral survel ainult neist viimastest räägitaksegi ja nii peavadki ka normaalsed inimesed taluma olukorda, mis neid üldse ei puuduta. (sama asi, et eestlased on fasistid ja venelased on tiblad---no ei ole ju nii, sellist üldistamist ei saa tuua)

Kedagi ei saa eristada rahvuse järgi, ikka konkreetse inimese järgi.
Kõikides maades leidub inimesi, kellel on munn otsaette kirjutatud :)
Matt P
28/06/2008 10:26

Nahhui raisk, mul on venelastest sõpru rohkem kui eestlastest, so what!?
Igas rahvuses on kretiine, kama pole v...ja mind pole see absull puutund, et siin käidi ja tehti jne jne jne...vana teema, võõras mure.
Mõni mees ajab täiesti debiilset juttu siin ikka, sitt tuleb püksi naerust :D
fila
28/06/2008 10:30

inZtance:
irw sa tahad öelda, et moskvas joosti eesti lippudega ringi kui eesti eurovisiooni võitis? kahtlen selles.

ma räägin nendest , kes elavad Eestis
fila
28/06/2008 10:34

Matt P:
Nahhui raisk, mul on venelastest sõpru rohkem kui eestlastest, so what!?
Igas rahvuses on kretiine, kama pole v...ja mind pole see absull puutund, et siin käidi ja tehti jne jne jne...vana teema, võõras mure.
Mõni mees ajab täiesti debiilset juttu siin ikka, sitt tuleb püksi naerust :D

Ma ytlesin seda , mida ma arvan , ja mul on poh ,mis sul tuleb pyksist...
Ok , ytlesime oma arvamused , ej hakka enam teha Offtopi.....
Matt P
28/06/2008 10:39

fila:
Ma ytlesin seda , mida ma arvan , ja mul on poh ,mis sul tuleb pyksist...
Ok , ytlesime oma arvamused , ej hakka enam teha Offtopi.....

;) ma räägingi ju, et enamus mu lähedaed sõbrad on venelased, mitte eestlased, kuigi ise olen eestlane. chillit-bängg
inZtance
28/06/2008 11:20

fila:
ma räägin nendest , kes elavad Eestis

no aga jutt algas venemaast, kui riigist, ja nende jalgpallimeeskonnast, mitte eestis elavatest venelastest.
Matt P
28/06/2008 11:24

Re: Euro 2008 Austria-Šveits

kemal1:

mõtlesin et peaks ka topicu tegema , hea pärast mänge muljeid vahetada ja oma arvamust öelda.kindlasti on siingi fänne ja muidu vaatajaid.äsjalõppenud rumeenia-prantsusmaa mäng oli tõesti viimaste aastate suurturniiride 1 igavamaid.õhtune itaalia-holland on loodetavasti ikka maasikas tordil.

! :)
Matt P
28/06/2008 11:34

null:
nii nunnu

nii nunnu post
Matt P
28/06/2008 11:42

ELECTRICO
28/06/2008 14:55

Dave Wood:
olen täis, söön karamellikommi ning mul on savi. siiamaani pole ükski venelane mölisema tulnud, võibolla sellepärast et olen keilas parkouri teinud & rulaga sõitnud ning seetõttu tean enamusi keila venelasi, kuid kõik venelased, kellega ma kokku olen puutunud on kõik chillid ning normaalsed inimesed. seetõttu mina ennast mingiks eriliselt ägedaks tüübiks ei pea, kuid siiski kõik venelased on nagu suht normaalsed olnud. Jutu pointiks on see, et kuna kõik venelased, kellega ma kokku olen puutunud, on chillind olnud, ei leia ma põhjust, miks peaks ennast neist paremaks pidama või midagi sellist.

Ega parkouri mehi ei puuduta jah.

Mul tuli selle sinu postituse peale praegu naerust sitt püksi.
Spewmonkey
28/06/2008 15:58

tipphuumor
kristjan
28/06/2008 16:06

lagi ju...
Dave Wood
28/06/2008 16:12

tra ma ei saa aru, tavaliselt tuleb kusi püksi aga te lihtsalt situte täis ennast
Spewmonkey
28/06/2008 16:49

Dave Wood:
tra ma ei saa aru, tavaliselt tuleb kusi püksi aga te lihtsalt situte täis ennast

Kes see tavaline siin on?
kemal1
29/06/2008 10:36

hispaania täna ownib saksa 4-2 ära
   Post A Reply
Pages (16): « First ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »