nii see on siis just hetk tagasi sisse loginud tüübiga chati log. viimase euro eest ta võttiski netiaja et sõpradelt abi küsida. backroundiks veel niipalju et tal on ainult üks vanem ja suhted temaga on sellised et rahalist abi viimane ei osutaks ka sellises situatsioonis.
Seikleja says (22:00):
jo
:-/ says (22:00):
jo
Seikleja says (22:01):
tahad ma kirjeldan kiirelt oma fucked up olukorda :D
Seikleja says (22:03):
olen keset berliini....sain siia häälega,esmasp alustasin tartust läbi poola kanepi ja prostide kuidagi eelmise öö olin mingis eriti räiges poola rongijaamas ja nüüd olen berliinis raha 0 ja telkimiskohta pole
Seikleja says (22:03):
ja pole aimugi mis teha :D
ja üksi :D
-/ says (22:12):
kuidas sa netti said üldse
raha eest ei ole?
:-/ says (22:13):
hiilisid sisse
Seikleja says (22:13):
on küll,viimaste euride eest
Seikleja says (22:13):
krt riias sain mingi m66ga juures ööbitu poolas ka korra ja nüüd on perses :D
Seikleja says (22:14):
krt ei leia msnist ühtegi tüüpi kah kes mulle mingi saadetise peale t6mbax raisk :D
ja lõpetuseks niipalju minu enda rahaline seis on atm selline et olen 5000kr võlgu :D
ma arvan et berliinis - üksinda, ilma rahata, ilma ööbimiskohata, ilma ühegi tuttavata kohapeal, ilma telefonita, ilma inimesteta kes saaksid sulle raha laenata classfies as 'päris ull keiss' küll :D
ma arvan et pole eriti kedagi kes seda anekdooti ei teaks aga siiski fakin aegumatu
Arst oli maganud ühe oma patsiendiga ning tundis terve järgmise päeva süümepiinu. Ükskõik kui palju ta ka ei püüdnud seda unustada, ta ei suutnud. Süütunne oli kohutav.
Aga mõne aja pärast kuulis ta oma peas sisemist rahustavat häält, mis ütles:
"Ära muretse. Sa ei ole esimene arst, kes oma patsiendiga maganud on ja sa ei ole kindlasti ka mitte viimane. Ja sa oled vallaline.
Unusta see!"
ja nüüd punch line
Mõne aja pärast kuulis ta oma peas aga teist häält, mis tuletas talle
midagi meelde.
Hääl sosistas:
"Kle mees........Sa oled ju loomaarst!?! "
ahh mis te siin nukrutsete... vanasti tulid mehed üle berliini müüri lääne poole peale .. endal oli tükk leiba ja 2 pervitini (amphi) tabletti ainult taskus teemoonax :D
phenS: ma arvan et berliinis - üksinda, ilma rahata, ilma ööbimiskohata, ilma ühegi tuttavata kohapeal, ilma telefonita, ilma inimesteta kes saaksid sulle raha laenata classfies as 'päris ull keiss' küll :D
pohi mida te nutate me jõime yle 80 000maha 12päevaga ja ärkasin igapäev erinevas hotellis. fakki 12tunniga suutsime end helsingist londonisse juuua .. putsi nahui elu pohmell continues... fakki see oli julm
külamees sõidab jalgrattaga põlluservas, veidike maad eemal ihub teine külamees käia peal nuga teravaks, noaga mees hõikab ratturile "nael kummi", rattur sellepeale käratab vastu kohe, et "käi perse".
:)
Tuubil täis bussi vaarub narkomaan ja röögib:
„Kes kaotas 100 krooni?!”
Vaikus. Mees uuesti:
„Kes kaotas 100 krooni?!”
„Mina vist,” teatas üks mammi.
„Aga mida sa istud siis, hakka otsima!!!”
Narkar on bussis ning sööb sihvkasi. 1 kukub kogemata maha. Narkar vaatab seda ning käratab: Tule siia! Sihvka ei liigu. Karjub uuesti Tule Siia !. Ikka ei ole midagi. Siis narkar viskab peotäie sihvkasid maha ning ütleb: Minge tooge ta ära.