::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Poliitika & olukord riigis.
Pages (32): « First ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
jyrta
27/04/2007 07:29

naljaviluks viisid selle ka minema jah
Edit/Delete Message Reply w/Quote
unkind
27/04/2007 07:31

irw
Taurus
27/04/2007 07:34

unkind:
see nn. vabastamine ja võit fashismi üle on ikka äge keiss kyll jees, ühed anastajad (ss poisid) olid sunnitud lihtsalt teistele (nõuka boisid) ruumi tegema, same shit ainult ülemused vahetusid and thats all.

kui täpsem veel olla, siis ei "vabastatud" meid, sakslased olid siit juba ammu läinuid selleks ajaks, kui jõuga kommud sisse tungisid
(ma kordan: kommunistid, punased, marodöörid ja muud, mitte enamik vene inimesi)
Üldistada ei saa siia alla korralikke inimesi
Taun jääb tauniks, olenemata rahvusest

jyrta
27/04/2007 07:54

viva la rustonia
Side Note
27/04/2007 08:04

Kogu alkoholi müügi keeld pealinnas täna kella 14:00 kuni 2 maini. :) saluut! Mingil määral mõistan ja hea otsus ,teisest küljest mingit napsu tahaks ikka teha laup.õhta näit. :/

ou well -kus se linnapiirile lähim poeke oligi :)
Taurus
27/04/2007 08:06

õige õige
viin teeb alati veelgi hullemaks olukorra
käpik
27/04/2007 08:07

kle ole vakka ma tahaks nagu tina panna täna-homme ja vot hui :D
Side Note
27/04/2007 08:09

:)
Taurus
27/04/2007 08:09

pole hullu, väiksed ohverdused käivad asjaga kaasas

nii hullult loodan, et need nn. rahvuslased ei hakka nüüd samamoodi käituma linn peal
pole mõtet langeda tagasi kiviaega
Taurus
27/04/2007 08:17

Sinusugusest korralikust inimesest ei käigi jutt.
Kui seal oleks laamendanud eestlased(teatud hulk teisitimõtlejaid), oleks nad samamoodi põlastusväärsed. (Eestlaste mainet teevad ju samuti maha need nn. eesti rahvuslased)
Ja üldse, see, mida valitsus ja lugematud komisjonid seal otsustavad, seda ei saa meie -LIHTRAHVAS- niikuiinii muuta.
Ma tunnen mitmeid vene inimesi siin, väga lahedad (parimad sõbrad üldse) inimesed, kes on korralikud riigi kodanikud, ka nemad taunisid eilse öö sündmuseid
Taurus
27/04/2007 08:25

Jõuline läbiviimine tuli tänu otsusele hakata linnas märatsema, see otsus võeti vastu 3:40
Algselt pidi kuju paigale jääma, "kindlasti mitte enne 9. maid ära ei viida, rääkis Ansip"
Aga jah, lihtsalt ei jäänud muud üle enam...
Avalik kord on ikkagi tähtsaim asi ühiskonnas

Need eestlastest märatsejad olid kindlasti "rahvuslased", samasugused marodöörid
kain
27/04/2007 08:27

rahvused näevad ajalugu erinevalt, see ei ole mingi ime. ma olen olnud äärmiselt tolerantne venelaste suhtes, mu sõprusringkonnas on palju venelasi aga sellist sitta ära tule mulle ajama, et eestlased on pikemat aega venelasi maha teinud. kui sa päris tõsiselt mõtled siis on enamus eesti-venelaste mentaliteet, et eestlased on lohhid ja eesti on ikkagi venemaa väike osa ja ei saa aru, et see on iseseisev vabariik, mille kodanikud nad on (nagu eile, kui nad ryystasid OMA vabariiki). ma kaldun arvama, et see tuleneb propagandast kodust/koolist aga aeg oleks see jama ära lõpetada, et kes kes keda maha teeb.
Taurus
27/04/2007 08:28

see mahategemise jutt tuli mulle just praegu üllatusena, ssasja, sellist asja ei ole ju
ÄRGE USKUGE kõike paska, mida meedia pähe ajab
pigem jah vene meedia ässitab siin vaenu, on seda filmide puhul enne tõestanud ja teeb seda ka edaspidi
Keegi ei vihka rahvust, kommunistlikke väärmõtteid, lõhkumist, laamendamist aga küll ja seda iga rahvuse puhul
Red_Fury
27/04/2007 08:31

kanal 2'st veel
mulle ei meeldinud see moment et, kui ühed vene mehed pakkisid asju ja korrastasid seda kioskit vabaduse valjakul ja reporter lihtsalt segas neid. ja siis ütles, et vat venelased on mehed laamendama aga vot intervjuud ei julge anda....selline üldistus ajas küll vere keema...
arvan et nii eesti kui ka vene poolel oli nii normaalseid (nagu need töölised kes kioskit koristasid, üritasid viimast kaupa päästa) kui ka ...hmm ei leia õiget sõna...igal juhul arvan et üldistada et nüüd kõik eestalsed on head ja venelased pahad või vastupidi - ei ole õige...
Taurus
27/04/2007 08:33

loomulikult, sellest me räägimegi
widzhit
27/04/2007 08:34

suure rahva viga - neile on väiksest peale räägitud, et nad osa millestki suurest ja väga tähtsast. aga tegelikult peavad nad virelema ja mingi väikese rahva vaikset põlgust kannatama. nii ongi lihtne viha tekkima.
sama nagu need eesti noored, kellele tambitakse kodus pähe, et nõukogude aeg oli äärest ääreni üks kohutav asi ja KÕIK venelased on selles süüdi.

edukad vene noored, kes saavad oma eluga hakkama, ei lähe mingil juhul poode rüüstama ja ROSSIIIJAAAA! skandeerima põleva R-Kioski ette.
widzhit
27/04/2007 08:36

Red_Fury:
kanal 2'st veel
mulle ei meeldinud see moment et, kui ühed vene mehed pakkisid asju ja korrastasid seda kioskit vabaduse valjakul ja reporter lihtsalt segas neid. ja siis ütles, et vat venelased on mehed laamendama aga vot intervjuud ei julge anda....selline üldistus ajas küll vere keema...

Kanal2 on nii ehk naa kohutav. see reporter võiks mingi muu töö peale minna, kus tal rääkida ei lubata. öösel võttis sõna ka nende reporter, kell jutt oli kordades mõistlikum.

mul oli tõsisel häbi vaadata Reporteri uudiseid.
Taurus
27/04/2007 08:39

njah, isesasi, kas sinna üldse kedagi maetud on
meedia käseb, poob ja laseb tänapäeval
inimestele pannakse varajases eos pähe teooriad, mõtted, kuidas miski asi peaks olema
ja nagu widzhit juba rääkis, mõlemal poolel käib vale kasvatus maast madalast
ei tohiks vihkamisele nii palju energiat kulutada
Targemad inimesed ei lase end valedest häirida ja neid on õnneks Eestis suur enamus :)
Kahjuks leidub nii eestlaste kui ka venelaste näol veel riigis õõnestajaid, kellede pärast meie, normaalsed inimesed, peame kannatama:S
Red_Fury
27/04/2007 08:41

ma hommikul vaatasin telekat lausa pisaratega...nii valus oli seda kõike vaadata...ma mõistan nii eestlasi kui venelasi sama hästi - mul ema venelane , isa eestlane. ma ei ole kunagi arvanud et ma olen rohkem ühte või teist...üritan asja maksimaalselt erapooletult võtta...
Red_Fury
27/04/2007 08:42

Taurus:

ei tohiks vihkamisele nii palju energiat kulutada
Targemad inimesed ei lase end valedest häirida ja neid on õnneks Eestis suur enamus :)
agree
delic
27/04/2007 08:42

mida te virisete selle reporteri üle. fakt on see, et need olid venelased, kes seal lõhkusid. sitakotid

edit: ja tra, mida nahui te üldse tulete tänavatele rossija karjuma. minge punasele väljakule ja karjuge seeal kui palju tahate. kui ei meeldi, siis hakaku astuma
Taurus
27/04/2007 08:44

eks need eesti "rahvuslased" laamendasid samamoodi kuskil
Red_Fury
27/04/2007 08:44

delic:
mida te virisete selle reporteri üle. fakt on see, et need olid venelased, kes seal lõhkusid. sitakotid
nu jah, eestlased siis kodus rahulikult magasid sellel ajal, une mati kaisus....
delic
27/04/2007 08:46

näita siis mõni koht, kus nad laamendasid. lõhkusid viljandi ära v? saagisid pärnu pargis mõned puud maha? mine jaluta natuke kesklinnas ringi ja tule siis seletama, et eesti rahvuslased lõhkusid midagi ära
widzhit
27/04/2007 08:48

nad ei lõhkunud, need oli kioski omanikud/töötajad
ELECTRICO
27/04/2007 08:53

Tahan näha kirjalikku tõestust.
kain
27/04/2007 08:57

le4f:
kain sa paned väga mööda, ma tean kuidas venelasi on maha tehtud, ma olen yles kasvanud 90 eestlaste keskel, ml polnud kuni koolini ühtegi venelasest sõpra ja kui mingi sant värk olin just mina süüdi, minu perekonda on sõimatud okkupantideks,ning eestlastest naabrid olid korduvald käsinud minna Venemaale, mis siis et minu ema on siin juba sündinud, aga vaatamata sellele ma pole kunagi eestlaseid peksnud, rüvetanud sambaid jne. ma jäin koguaeg neutraalseks kui läks klatśik rahvuse teemal. Ma olin eestimaa patrioot, kui asi läks Tartu Rahuleppe Venemaa Födertsiooni mittetäitmisega (piiride värk), ma olin vihane Vene riigi peale et ta ei lase meil siin rahulikult elada. Aga mis propagandad sul on vaja kui kaevatakse laipu välja, mõtle kui sinu sugulased lamaksid seal mulla all...

ma mäletan väga hästi mis seis oli 90ndate alguses kui olid kogu aeg kaklused eestlaste ja venelaste vahel aga võiks arvata, et see aeg on juba möödas ja võiks edasi liikuda
Side Note
27/04/2007 09:02

latest radio news: Mingi vene äärmuspunt saatis laiali e-kirja ähvardades peaminister Ansipit tappa ,ainukese lahendusena verevalamisest pääseda - kaevamistööde lõpetamine ja avalik vabandus Eestis elavate venelaste ees.
+ Putini ametlik ähvardus Eestimaaga kogu transiit lõpetada ,kogu kaubandusele keeld
+kostub liiga palju Venemaa poolsetest avaldustest läbi sõna "sõda"

5+
widzhit
27/04/2007 09:03

kõik idioodid saavad nüüd suurelt sõna võtta ja uudistesse sisse murda
eQ
27/04/2007 09:09

varsti pakitakse koos naftatsisternidega aljooshad kokku ja viiakse teiselepoole piiri.
   Post A Reply
Pages (32): « First ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... Last »